Αστρολογία : Αστρικά Tips24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ο ωροσκόπος είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την διερεύνηση της προσωπικότητάς μας. Δεν είναι πλανήτης ή αστρικό σώμα, είναι το ζώδιο που προκύπτει μετά από υπολογισμούς που βασίζονται στην τοπική ώρα γέννησης και στο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Έτσι, πολλοί άνθρωποι έχουν το ίδιο ζώδιο αλλά δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Οι μοίρες του ωροσκόπου αλλάζουν κάθε 4 λεπτά, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησής μας πριν αναζητήσουμε να μάθουμε το χάρτη μας. Ο ωροσκόπος δείχνει το χαρακτήρα μας και τον τρόπο που εκφραζόμαστε. Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνουμε στους άλλους καθώς και πως φαινόμαστε εξωτερικά. Δείχνει τα ταλέντα μας και τις δυνατότητές μας. Αν το ζώδιο του ωροσκόπου δεν είναι συμβατό με τα άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου, η πρώτη εντύπωση που δίνουμε είναι λανθασμένη. Ο ωροσκόπος λειτουργεί από την πρώτη στιγμή της γέννησής μας, όμως θα πρέπει να ωριμάσουμε για να συνειδητοποιήσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες και αυτό γίνεται γύρω στα 30 μας χρόνια, σ ’αυτό βοηθάει και η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιό μας.

Ο προοδευμένος ωροσκόπος μάς δείχνει πως θα ζήσουμε σε προχωρημένη ηλικία. Γύρω στα 30 μας χρόνια έχουμε επιρροές από το επόμενο ζώδιο που βρίσκεται ο ωροσκόπος μας. Γύρω στα 60 από το μεθεπόμενο κλπ. Πχ. Αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο στη 0 μοίρα, στα 30 θα πάρεις τα χαρακτηριστικά του Ζυγού, στα 60 τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού κλπ. Για να το υπολογίσεις σωστά και να ξέρεις πότε θα περάσεις στο επόμενο ζώδιο, θα πρέπει να ξέρεις και τη μοίρα του ωροσκόπου σου και να μετράς 30 μοίρες μπροστά.

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ
Είσαι δυναμική και δραστήρια. Διαθέτεις τόλμη και αποφασιστικότητα, βάζεις στόχους και τους κατακτάς. Είσαι αρχηγός στην παρέα σου, αυθόρμητη και ενθουσιώδης. Ερωτεύεσαι παράφορα αλλά εύκολα χάνεις το ενδιαφέρον σου. Θυμώνεις εύκολα αλλά το ξεχνάς γρήγορα. Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις τις οποίες εύκολα μετανιώνεις. Ξοδεύεις χρήματα για να περνάς καλά.
Όταν περάσεις στη φάση του Ταύρου, η διπλωματικότητα παίρνει τη θέση της παρορμητικότητας, ασχολείσαι με πιο χρήσιμα και δημιουργικά πράγματα. Περνώντας στη φάση των Διδύμων θέλεις να κάνεις αλλαγές. Αναζητάς την παρέα νεαρών προσώπων, θέλεις να μετακομίσεις ή να αλλάξεις τόπο διαμονής. Στη φάση του Καρκίνου γυρνάς στις ρίζες σου και πλησιάζεις αγαπημένα και συγγενικά πρόσωπα. Στρέφεσαι περισσότερο προς το συναίσθημα και εξαρτάσαι περισσότερο από τους άλλους.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ήρεμη και ευγενική, δεν κάνεις εύκολα αλλαγές και δεν αλλάζεις εύκολα συνήθειες. Αγαπάς τις ανέσεις, την πολυτέλεια, το καλό φαγητό και την καλαισθησία. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις με υπομονή και επιμονή. Είσαι ρομαντική και αισθησιακή και στον έρωτα γίνεσαι κτητική και απαιτητική. Διαθέτεις πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη και κολλάς πολύ στην ύλη.
Και κει που όλα στη ζωή σου είναι σταθερά και ρυθμισμένα, μπαίνεις στη φάση των Διδύμων και θέλεις να ταξιδέψεις, να ανοίξεις ορίζοντες, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή ακόμα και να αλλάξεις δουλειά. Περνώντας στον Καρκίνο, ασχολείσαι με την οικογένεια και το σπίτι σου ενώ στη φάση του Λέοντα εκφράζεσαι περισσότερο καλλιτεχνικά και βρίσκεις χόμπι. Δεν αποκλείεται σε μεγάλη ηλικία, να κάνεις αισθηματικές γνωριμίες και να προχωρήσεις ακόμα και σε γάμο.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι επικοινωνιακή, δραστήρια και εξωστρεφής. Έχεις ευχάριστη προσωπικότητα και είσαι η ψυχή της παρέας. Προσαρμόζεσαι εύκολα και αγαπάς τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Πολλές φορές η λογική τσακώνεται με το συναίσθημα και βγαίνει μια κυκλοθυμία που σε οδηγεί σε επιπολαιότητες και αστάθεια στις σχέσεις σου. Στον έρωτα πρέπει να κατακτήσουν πρώτα το μυαλό σου. Αγαπάς την ελευθερία, είσαι έξυπνη αλλά και νευρική και σπάταλη. Δεν κατασταλάζεις εύκολα κάπου.
Όταν μπεις στη φάση του Καρκίνου, ασχολείσαι περισσότερο με το συναίσθημα. Αναζητάς τις σταθερές βάσεις και ένα σπίτι για να μένεις μόνιμα. Στη φάση του Λέοντα, σταθεροποιείσαι και θέλεις να δεσμευτείς ή να παντρευτείς. Στην περίοδο της Παρθένου αρχίζεις να εξερευνάς και να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με νεότερα πρόσωπα, γίνεσαι πιο πειθαρχημένη.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ευγενική και πολύ συναισθηματική. Αγαπάς τη σιγουριά και την ασφάλεια. Συμπαραστέκεσαι στους γύρω σου δίνοντας τις συμβουλές σου. Είσαι ευαίσθητη και προστατευτική. Θέλεις να νιώθεις πως σε αγαπούν και πολλές φορές πνίγεις τους άλλους με την αγάπη σου. Είσαι προσεχτική σε οικονομικά θέματα και σπαταλάς μόνο για την ευχαρίστησή σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μειωμένη. Το σπίτι και η οικογένεια είναι το καταφύγιό σου.
Περνώντας στη φάση του Λέοντα είναι πιθανό να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μπαίνοντας στη φάση της Παρθένου θέλεις να ολοκληρωθείς μέσα από την καριέρα και τη μόρφωση. Η αυτοπειθαρχία σε χαρακτηρίζει. Στη φάση του Ζυγού αναζητάς τη συντροφικότητα, βάζεις σε προτεραιότητα το σύντροφό σου ή αν είσαι μόνη τις συνεργασίες και τις φιλίες.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ
Είσαι δημιουργική, ενθουσιώδης, μεγαλόψυχη, ανοιχτόκαρδη. Έχεις πολλές φιλοδοξίες και επιβάλλεις τα θέλω σου. Θέλεις να σε θαυμάζουν, να σε επαινούν. Ζεις με πάθος τον έρωτα και θέλεις να έχεις πάντα τον πρώτο λόγο. Οικονομικά είσαι σπάταλη καθώς ότι σου αρέσει θέλεις να το έχεις. Δεν αγαπάς την πίεση, είσαι ισχυρογνώμων, αυταρχική και δεν κάνεις υπομονή. Η γενναιοδωρία σου είναι πολλές φορές υπερβολική. Αφιερώνεσαι με πάθος σε ότι σου αρέσει.
Περνώντας στη φάση της Παρθένου πειθαρχείς περισσότερο στον εαυτό σου, δίνεις προτεραιότητα σε πιο σοβαρά πράγματα και ξέρεις σε ποιο τομέα πρέπει να ενεργοποιηθείς. Η οικογένεια μπορεί να σε περιορίζει. Στη φάση του Ζυγού θέλεις να ανανεώσεις τις σχέσεις σου προσθέτοντας πάθος και ρομαντισμό. Στη φάση του Σκορπιού, το σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση καθώς συνδυάζεται το πάθος με την πνευματικότητα.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι σεμνή, ευγενική, διακριτική, συντηρητική και πειθαρχείς στα πρέπει. Ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια, κυριαρχεί τάξη και τελειότητα στο χώρο σου και τη ζωή σου. Είσαι εργατική, εμπνέεις εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στους γύρω σου. Στις σχέσεις σου είσαι συγκρατημένη, επικρίνεις και σχολιάζεις το σύντροφό σου. Οικονομικά είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και κρατάς ισορροπίες. Είσαι αγχώδης και εριστική. Βάζεις κανόνες και περιορισμούς ακόμα και στον εαυτό σου.
Στη φάση του Ζυγού ασχολείσαι με τις σχέσεις σου και προσαρμόζεσαι για χάρη του συντρόφου σου. Μπαίνοντας στη φάση του Σκορπιού έχεις ανάγκη να πειραματιστείς σε κάθε επίπεδο, ωστόσο το κάνεις συγκρατημένα. Στη φάση του Τοξότη, ανοίγεις ορίζοντες και επεκτείνεις τις δυνατότητές σου. Θέλεις να ταξιδέψεις, να μεταδόσεις τις γνώσεις σου ή ακόμα και να ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network