Follow us

Ποιο ζώδιο είναι το καρμικό σου ζευγάρι;

Είναι οι καρμικές σχέσεις η εξέλιξη ή εξολόθρευση μας; Μάθε με ποιο ζώδιο ταιριάζεις καρμικά!

Είναι οι καρμικές σχέσεις η εξέλιξη ή εξολόθρευση μας; Μάθε με ποιο ζώδιο ταιριάζεις καρμικά

The Notebook (Το ημερολόγιο)

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και αισθάνεσαι πως τον ξέρεις χρόνια, νιώθεις μια ασυνήθιστη οικειότητα, μπορεί να σου θυμίζει κάτι από τον εαυτό σου και επιδιώκεις να τον έχεις στη ζωή σου.

Σε όλους μας μπορεί να έχει συμβεί αυτό. Η ψυχή ψάχνει να βρει την αδελφή ψυχή, να συναντήσει το άλλο της μισό και αυτό μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Όμως η ανάγκη για συντροφικότητα, για την απόλυτη αγάπη, η ανάγκη για τον ιδανικό σύντροφο που θα μας ολοκληρώνει και θα μας κάνει να ξεχνάμε την υπαρξιακή μας μοναξιά πάντα υπάρχει.

Οι καρμικές σχέσεις αναγνωρίζονται από την πρώτη ματιά. Έχουμε ανάγκη τη συνεχόμενη παρουσία του άλλου, επιδιώκουμε να ανοίξουμε χώρο στη ζωή μας, να του βρούμε μια θέση. Οι μοιραίες και ανθεκτικές στο χρόνο σχέσεις είναι καρμικές. Σε κάποια προηγούμενη ζωή βίωσαν θετικές ή αρνητικές εμπειρίες και σ’αυτή τη ζωή, κάτω από διαφορετικές συνθήκες ή άλλους ρόλους, θα λειτουργήσουν ανταποδοτικά ανάλογα με το τι εισέπραξαν στον προηγούμενο κύκλο τους. Στην καρμική σχέση έρχεσαι αντιμέτωπη με συναισθήματα του παρελθόντος, ασυνείδητα, και συνειδητά όταν η σχέση αυτή θα τελειώσει, όταν δηλαδή το πάθημα γίνει μάθημα.

Κάτι εισπράττουμε πάντα απ’όλες τις σχέσεις της ζωής μας, κάτι που μας βοηθά να ωριμάσουμε, να εξελιχτούμε, να προχωρήσουμε. Πόσες φορές έχεις ακούσει την έκφραση «έρωτας με την πρώτη ματιά», «έχουμε φτιαχτεί ο ένας για τον άλλο», «είναι η αδελφή ψυχή μου». Ισχύουν πράγματι αυτά ή μήπως μιλούν τα έντονα συναισθήματά μας; Οι ερωτευμένοι είναι πάντα υπερβολικοί, μιλά η ακατανίκητη έλξη και η οικειότητα που βιώνουν.

Οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές πιστεύουν πως ο κάθε άνθρωπος έρχεται στον κόσμο για να επιτελέσει ένα σκοπό. Χρειαζόμαστε πολλές ζωές, πολλές μετενσαρκώσεις για να φτάσει η ζωή στο κάρμα της. Η ψυχή δεν πεθαίνει, συνεχίζει να ζει σε κάποιο διαφορετικό σώμα το οποίο και χρησιμοποιεί. Το μυαλό δεν θυμάται προηγούμενες ζωές, η ψυχή όμως καταγράφει τις εμπειρίες. Σε κάθε μετενσάρκωση συναντάμε ανθρώπους που είχαμε συναντήσει και σε προηγούμενες ζωές και μέσα από τη σχέση που δημιουργούμε μαζί τους, φτάνουμε στο κάρμα μας.

Οι αδελφές ψυχές μοιράζονται την αγάπη και την τρυφερότητα, συναισθήματα που έχουν ενδυναμωθεί από τις πολλαπλές συναντήσεις τους στο παρελθόν, γι’ αυτό νιώθουν και αυτήν την ανεξήγητη οικειότητα, τη θανατηφόρα έλξη. Η καρμική σχέση είναι ότι πιο έντονο και δυνατό μπορεί να βιώσει κανείς. «Με την πρώτη ματιά και πριν καν μιλήσουμε, ένιωσα πως τον ήξερα, πως με νιώθει, πως γνωρίζει τα θέλω μου, καταλαβαίνει τις σκέψεις μου, μοιραζόμαστε τα πάντα μαζί, έχουμε πλαστεί ο ένας για τον άλλο».

Είναι ο καθρέφτης μου: Σ’ αυτή την περίπτωση, οι αδελφές ψυχές έχουν κοινά ενδιαφέροντα, σκέφτονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ο ένας συμπληρώνει τις σκέψεις του άλλου. Κατανοούν ο ένας τον άλλο, εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Είναι μια σπάνια περίπτωση και είναι τυχεροί όσοι έχουν βιώσει αυτή τη σχέση στη ζωή τους.

Περίπλοκη αγάπη: Είναι η αδελφή ψυχή που ακουμπάμε πάνω της, που μας ηρεμεί και ανταποκρίνεται στις δυσκολίες της ζωής μας. Είναι αυτή που θα μας καθοδηγήσει, θα μας ακούσει, θα μας δώσει αγάπη χωρίς όρους και όρια.

Ο καλός μου άγγελος: Τον συναντάμε τυχαία και απρόσμενα και μπορεί να μην τον ξαναδούμε ποτέ. Συμβαίνει σε μια περίοδο έντονου προβληματισμού μας για κάτι, μας δίνει ένα μήνυμα και μας βγάζει από μια αδιέξοδη κατάσταση, μας βοηθά να πάρουμε μια απόφαση για να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Είναι ευλογημένοι αυτοί που έχουν βιώσει μια τέτοια εμπειρία.

Οι αδελφές ψυχές έχουν την ικανότητα να συμπάσχουν, να κατανοούν, να σέβονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Οι καρμικές σχέσεις είναι πολύ δυνατές, όμορφες αλλά και πολύ εξοντωτικές. Σε μεταβάλλουν, σε ισοπεδώνουν, σε κάνουν να υποφέρεις, σε οδηγούν στα άκρα των ορίων σου. Το βαρύ από το παρελθόν φορτίο πρέπει να ξεπληρωθεί, να λυτρώσει και να αποφορτίσει τις ψυχές. Ένα δράμα τις χαρακτηρίζει, μια προσκόλληση υπάρχει που δίνει στη σχέση διάρκεια. Μετά από το χωρισμό δημιουργείται ένα ψυχολογικό κενό. Οι καρμικές σχέσεις κουβαλάνε πίκρα και πόνο. Νιώθουμε ένα γαργαλητό, το πέταγμα της πεταλούδας στην κοιλιά, το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Το σεξ είναι εξαρτημένο και από τις δυο πλευρές. Τα όνειρά μας περιγράφουν την εικόνα της σχέσης μας. Οι εραστές έρχονται να ξεκαθαρίσουν επίπονα ψυχικά μπλεξίματα, ανακαλούν παλιές μνήμες, το βαθύ τους ένστικτο και αναζητούν τη λύτρωση μέσα στο χρόνο. Τα συναισθήματα είναι τόσο βαθιά που μπορεί κάποια στιγμή να μετατραπούν σε αρνητικά επιδιώκοντας να ξεφορτωθούμε τον άλλο για να σταματήσουμε να εξαρτόμαστε.

Αστρολογικά όμως, ποιοι είναι οι δείκτες καρμικότητας; Για να τους βρεις, είναι απαραίτητα: ημερομηνία γέννησης, ακριβής ώρα γέννησης και τόπος γέννησης.

• Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός στους γενέθλιους χάρτες δηλώνουν μια σύνδεση των ανθρώπων στο παρελθόν. Για να αναπτύξει πλήρως τις ικανότητές του ένας άνθρωπος θα χρειαστεί να μην προσκολλάται σε συμπεριφορές που αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Νότιου Δεσμού. Το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού δηλώνει τους στόχους μας σ’αυτή τη ζωή. Άρα, η ύπαρξη πολλών πλανητών του συντρόφου μας στο ζώδιο του Βόρειου Δεσμού μας σημαίνει πως η σχέση αυτή έχει πολλά να μας δώσει αρκεί να βλέπουμε την πραγματικότητα και να δεχόμαστε τις αλλαγές. Πολλοί πλανήτες του συντρόφου μας στο Νότιο Δεσμό μας σημαίνει πως η σχέση αυτή, σ’αυτή τη ζωή, χρειάζεται επαναπροσδιορισμό μέσα από ανοιχτούς λογαριασμούς και ανυπόφορες καταστάσεις. Πρόκειται για μια δύσκολη σχέση όπου παλιές συμπεριφορές αλλά και οικειότητα μας καθηλώνουν και μας παγιδεύουν σε αδιέξοδα. Δύσκολο το ξεκίνημα αυτής της σχέσης αν δεν υπάρχουν πλανήτες στο Βόρειο Δεσμό καθώς θα είναι μια επανάληψη μιας σχέσης του παρελθόντος.

Είναι πολλές οι συνισταμένες που πρέπει να εξεταστούν για να δεις αν μια καρμική σχέση θα σου βγει σε καλό ή κακό.

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς, δηλαδή, 4ος, 8ος και 12ος οίκος αντίστοιχα) κουβαλάνε μια μεγαλύτερη καρμικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Το συναίσθημα είναι ιδιαίτερα έντονο. Στη συναστρία, η καρμικότητα φαίνεται από τους πλανήτες, τους οίκους, τις όψεις του ενός που έρχονται σε επαφή με τους Δεσμούς της Σελήνης του άλλου. Οι πλανήτες γύρω από τους Δεσμούς δείχνουν συμπεριφορές, τον τρόπο που λειτουργεί η σχέση. Οι οίκοι που βρίσκονται οι Δεσμοί Σελήνης δείχνουν τους τομείς όπου θα πάρετε μεταξύ σας καρμικά μαθήματα. Οι όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες του ενός με Βόρειο και Νότιο Δεσμό του άλλου αποκαλύπτουν τον τρόπο που οι σχέσεις θα εκπληρωθούν.

Για τους πιο προχωρημένους στην αστρολογία :

Α. Τα τρίγωνα και τα εξάγωνα του ενός με τον Βόρειο Δεσμό του άλλου (απόκλιση 6 μοιρών) δείχνουν ένα καλό συντονισμό των δυο ατόμων. Τρίγωνα και εξάγωνα με τον Νότιο Δεσμό δηλώνουν μια τάση ανεμελιάς και φυγής από τις δυσκολίες της σχέσης. Τα άτομα αυτά θα αναβιώσουν μια παλαιότερη σχέση χωρίς να προσπαθήσουν να τη βελτιώσουν.

Β. Σύνοδος και αντιθέσεις με τους Δεσμούς (απόκλιση 6 μοιρών) φέρνουν συγκρούσεις μεταξύ των δυο ατόμων οι οποίες εξομαλύνονται με θυσίες για το καλό της σχέσης. Τα άτομα παίρνουν μαθήματα και αυτοβελτιώνονται μέσα από δυσκολίες.

Γ. Τετράγωνα προς τους Δεσμούς (απόκλιση 6 μοιρών) φέρνουν αδιέξοδα και αναπόφευκτες συγκρούσεις. Η σχέση δυναμώνει με αυτοθυσία.

Άλλοι δείκτες καρμικότητας :

• Κρόνος, Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας κοντά στους Δεσμούς δηλώνουν έντονη καρμικότητα. • Άτομα που έχουν στο χάρτη τους όψεις Άρη/Κρόνου ή Αφροδίτης/Πλούτωνα δημιουργούν σχέσεις «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.» Ζουν ακραία τον έρωτά τους όσο και τις εντάσεις τους. Ο Κρόνος σχετίζεται με το κάρμα και κάνει τα πράγματα δύσκολα ενώ ο Πλούτωνας παραπέμπει σε προηγούμενες ζωές μεταφέροντας παλιές καταστάσεις στο σήμερα για να συναρμολογηθούν και να βρουν λύτρωση.

• Μπορεί μόνο το ένα άτομο να ζει και να βιώνει το πάθος και την ένταση του έρωτα. Μπορεί ο ένας, στο πέρασμα του χρόνου, να νιώθει ότι βιώνει μια υποχρεωτική δέσμευση, κάτι σαν αγγαρεία. Αυτό συμβαίνει όταν ο Κρόνος του ενός κάνει όψεις με τον Ήλιο του άλλου. Σ’αυτήν την περίπτωση, η σχέση φθείρεται με το χρόνο και αυτός που έχει τον ΄Ήλιο θέλει να ξεφορτωθεί το Κρόνιο άτομο,να απελευθερωθεί όταν νιώσει πως έχει πάρει τα μαθήματά του.

• Όψεις μεταξύ Σελήνης/Κρόνου δηλώνουν βαθιά συναισθήματα. Ο πόνος που κουβαλάει αυτός που έχει τον Κρόνο μπορεί να πνίξει τη Σελήνη.

• Όψεις μεταξύ του Κρόνου του ενός με τον Κρόνο του άλλου είναι δύσκολες καρμικές σχέσεις. Στο παρελθόν, η σχέση αυτή ήταν περιοριστική και ασφυκτική.

• Σχέσεις που διαρκούν στο χρόνο, με βαθιά και αληθινή αγάπη, με ψυχικό δέσιμο έχουν όψεις Αφροδίτης/Κρόνου. Το άτομο με την Αφροδίτη μπορεί να υπέφερε, να είχε εγκαταλειφθεί ή να είχε απορριφθεί από τον Κρόνο στο παρελθόν. Όμως τώρα, το άτομο με τον Κρόνο είναι υπεύθυνο και προσπαθεί να διορθώσει τα σφάλματα μιας προηγούμενης ζωής. Η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης/Κρόνου δηλώνει μια αγάπη μετ’ εμποδίων. Και οι δυο θέλουνε να είναι μαζί, όμως οι συνθήκες και οι καταστάσεις δεν τους βοηθάνε.

• Σχέσεις με Αφροδίτη/Πλούτωνα δηλώνουν κινηματογραφικές αγάπες, με έντονο ψυχικό δέσιμο και μόνο ακραία γεγονότα μπορούν να τους χωρίσουν. Η σύνοδος ή η αντίθεση μεταξύ τους δηλώνει μια αγάπη τυφλή, φανατισμένη, σε σημείο να μιλάμε για πεπρωμένο. Αυτός που έχει την Αφροδίτη παραδίδεται ολοκληρωτικά και υποφέρει όταν ο άλλος δεν είναι συνέχεια δίπλα του. Εδώ κυριαρχούν ο εξαναγκασμός, η κτητικότητα, η σεξουαλική υποταγή ενώ μπορεί να παρατηρηθεί και τηλεπάθεια στο μεταξύ τους.

• Οι ανάδρομοι πλανήτες έχουν καρμική χροιά καθώς μας καλούν να δώσουμε εκ νέου εξετάσεις για τη βελτίωση της σχέσης μας. Να υπάρχει μια ανάδρομη Αφροδίτη ή ανάδρομος ο κυβερνήτης του 5ου και 7ου στον ένα χάρτη και να σχετίζεται με τους πλανήτες του άλλου. Πολλοί ανάδρομοι πλανήτες σε ένα χάρτη (πάνω από 3) δηλώνουν προδιάθεση για καρμικές σχέσεις.

• Τα δυο ωροσκόπια θα πρέπει να σχηματίζουν πολλές στενές όψεις μεταξύ τους για να δηλώσουν καρμικότητα ή θα πρέπει να υπάρχουν έντονες σχέσεις των κυβερνητών του 4ου, 8ου και 12ου οίκου μεταξύ των δυο ατόμων και με άλλους πλανήτες.

• Θα πρέπει να υπάρχουν πλανήτες του ενός χάρτη στον 8ο ή 12ο οίκο του άλλου ατόμου.

Στις καρμικές σχέσεις ερωτεύεσαι και υποφέρεις από την πρώτη στιγμή γιατί μπορεί να προσπαθείς να εναρμονιστείς με το ταίρι σου και να μην έχεις τη δύναμη να φύγεις. Η καρμική σχέση μέσα από τον πόνο οδηγεί στην ευτυχία.

Αστρολογικά, ποιο ζώδιο είναι το καρμικό σου ταίρι;

ΚΡΙΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι ο Παρθένος και ο Σκορπιός.

Ο Κριός είναι ανυπόμονος, αυθόρμητος και παρορμητικός, ρισκάρει και είναι αισιόδοξος. Ο Παρθένος είναι προσεκτικός και αναλυτικός και βάζει σε τάξη τη ζωή του Κριού. Τον κρίνει όμως πολύ αυστηρά και εκείνος εκνευρίζεται, βγάζει εγωισμό.

Με τον Σκορπιό είναι ελαφρώς καλύτερα τα πράγματα καθότι είναι και οι δυο παθιασμένοι, δυναμικοί, επιθετικοί, εγωιστές. Και οι δυο θέλουν να κυριαρχούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ταύρου είναι ο Ζυγός και ο Τοξότης.

Ταύρος και Ζυγός έχουν τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη, αγαπάνε δηλαδή και οι δυο τα ίδια πράγματα. Ο Ζυγός είναι πιο λογικός και ο Ταύρος πιο πρακτικός και αισθησιακός.

Με τον Τοξότη, τον περιπετειώδη και ενθουσιώδη, ο Ταύρος καλείται να σταθεροποιήσει τη σχέση. Μια σχέση που μόνο μονότονη δεν είναι. Ο Τοξότης δίνει χρώμα στη ζωή του Ταύρου και τον εμπιστεύεται. Μπορεί να υπάρξουν μαζί και σαν καλοί φίλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα καρμικά ζευγάρια του Δίδυμου είναι ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, κοινωνικός, φλερτάρει και αυτό πάει κόντρα στο Σκορπιό που είναι κτητικός και ζηλιάρης. Ο Σκορπιός αναζητά την πλήρη αφοσίωση, είναι παθιασμένος και αυτό τρομάζει τον αέρινο και χαλαρό Δίδυμο.

Ο Αιγόκερως πάλι είναι πιο σοβαρός, συνεπής, πατάει στη γη. Ο Δίδυμος είναι ένα μικρό παιδί. Παρόλα αυτά μαθαίνουν πράγματα ο ένας από τον άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Καρκίνου είναι ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

Ο Καρκίνος είναι πολύ κτητικός και κυκλοθυμικός, τρέχει να πιάσει τον Τοξότη και πάντα τον συγχωρεί. Ο Τοξότης δεν τον αντέχει, του αρέσει όμως η τρυφερότητα που εισπράττει. Η σχέση προχωράει αν κρατηθούν οι ισορροπίες.

Ο Υδροχόος πάλι είναι πολύ ανεξάρτητος ενώ ο Καρκίνος ιδιαίτερα συναισθηματικός και λάτρης της οικογένειας. Ο Υδροχόος τον μαθαίνει να μην βασίζεται στους άλλους, να είναι πιο ελεύθερος ενώ ο ίδιος μαζί του γίνεται πιο θερμός.

ΛΕΩΝ

Τα καρμικά ζευγάρια του Λέοντα είναι ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς.

Ο Αιγόκερως είναι καριερίστας, είναι των πρέπει και δεν εκδηλώνεται εύκολα συναισθηματικά. Δίπλα σε ένα Λιοντάρι μαθαίνει να είναι πιο γενναιόδωρος, διασκεδάζει περισσότερο ενώ και το Λιοντάρι θυσιάζει πολλές φορές την καλοζωία του για χάρη των υποχρεώσεων του.

Λέων και Ιχθύς είναι και οι δύο ερωτευμένοι με τον έρωτα και την τέχνη. Η διαφορά είναι ότι το Λιοντάρι είναι πιο εκδηλωτικό και κυριαρχικό ενώ ο Ιχθύς είναι πιο εσωστρεφής και εκδηλώνεται πλαγίως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Παρθένου είναι ο Υδροχόος και ο Κριός.

Ο Παρθένος είναι πολύ αναλυτικός, προγραμματιστής και οργανωτικός ενώ ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, αγαπά τις αλλαγές και έχει προοδευτικές ιδέες, είναι ελεύθερος. Το δέσιμο μεταξύ τους είναι καθαρά εγκεφαλικό και μιλάνε μαζί ατελείωτες ώρες.

*Παρθένος/Κριός έχει αναλυθεί στον Κριό.

ΖΥΓΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ζυγού είναι ο Ιχθύς και ο Ταύρος.

Ιχθύς και Ζυγός είναι και οι δυο αναποφάσιστοι, διπλωμάτες. Ο Ιχθύς είναι πιο διαισθητικός και συναισθηματικός ενώ ο Ζυγός είναι πιο λογικός και εκνευρίζεται με τις τάσεις φυγής του Ιχθύ. Αν συμβιβαστούν μπορεί να τα πάνε καλά. Ο Ζυγός θα τον κάνει πιο κοινωνικό και θα τον μάθει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του ενώ ο Ιχθύς θα μάθει στο Ζυγό να χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του.

*Ταύρος/Ζυγός έχουν αναλυθεί στον Ταύρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Σκορπιού είναι ο Κριός και ο Δίδυμος

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Τοξότη είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος.

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Αιγόκερου είναι ο Δίδυμος και ο Λέων.

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Υδροχόου είναι ο Καρκίνος και ο Παρθένος.

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ιχθύ είναι ο Λέων και ο Ζυγός.

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ