Αστρολογία : Αστρικά Tips05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2020

Πώς να τον κερδίσω; Ο κατάλληλος τρόπος ανάλογα με το ζώδιό του

Να παίξεις το παιχνίδι της αναμονής ή όχι; Ποια ζώδια αντέχουν την ερωτική αναμονή;

πώς να τον κερδίσω

Πώς να κατακτήσω έναν Τοξότη; 

Ο Τοξότης δεν θέλει ούτε να περιμένει ούτε να τον περιμένουν. Μπορεί κάτι να του συμβαίνει αλλά δεν το κάνει σκόπιμα. Αν ο ίδιος μπει σε αναμονή, θα βρει κάτι να κάνει για να μην χαλάσει τη διάθεσή του. Αν κάποιος τον χειριστεί, θα λειτουργήσει αυθόρμητα, θα κάνει ότι θέλει και όποτε το θέλει. Δεν έχει τεχνικές,είναι πάντα ένα μικρό παιδί, ενθουσιώδες, φλογερό, εύπλαστο και πάντα αξιολάτρευτο.

Πώς να κατακτήσω έναν Αιγόκερω; 

Ο Αιγόκερως θέλει ξεκάθαρα πράγματα από την αρχή, είναι υπεύθυνος.Αντιδρά άσχημα με ανθρώπους που δεν φέρονται ώριμα. Δεν μπορεί να περιμένει, ξενερώνει και αποστασιοποιείται. Βάζει τα πράγματα άμεσα στη θέση τους. Είναι λογικός, βάζει όρια για να προστατεύεται αλλά και για να προστατεύει τους άλλους.

Πώς να κατακτήσω έναν Υδροχόο; 

Ο Υδροχόος, πρώτα απ’ όλα,αναζητά τα αίτια της αναμονής. Ξέρει να περιμένει χωρίς να κάνει κινήσεις ή να ζητά εξηγήσεις. Είναι σκεπτόμενος και εγωιστής, δεν εκφράζει τα συναισθήματά του εύκολα και δεν θεωρείται δεδομένος. Μπορεί να έρχεται κοντά στον άλλο αλλά και ο ίδιος μπορεί, χωρίς λόγο, να εξαφανιστεί, πνέει όπου του αρέσει. Ξέρει τι θέλει για να νιώσει ικανοποιημένος και προσφέρει πολλά όταν είναι ερωτευμένος.

Πώς να κατακτήσω έναν Ιχθύ; 

Ο Ιχθύς δεν αντέχει την αναμονή, ειδικά αν έχει δώσει πολλά και έχει συναισθήματα. Φοβάται την απώλεια, μελαγχολεί, όμως επιμένει και όταν επιβεβαιωθεί περνά στην αντεπίθεση. Θα ικανοποιηθεί όταν και ο άλλος περάσει τα ίδια μαρτύρια με αυτόν. Γενικά, δεν μοιράζεται εύκολα τις προσωπικές του στιγμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network