Αστρολογία : Αστρικά Tips24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Τι ονειρεύεται κάθε ζώδιο για το μέλλον (και πώς θα έχει επιτυχία);

Τι όνειρα κάνουν τα ζώδια για το μέλλον και πώς θα επιτύχει κάθε ζώδιο τις επιθυμίες του;

Τι ονειρεύεται κάθε ζώδιο

Τα όνειρα δίνουν στη ζωή μας δύναμη, ελπίδα, ζωή. Ατενίζουμε το μέλλον, κάνουμε σχέδια, βάζουμε στόχους για να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη.

Όλοι κάνουμε όνειρα, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή όπου κυριαρχούν το στρες και τα προβλήματα, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τα όνειρα είναι μια ανάσα ανανέωσης και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.
Άλλοι ονειρεύονται να αλλάξουν ή να βρουν δουλειά, άλλοι να ζήσουν ένα παραμυθένιο έρωτα, άλλοι να ταξιδέψουν, άλλοι να βρουν ιδέες που θα τους φέρουν χρήματα.

Σχέση και χωρισμός | Πώς τον αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Υπάρχουν όμως και όνειρα που μένουν απραγματοποίητα από το φόβο της αποτυχίας.

Τι όνειρα κάνουν λοιπόν τα ζώδια για το μέλλον;

ΚΡΙΟΣ
Αγωνίζεσαι πάντα για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο, είσαι ο αιώνιος μαχητής και θέλεις πάντα να είσαι πρώτη. Κάνεις όνειρα και θέλεις να τα πραγματοποιήσεις, όμως δεν διαθέτεις και μεγάλη υπομονή. Είσαι σαν ένα μικρό παιδί, θέλεις το εδώ και τώρα. Χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου και γρήγορα ανακαλύπτεις κάτι άλλο. Τα όνειρά σου έχουν να κάνουν με την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

TIP: Το μυστικό είναι να κάνεις μια στάση, ένα διάλειμμα, να ξεκολλάς από ότι σου καρφώνεται στο μυαλό για να μπορείς να το ξαναδείς με άλλη οπτική. Μην τα παρατάς, μην καταθέτεις τα όπλα!

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να δείχνεις σοβαρή, όμως στην πραγματικότητα είσαι ευαίσθητη, ρομαντική και ονειρεύεσαι ένα καλύτερο αύριο. Αφήνεις τη φαντασία σου να οργιάζει, σκέφτεσαι μια ζωή με πολλά λεφτά και ανέσεις. Ονειρεύεσαι να φτιάξεις ένα σπίτι που μπορεί και να το σχεδιάζεις μια ζωή στο μυαλό σου. Θέλεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που θα σε αγαπάει και θα σου δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας. Όσο άπιαστα και αν είναι τα όνειρά σου, το σίγουρο είναι πως θα παλέψεις με επιμονή και πείσμα για να καταφέρεις να τα κάνεις πραγματικότητα. Κάνεις επιτυχημένες κινήσεις, μελετάς και χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις, σταθμίζεις τα οφέλη και τις υλικές απολαβές.

TIP: Απαλλάξου από την ύλη για να γίνεις πιο δημιουργική, να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν για να δημιουργήσεις κάτι σπουδαίο που σίγουρα θα αμειφθεί και θα βγεις διπλά κερδισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είσαι η χαρά της ζωής. Ονειρεύεσαι να γνωρίσεις όλο τον κόσμο, να ταξιδέψεις ως την άλλη άκρη της γης, να γνωρίσεις διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς, να μάθεις καινούργια πράγματα, να αποκτήσεις εμπειρίες, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Φυσικά και ονειρεύεσαι να αποκτήσεις κάτι που σου αρέσει πολύ. Ενδιαφέρεσαι λιγότερο για το συναίσθημα και την αισθηματική σου ζωή. Αν ποθείς κάτι πολύ, οργανώνεσαι και σκέφτεσαι τους τρόπους που θα το πετύχεις. Βάζεις προτεραιότητες για να μην χάνεις άδικα το χρόνο σου και την ενέργειά σου.

TIP: Αν δεν μπορείς να κάνεις τώρα το ταξίδι των ονείρων σου, κάνε πλάνα, μια έρευνα αγοράς που θα την διασκεδάσεις, ρώτα, μαθε, πάρε προσφορές και το σύμπαν θα σε βοηθήσει να το πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ρομαντική και συναισθηματική. Ονειρεύεσαι πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Ονειρεύεσαι μια ωραία οικογένεια, το γάμο σου, παιδιά και τα σχεδιάζεις όλα με κάθε λεπτομέρεια στο μυαλό σου. Τα όνειρά σου έχουν συναισθηματικό και όχι υλικό χαρακτήρα. Το κακό είναι ότι όταν συναντάς εμπόδια, κλείνεσαι στο καβούκι σου, απογοητεύεσαι και στενοχωριέσαι. Δεν έχεις μάθει να ρισκάρεις, κάνεις βήματα εκ του ασφαλούς.

ΤΙΡ: Όταν ονειρεύεσαι κάτι, βρίσκεις τη δύναμη να το πραγματοποιήσεις. Αν όμως ο φόβος σου είναι μεγαλύτερος από τις επιθυμίες σου, αυτό σημαίνει ότι κατά βάθος δεν το θέλεις πολύ.

ΛΕΩΝ
Ονειρεύεσαι να φτάσεις ψηλά, στην κορυφή, να ξεχωρίσεις, να διακριθείς. Αγαπάς την πολυτέλεια, την κοσμοπολίτικη ζωή, τη χλιδή αλλά ταυτόχρονα θέλεις να προσφέρεις χαρά και αγάπη στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα, αναζητάς δυνατές, παθιασμένες ερωτικές στιγμές αλλά ονειρεύεσαι και μια πλούσια ζωή. Διαθέτεις πείσμα, αυτοπεποίθηση και επιμονή για να πετύχεις τα όνειρά σου. Προχωράς ακάθεκτη, με την καρδιά σύμβολό σου, αφού αστρολογικά συνδέεται με το ζώδιό σου.

ΤΙΡ: Ακολούθησε το ένστικτό σου, τις ευαισθησίες σου, την καρδιά σου γιατί μόνο αυτή ξέρει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, ρεαλίστρια, πρακτική, λογική. Ονειρεύεσαι προσγειωμένα πράγματα που ξέρεις πως μπορείς να τα φτάσεις. Οι σκέψεις σου είναι μετρημένες και προχωράς στη ζωή βάσει λογικής και όχι ονείρων. Είσαι άνθρωπος του μέτρου, ονειρεύεσαι μια καλύτερη ζωή και προσπαθείς επίμονα να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου. Πάντα βρίσκεις λύσεις. Είσαι ειλικρινής και ακολουθείς τα πρέπει και τις υποχρεώσεις. Τα θέλω σου που είναι;

ΤΙΡ : Για να ξέρεις που βρίσκεσαι, κάτσε και σκέψου ποια από τα πράγματα που κάνεις καθημερινά, δεν θα τα πέταγες στην πρώτη ευκαιρία. Ξεκαθάρισε για να αφήσεις χώρο στην ευτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ