Αστρολογία : Αστρικά Tips29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Πώς θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι και πώς θα τον κατακτήσεις;

Τι πρέπει να έχεις υπόψη σου για να αναγνωρίσεις σε ποιο ζώδιο ανήκει;

Πώς θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι και πώς θα τον κατακτήσεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Τοξότες είναι άνθρωποι επικοινωνιακοί, κινούνται συνεχώς, μιλούν συνεχώς, είναι απασχολημένοι σχεδόν πάντα και απαντούν σε όλα. Δεν δείχνουν πάντα τις εσωτερικές διαθέσεις τους. Είναι εξωστρεφείς, διδάσκουν τους άλλους και προσαρμόζονται εύκολα. Παρατηρούν τα πάντα, εξετάζουν αυτά που τους λένε οι άλλοι, ψυχολογούν σωστά και βλέπουν τον πυρήνα του προβλήματος. Αναγνωρίζουν τα λάθη τους, είναι ανεξάρτητοι, προστατευτικοί, ρομαντικοί, ιδεολόγοι, μεγαλόψυχοι. Αγαπούν το σπορ ακριβό ντύσιμο, τα μακρινά ταξίδια, τις εκδρομές στη φύση αλλά και την πόλη, τη νυχτερινή ζωή, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τα θεάματα, τη μουσική, τα βιβλία. Είναι επιρρεπείς στις φήμες και τα σχόλια που ακούν και καθόλου προγραμματισμένοι.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Τοξότης θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο χαρούμενο, καθόλου καταπιεστικό, στενοκέφαλο και κτητικό, που να τον αγαπά χωρίς να τον δεσμεύει.  Υπάρχουν δυο τύποι σ’αυτό το ζώδιο. Ο πρώτος τύπος είναι ο άνθρωπος που αγαπά τα σπορ, τα ταξίδια, την περιπέτεια, το χιούμορ, την δράση και είναι θορυβώδης και γοητευτικός. Δύσκολος τύπος για να τον κατακτήσεις. Ο δεύτερος τύπος είναι ο άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, που ασχολείται με διάφορα πράγματα και υποθέσεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, συμβουλεύει και διδάσκει τους άλλους και συμπαραστέκεται στα προβλήματα των άλλων. Θέλει να συζητάει με τον άνθρωπό του τα πάντα και να μοιράζεται τις περιπέτειες του νου. Μισεί την απαισιοδοξία, τη μιζέρια, τη γκρίνια. Του αρέσουν τα σπίτια με μεγάλα παράθυρα για να βλέπει πράσινο ή θάλασσα. Αγαπά τις πικάντικες γεύσεις, το κρέας, τα γλυκά. Του αρέσουν οι συζητήσεις που αφορούν την επικαιρότητα. Το ντύσιμό του είναι απλό, νεανικό και εντυπωσιακό. Αν σας ενδιαφέρει να τον πλησιάσετε, να είστε ειλικρινείς, ευγενικοί, φιλικοί και άνετοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Αιγόκεροι είναι ψηλοί και αδύνατοι. Οι γυναίκες έχουν ωραίες γάμπες και οι άντρες γοητευτικές γραμμές στο πρόσωπο. Είναι χαμογελαστοί, ήρεμοι, οργανωτικοί. Το ντύσιμο τους είναι λιτό. Λένε τα πράγματα όπως είναι, είναι πρακτικοί και φιλόδοξοι στην εργασία τους, προοδεύουν και οργανώνουν και τους άλλους. Έχουν αξίες, αξιοπρέπεια, εγωισμό και καθόλου διάθεση για τρέλες. Είναι τακτικοί στα πράγματά τους και αναζητούν ανθρώπους ίδιους με αυτούς. Έχουν αντοχή, δύναμη, ζητούν σεβασμό και προσπαθούν να φτάσουν ψηλά. Είναι φιλάνθρωποι και ζητούν έπαινο και αναγνώριση για τα δημιουργήματά τους. Χρειάζονται περισσότερο ψυχαγωγία και απασχόληση με σπορ.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Δεν κατακτάς εύκολα έναν Αιγόκερω γιατί δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, ούτε παρασύρεται από πάθη. Αν θέλεις να τον πλησιάσεις, να ελέγχεις τις κινήσεις σου, να είσαι μετριοπαθής και καθόλου αυθόρμητη. Θα πάρει καιρό να δημιουργήσεις μια σχέση μαζί του. Παίρνει στα σοβαρά ότι του λες, είναι παρατηρητικός, έχει μνήμη και εξυπνάδα. Υπάρχουν δυο τύποι Αιγόκερων. Ο πρώτος υποτάσσεται μέσα στο περιβάλλον που μεγάλωσε. Ο δεύτερος φτιάχνει ένα δικό του καθεστώς και υποτάσσεται σ’αυτό. Είναι δύσκολος άνθρωπος, ανικανοποίητος, βιαστικός και αυστηρός στις σχέσεις του. Θέλει οι συζητήσεις του πάντα να καταλήγουν κάπου, είναι απότομος, δεν έχει χιούμορ, δεν γελά πολύ. Αφοπλίζεται με τη στοργή. Αγαπά τη μουσική, την ήρεμη ατμόσφαιρα, τα κοσμικά κέντρα, το καλό φαγητό, τα ποτά και την ποιότητα. Του αρέσουν τα κοσμήματα, η βαριά επίπλωση, τα φυτά, οι συλλογές αντικειμένων. Τον αναζωογονεί η θάλασσα, το βουνό και τα ταξίδια σε χώρες με παραδόσεις. Γι’ αυτόν όλα μπορούν να γίνουν χάρη στην εργατικότητα, τη δυνατότητα, την υπευθυνότητα. Θέλει αγάπη και κατανόηση. Είναι αυστηρός αλλά τελικά δεν βλάπτει παρά μόνο τον ίδιο του τον εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Υδροχόοι ξεχωρίζουν γιατί προηγούνται της εποχής τους, είναι σκεπτόμενοι, επαναστάτες , αμφισβητίες, και συγκρούονται οι ιδέες τους με τα συναισθήματά τους. Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων. Οι υπερανθρωπιστές που απαρνούνται τα υλικά αγαθά και οι τεχνοκράτες που δημιουργούν ένα δικό τους κατεστημένο. Ενδιαφέρονται πολύ για τους άλλους καθώς και για όλη την ανθρωπότητα. Είναι ανασφαλείς, πεισματάρηδες και δυνατές προσωπικότητες. Παραπονιούνται για πράγματα που οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν. Προστατεύουν τους άλλους δημιουργώντας ασπίδα για τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγαπούν τα ταξίδια,τη θάλασσα, το κολύμπι, τις επιστήμες, την τεχνολογία, τη μουσική, τα σπορ, τα αυτοκίνητα και την φωτογραφία. Η παρουσία τους είναι επιβλητική. Τους αρέσουν οι μετακινήσεις και τα σπίτια με σύγχρονο εξοπλισμό. Πάντα ψάχνουν για κάτι καινούργιο και απρόοπτο και όσο και να μένουν πιστοί σε έναν άλφα τρόπο ζωής, πάντα στο βάθος είναι αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Υδροχόος παρουσιάζεται ευάλωτος αλλά είναι δύσκολο να τον κατακτήσεις. Είναι γοητευτικός αλλά στις σχέσεις του κρατά αποστάσεις. Δεν ερωτεύεται εύκολα και συχνά γιατί ασχολείται με χίλια δυο πράγματα. Εμπλέκεται σε ερωτικές περιπέτειες όχι όμως συναισθηματικά. Αγαπά τη μουσική και τα θεάματα και έχει ανάγκη τον έπαινο των άλλων. Έχει ιδιοτροπίες, είναι απότομος, σκληρός αλλά διαθέτει και κατανόηση και ανοχή μέχρι να την εξαντλήσει. Δίνει χαρά στους άλλους, ανακουφίζει τους φίλους του στις δύσκολες στιγμές. Ζητάει απίθανα πράγματα, του αρέσει το καλό φαγητό, είναι υπερβολικός και νοιάζεται περισσότερο για τους φίλους και τους συνεργάτες παρά για την οικογένειά του. Έχει δικούς του κώδικες ηθικής και απαράβατες αρχές. Μπορείς να τον κατακτήσεις αν αγαπάς τα δύσκολα και τα τολμηρά πράγματα στη ζωή. Αδιαφορεί για τα πλούτη, το γάμο, τους τίτλους και ξοδεύει τα χρήματά του με πολλούς τρόπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Πώς θα τον διακρίνεις

Οι Ιχθύες είναι γοητευτικοί, μαγνητίζουν, σκλαβώνουν τους άλλους. Έχουν εναλλαγές διαθέσεων και δημιουργούν μια πλασματική πραγματικότητα. Είναι ευαίσθητοι, εργατικοί, επικοινωνιακοί, παραπλανητικοί, είναι ένας ωκεανός άλλοτε ήρεμος άλλοτε φουρτουνιασμένος. Δεν αντέχουν την καθημερινότητα και αν ο γάμος τους δεν πετύχει φεύγουν. Δεν έχουν καλή σχέση με το χρήμα. Όταν πιέζονται, πίνουν, κάνουν χρήση ναρκωτικών και μπορεί να προδώσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό. Τους αρέσει η γαλήνη, τα ταξίδια, η θάλασσα, η απλότητα στις γραμμές του σπιτιού. Οι γυναίκες αγαπούν τα ακριβά ρούχα και τα κοσμήματα ενώ οι άντρες είναι συνήθως ατημέλητοι. Με λίγα λόγια είναι οι άνθρωποι της τέχνης, της μουσικής, της αγάπης και του έρωτα, της θλίψης και της μοναξιάς, της δραπέτευσης από την πραγματικότητα, των μεταφυσικών ανησυχιών.

Πώς θα τον κατακτήσεις

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός, ευσυγκίνητος, ευάλωτος συναισθηματικά. Θέλει πολλή στοργή, αγάπη και κατανόηση. Εκτιμά αυτούς που του συμπαραστέκονται. Στις ερωτικές του σχέσεις κουβαλάει το παρελθόν, δεν είναι απαιτητικός, κάνει συγκρίσεις και αναζητά την προστασία. Μισεί την κακία και τη βία. Θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο δυναμικό, που να τον καθοδηγεί, να τον ενθαρρύνει και να τον βοηθά να προοδεύσει. Τρέμει την αποτυχία και την ερωτική απογοήτευση γιατί έχει όνειρα και ελπίδες για το μέλλον του. Εντυπωσιάζεται, μπερδεύεται, φοβάται τον ανταγωνισμό γι’ αυτό και προσπαθεί να στηριχτεί στη λογική και να επιλέξει τους ανθρώπους γύρω του. Αγαπά τα ρομαντικά μέρη, τη θάλασσα, το χορό, τη μουσική, τη γαλήνη, το καλό και πλούσιο φαγητό, τα παγωτά, την ευχάριστη συζήτηση. Παντρεύεται για να αποκτήσει παιδιά γιατί τα αγαπά πολύ και προσπαθεί πάντα να ξεφύγει από το παρελθόν ειδικά αν αυτό είναι μίζερο. Οι γυναίκες φορούν ρούχα που τονίζουν την θηλυκότητά τους, τους αρέσουν τα αρώματα, τα λουλούδια, η ποίηση, τα ρομαντικά μυθιστορήματα. Εύκολο να κερδίσεις ένα Ιχθύ, δύσκολο να τον κρατήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network