Αστρολογία : Αστρικά Tips05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2020

Πώς να τον κερδίσω; Ο κατάλληλος τρόπος ανάλογα με το ζώδιό του

Να παίξεις το παιχνίδι της αναμονής ή όχι; Ποια ζώδια αντέχουν την ερωτική αναμονή;

πώς να τον κερδίσω

Πώς να κατακτήσω έναν Λέοντα; 

Ο Λέων δεν θα περιμένει δεύτερη φορά γιατί χάνει την εμπιστοσύνη του. Ξέρει να βάζει όρους. Μπορεί η αναμονή να κάνει πιο έντονη την επιθυμία του, η περηφάνια του όμως δεν του επιτρέπει τάσεις μαζοχισμού.Θέλει ξεκάθαρα πράγματα και υπεύθυνους ανθρώπους στο πλευρό του.Επενδύει στη σχέση του και αν καταλάβει πως έχει να κάνει με αναξιόπιστους ή χειριστικούς ανθρώπους έχει φύγει. Ξέρει να ταπεινώνει αλλά και να ευχαριστεί.

Πώς να κατακτήσω έναν Παρθένο; 

Ο Παρθένος είναι για γερά νεύρα. Δεν προγραμματίζεται στον έρωτα, έχει ήδη τόσα άλλα προγράμματα.Μπορεί να σε βάλει σε τεράστια αναμονή αν έχεις συγκρουστεί μαζί του.Ξέρει να παίζει ή μάλλον, να το παίζει ψύχραιμος και αδιάφορος. Και ο ίδιος όμως αντέχει την αναμονή. Βρίσκει πράγματα να κάνει για να μην φανεί το θύμα ή ο συναισθηματικά ευάλωτος. Είναι έμπειρος στον έρωτα και τα δίνει όλα όταν δένεται ψυχικά.

Πώς να κατακτήσω έναν Ζύγο; 

Ο Ζυγός αντέχει την αναμονή και μπορεί να σε υποβάλλει σ’αυτή. Είναι χειριστικός, ξέρει να παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Αν δεν αισθανθεί ασφαλής, παίζει σε πολλά ταμπλό. Αν μπει σε αναμονή, θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτά που θέλει. Θα χρησιμοποιήσει κάθε τεχνική που έχει ακούσει ή έχει δει σε ταινίες για να κάνει τον άλλο δικό του.

Πώς να κατακτήσω έναν Σκορπιό; 

Ο Σκορπιός δεν αντέχει την αναμονή. Περιμένει όμως από τον άλλο να κάνει κινήσεις για να μην ρίξει τον εγωισμό του, μέχρι να πάρει ανάποδες. Δεν μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό, όμως η αναμονή ανεβάζει την αδρεναλίνη του στα ύψη. Ξέρει να φέρνει τον άλλο στα νερά του και να περνάει το δικό του. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας το κατά πόσο ο άλλος θα αντέξει αλλά σίγουρα η ηδονή που προσφέρει δεν έχει όρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network