Αστρολογία : Αστρικά Tips09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Πλανήτης Άρης: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Είναι ο πλανήτης της δράσης, του ερωτισμού, της επιθετικότητας και των έμμονων ιδεών. Μάθε πώς σε επηρεάζει! Από την Χρύσα Συκά

Πλανήτης Άρης: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της δύναμης, του αγώνα, της επιβίωσης, της δημιουργίας, της σκέψης, των επιθυμιών, της έκφρασης, του ενστίκτου αλλά και της επιθετικότητας, των φόβων, των έμμονων ιδεών. Σε ποιο ζώδιο έχεις τον Άρη σου;

– Μας δίνει θάρρος, αντοχή, αυτοπεποίθηση. Έχει σχέση με τον πόλεμο, τη βία, τους φόνους, τη θερμοκρασία, τα μηχανήματα, την αρρενωπότητα, τη βαριά βιομηχανία, τη σεξουαλική επιθυμία.
– Στον τομέα της υγείας έχει σχέση με τα νεφρά, την αδρεναλίνη, το μυϊκό, νευρικό και ουρογεννητικό σύστημα.
– Επαγγελματικά εξουσιάζει το στρατό, την αστυνομία, την χειρουργική, τους μηχανικούς, τους πυροσβέστες και ότι έχει να κάνει με το σίδηρο και τον εξοπλισμό.
– Είναι σε κυριαρχία στον Κριό, σε έξαρση στον Αιγόκερω, σε αδυναμία στον Ζυγό, σε πτώση στον Καρκίνο.

Εσύ σε ποιο ζώδιο έχεις τον Άρη σου;

Άρης στον
Κριό
Με τον Άρη στον Κριό, είσαι δυνατή, ενθουσιώδης, έξυπνη, δραστήρια, επιχειρηματική, παρορμητική και εύθικτη. Επιδιώκεις αλλαγές στη ζωή σου. Έχεις ένστικτο και ξέρεις να διεκδικείς. Ενθουσιάζεσαι και κατακτάς ότι βάλεις στο μυαλό σου. Πρόσεχε το θυμό και τη ζήλια σου.

Άρης στον Ταύρο
Με τον Άρη στον Ταύρο είσαι πολύ ευαίσθητη συναισθηματικά, με αντοχές που όταν εξαντληθούν σε οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις. Έχεις μεγάλες συμπάθειες ή αντιπάθειες. Είσαι αναποφάσιστη αλλά όταν αποφασίσεις κάτι, δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη. Έχεις αντοχές και θέληση να κατακτήσεις τα υλικά αγαθά που τόσο πολύ σ’ενδιαφέρουν.

Άρης στον Δίδυμο
Με τον Άρη στο Δίδυμο είσαι έξυπνη, πνευματική, κινητική, ενεργητική, αγωνίστρια. Σου αρέσουν τα ταξίδια και οι αλλαγές, η ταχύτητα και τα κουτσομπολιά. Είσαι καλοπροαίρετη, χωρίς την αίσθηση του κινδύνου, λίγο απερίσκεπτη και ψυχρή στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Έχεις την ικανότητα της διείσδυσης στα αδύνατα σημεία των άλλων.

Άρης στον Καρκίνο
Με τον Άρη στον Καρκίνο έχεις ευμετάβλητη διάθεση. Αναζητάς έναν σύντροφο στοργικό και συναισθηματικό που να σου αφήνει όμως και ελεύθερο πεδίο δράσης. Συχνά συγκρούεσαι με την οικογένειά σου και απέναντι στα πρέπει. Θέλεις να εργάζεσαι μόνη και άλλοτε είσαι δημιουργική και τολμηρή και άλλοτε βγάζεις κακία και ανευθυνότητα.
Άρης στον
Λέων
Με τον Άρη στο Λέοντα είσαι θαρραλέα, πεισματάρα, επίμονη, επιτυχημένη. Ξέρεις τι θέλεις και έχεις τη δύναμη να πετύχεις και τα πιο δύσκολα. Είσαι εγωίστρια, απαιτητική, ικανή, ερωτική και υπερασπίζεσαι τους αδυνάτους. Δύσκολα να τα βάλει κάποιος μαζί σου καθότι είσαι πολύ δυνατή και επικίνδυνη αντίπαλος.

Άρης στον Παρθένο
Με τον Άρη στην Παρθένο είσαι πρακτική, έξυπνη, εργατική, υπεύθυνη, ικανή, δραστήρια, πρόθυμη, χρήσιμη σε οτιδήποτε σου αναθέσουν. Δεν ανοίγεις εύκολα τα φτερά σου. Θέλεις να μαθαίνεις και να μεταδίδεις γνώσεις. Έχεις αντίληψη, ένστικτο και κρίνεις τους άλλους αυστηρά. Είσαι δίκαιη αλλά πολλές φορές η κριτική δυσαρεστεί. Προσοχή στην υγεία.

Άρης στον Ζυγό
Ο Αρης στον Ζυγό δίνει γάμους σε νεανική ηλικία αλλά και διαζύγια. Σου αρέσει η τέχνη, η ομορφιά, το σπίτι. Προσπαθείς από κάπου να πιαστείς για να σταθεροποιηθείς. Είσαι κοινωνική και θέλεις να βρίσκεσαι σε σχέσεις και με πολλούς φίλους. Επαγγελματικά θέλεις να έχεις να κάνεις με κόσμο. Προσοχή σε εντάσεις και διαφωνίες.

Άρης στον Σκορπιό
Με τον Άρη στον Σκορπιό είσαι δημιουργική, μπορεί και αυτοκαταστροφική, δραστήρια, μαχητική, με πολλές ψυχικές και σωματικές δυνάμεις. Διαισθητική καθώς είσαι, ανακαλύπτεις εύκολα καταστάσεις και κρυμμένες αλήθειες. Είσαι καχύποπτη και ζηλιάρα μέχρι τσακωμού. Προσπάθησε να κάνεις υπομονή και να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Ξέρεις να μάχεσαι αλλά και να αμύνεσαι.

Άρης στον Τοξότη
Με τον Άρη στον Τοξότη είσαι φιλόδοξη, έξυπνη και με τη θέλησή σου μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Είσαι ικανή, τολμηρή, δημιουργική και ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή. Σου αρέσουν τα ταξίδια, τα σπορ, η διασκέδαση, η περιπέτεια, οι τιμές και οι τίτλοι. Έχεις έντονες επιθυμίες και συναισθήματα που ξέρεις να τα εκφράζεις.

Άρης στον Αιγόκερω
Με τον Άρη στον Αιγόκερω είσαι ψύχραιμη, πειθαρχημένη, δυνατή, οργανωτική. Ξέρεις να ασκείς εξουσία, να εργάζεσαι σωστά, να παίρνεις πρωτοβουλίες, να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις. Έχεις όλα τα προσόντα να φτάσεις ψηλά όσες δυσκολίες και αν περάσεις. Σ’ενδιαφέρει έντονα το κύρος και το επάγγελμά σου.

Άρης στον Υδροχόο
Με τον Άρη στον Υδροχόο είσαι πολυτάλαντη. Ασχολείσαι με ιδιαίτερα πράγματα. Σ’αρέσει η ανεξαρτησία, η επιστημονική φαντασία, η αστρολογία, το Διάστημα, ίσως και η λογοτεχνία. Έχεις θέληση, εξυπνάδα, οξύ πνεύμα και μαγνητίζεις τους άλλους. Είσαι συναισθηματική, πολλές φορές όμως απόμακρη, στοχαστική, λίγο νευρική αλλά πάντα βοηθάς στις ανάγκες των άλλων.

Άρης στους
Ιχθείς
Με τον Άρη στα Ιχθείς είσαι ανήσυχο πνεύμα, εσωστρεφής, επιφυλακτική και καθόλου παρορμητική και εκφραστική. Είσαι ρομαντική, λάτρης της τέχνης και της μουσικής, δυνατή και ικανή. Σκέφτεσαι πολύ πριν πράξεις αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις, καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θέλεις με διπλωματικό και γοητευτικό, σχεδόν μαγικό τρόπο.

Όπως κάθε Παρασκευή, τα ζώδια της εβδομάδας κατέφθασαν! Διάβασε τις προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται (αλλά και τη μηνιαία πρόβλεψη) εδώ!


Πανσέληνος και έκλειψη στους Διδύμους στις 10/12! Τι σημαίνει αυτό για σένα; Η Χρύσα Συκά αναλύει πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο!

Φτιάξε εδώ τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη και βρες τους πλανήτες σου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS