Αστρολογία : Αστρικά Tips29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Πώς θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι και πώς θα τον κατακτήσεις;

Τι πρέπει να έχεις υπόψη σου για να αναγνωρίσεις σε ποιο ζώδιο ανήκει;

Πώς θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι και πώς θα τον κατακτήσεις;

ΛΕΩΝ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Λέοντες διαθέτουν ένα βασιλικό παρουσιαστικό, επιβάλλονται με την παρουσία τους, είναι γενναιόδωροι, ξέρουν τι θέλουν και τι κάνουν και ζητούν αναγνώριση. Έχουν επιμελημένη εμφάνιση, ωραία μαλλιά που αρνούνται να τους τα αγγίζεις και πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Αγαπούν το ωραίο και ακριβό ντύσιμο, τα κοσμήματα,  τα πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, τα ακριβά δώρα. Ασχολούνται με οτιδήποτε τους δίνει ικανοποίηση και δόξα. Είναι πολύ εργατικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Σκέφτονται γρήγορα, έχουν ιδέες, παίρνουν έξυπνες αποφάσεις και είναι διορατικοί. Αποσύρονται από την εργασία σε μεγάλη ηλικία γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν και την υγεία τους.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Δύσκολο να κατακτήσεις ένα Λέοντα γιατί ο άνθρωπος που θέλει να έχει δίπλα του πρέπει να έχει ποιότητα, μεγαλοπρέπεια, άψογη και ευγενική συμπεριφορά. Αναλύει πολύ τις καταστάσεις, είναι παρατηρητικός και ψυχολογεί την γνησιότητα των αισθημάτων. Του αρέσει η ωραία ατμόσφαιρα,η άνεση, ο ρομαντισμός, τα θεάματα, η μουσική και μισεί τη μιζέρια, τις κακίες,  το άγχος, τη φασαρία,  τη γκρίνια, την επιπολαιότητα και τη βιασύνη. Χρειάζεται κομπλιμέντα και έμπρακτες αποδείξεις αγάπης την οποία και ανταποδίδει. Είναι ερωτικός, συναισθηματικός, παθιασμένος, συγχωρεί τα λάθη των άλλων. Είναι εκλεκτικός στα τραπέζια μιας και του αρέσει η ωραία διακόσμηση, το ποιοτικό και ασυνήθιστο φαγητό, η πολυτέλεια, το καλό κρασί. Προτιμά διακοπές σε μέρη ξωτικά. Είναι εγωιστής και δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Παρθένοι έχουν κριτικό πνεύμα, είναι σεμνοί, με αντίληψη και πρακτικοί. Οι γυναίκες είναι κομψές, με λεπτή συμπεριφορά και διαλλακτικότητα ενώ οι άντρες είναι σοβαροί και συντηρητικοί. Στον ερωτικό τομέα υπολογίζουν πολύ τις αντιδράσεις των άλλων. Είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα, έχουν έντονη την αίσθηση του καθήκοντος, είναι πρόθυμοι και χρήσιμοι στους άλλους, χρησιμοποιούν επιχειρήματα για να πείσουν και κάνουν εύστοχες παρατηρήσεις και υποδείξεις. Αγαπούν την κηπουρική, το καλό φαγητό με φίλους στο σπίτι, αν και κατά καιρούς κάνουν δίαιτες για να διατηρήσουν την ομορφιά τους, τη βραδινή  ζωή, την εξοχή, την γυμναστική στο σπίτι και την οδήγηση. Νευριάζουν συχνά αλλά δεν το εκδηλώνουν πάντα. Την αγωνία τους την εκδηλώνουν με την κίνηση που τους ανακουφίζει. Έχουν ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Τους αρέσει η συζήτηση, ασχολούνται με τις τέχνες, με διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι, με τακτοποιήσεις  χώρων και οι γυναίκες με τη μοδιστρική.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Η κατάκτηση ενός Παρθένου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ευαίσθητος, με διαθέσεις που ποικίλουν και δύστροπος. Συγκινείται, αγαπά αλλά δεν εκδηλώνει εύκολα τον έρωτά του γιατί είναι σεμνός και συνεσταλμένος. Έχει κριτικό πνεύμα, παρατηρητικότητα και δεν μοιράζει κολακείες. Ζητά ασφάλεια, εμπιστοσύνη, κατανόηση και χρόνο για να εξελιχτεί μια ερωτική σχέση. Θυσιάζεται για το καθήκον και έχει εξάρτηση από τα άτομα της οικογένειάς του. Έχει ανάγκη να στηριχτεί στον άλλο και να ενθαρρυνθεί για να αποδώσει ερωτικά. Μπλοκάρεται και θλίβεται συχνά κι εδώ χρειάζεται αγάπη και τρυφερότητα για να σκεφτεί και πιο ευχάριστες καταστάσεις. Αγαπά το καλό φαγητό και μια απόδραση από την καθημερινότητα θα τον βοηθήσει να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Του αρέσει η πολυτέλεια και η άνεση καθώς και οι μονοκατοικίες με κήπο. Η ερωτική του ζωή είναι μοιραία και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντίθετα αμφισβητεί.

ΖΥΓΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Ζυγοί διακρίνονται από τη φινέτσα τους, τη γλυκιά και ειρηνική τους συμπεριφορά και την επιθυμία τους να κερδίσουν την αγάπη των άλλων. Είναι κοινωνικοί, τους απασχολούν οι σχέσεις τους και ψάχνουν να βρουν ισορροπία. Ζητούν σεβασμό, αρμονία, αισθητική και μέτρο. Όταν αγαπήσουν τα δίνουν όλα και κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους άλλους. Μισούν τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες και προσπαθούν με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο να λύσουν τις διαφωνίες τους.

Οι γυναίκες Ζυγοί ξέρουν να εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους, το ντύσιμο τους, την κόμμωσή τους και την αρμονία τους και ξέρουν επίσης να κρύβουν και τις ατέλειες τους.

Οι άντρες Ζυγοί όποιο ντύσιμο και αν κάνουν το χαρακτηρίζει η νεότητα και η άνεση κινήσεων. Αγαπούν το καλό φαγητό και τα γλυκά και άνετα θα είχαν πρόβλημα βάρους αν δεν τους ενδιέφερε να παραμείνουν κομψοί. Γυμνάζονται παρακινούμενοι από φίλους. Το σπίτι τους είναι ωραίο διακοσμημένο. Αγαπούν την καλής ποιότητας μουσική.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Ζυγός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Είναι ρομαντικός, συντροφικός και έχει ανάγκη από ψυχική και συναισθηματική συμπαράσταση. Πρέπει να τον πλησιάσεις με ευγένεια για να τον αγγίξεις, να τον φλερτάρεις, να έχεις κατανόηση, να τον περιποιείσαι μέχρι να πέσει στην αγκαλιά σου. Είναι καλός σύντροφος και σύζυγος, δίνει πολλά αλλά θέλει και να παίρνει πολλά. Μισεί την αχαριστία, την καταπίεση, τη μιζέρια, την υποκρισία, την άσχημη συμπεριφορά και το ψέμα. Θέλει ενθάρρυνση και επαίνους. Είναι επικοινωνιακός, με χιούμορ και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Του αρέσουν τα δώρα, η ομορφιά, το ωραίο ντύσιμο και οι αποδράσεις από την πόλη. Κάνει παραχωρήσεις στον έρωτα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και εύκολος στις σχέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Σκορπιοί διαθέτουν μαγνητισμό, μυστήριο,ζήλια, κτητικότητα, καταπίεση,ανασφάλεια, είναι ερωτικοί, ξέρουν να αμύνονται, έχουν φοβίες και κρυφά συναισθήματα. Ενδιαφέρονται για τις σχέσεις τους και ζητούν κατανόηση και τρυφερότητα. Είναι μαχητικοί, δυνατοί, εκρηκτικοί και αντέχουν τις κακουχίες της ζωής.

Το γυναικείο ντύσιμο τονίζει την θηλυκότητά τους. Ξέρουν να ψυχολογούν, να ερευνούν και να διεισδύουν στην ψυχή του άλλου. Είναι σταθεροί και ευαίσθητοι, μεθοδεύουν τις κινήσεις τους, πραγματοποιούν τους σκοπούς τους και όταν χρειαστεί χτυπάνε επιδέξια στο ευαίσθητο σημείο του εχθρού τους. Διασκεδάζουν αλλά απομονώνονται κιόλας. Σιωπούν, κριτικάρουν σκληρά, έχουν υπομονή και επιμονή. Οι αμφισβητήσεις τους και ο φόβος τους πολλές φορές τους κάνει αυτοκαταστροφικούς.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Η σχέση με έναν Σκορπιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τον ενδιαφέρει ο έρωτας και η συντροφικότητα αλλά το σκέφτεται πριν ξεκινήσει μια σχέση γιατί φοβάται μήπως δεν μπορέσει να καλύψει τον ερωτισμό και τον συναισθηματισμό του. Θέλει έναν άνθρωπο να τον καλύπτει σε όλα στη ζωή του. Ψυχολογεί αλλά δεν ψυχολογείται.  Πρέπει να σκεφτείτε πολύ πριν ξεκινήσετε κάτι μαζί του. Το θετικό στοιχείο είναι ότι μαζί του θα διασκεδάζετε, θα πηγαίνετε εκδρομές και σε ενδιαφέροντα θεάματα. Είναι γενναιόδωρος, φλογερός στον έρωτα, συνεργάσιμος και απαραίτητος στους άλλους. Το αρνητικό στοιχείο είναι ότι ζηλεύει ακόμα και όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, έχει τρομερές συναισθηματικές απαιτήσεις και είναι σαδομαζοχιστής. Είναι αινιγματικός καθώς ποτέ δεν θα ομολογήσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Μισεί και αγαπά με πάθος, ξεγυμνώνει τον άλλο και ανακαλύπτει το ψέμα. Ζητάει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, ενθάρρυνση, τρυφερότητα και συμπαράσταση. Όποιος τον πλησιάσει ουσιαστικά, θα ζήσει ένα φλογερό έρωτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network