Αστρολογία : Αστρικά Tips12 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Τι ονειρεύεται κάθε ζώδιο για το μέλλον (και πώς θα έχει επιτυχία);

Τι όνειρα κάνουν τα ζώδια για το μέλλον και πώς θα επιτύχει κάθε ζώδιο τις επιθυμίες του;

Τι ονειρεύεται κάθε ζώδιο

ΖΥΓΟΣ
Ονειρεύεσαι συνέχεια και καθημερινά, όμως σου λείπει η οργάνωση και η σταθερότητα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Βασικά αυτό που ονειρεύεσαι είναι μια άνετη ζωή και λεφτά για να αγοράζεις ότι σου αρέσει και να κάνεις τα κέφια σου. Ονειρεύεσαι να βρεις το άλλο σου μισό, το μεγάλο έρωτα με τον οποίο θα ζήσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες. Θέλεις να έχεις πολλές επιλογές και κατακτήσεις. Παλεύεις για τα όνειρά σου γιατί σου δίνουν χαρά και αισιοδοξία. Γίνεσαι εκατό κομμάτια για τους άλλους, είσαι διαθέσιμη πάντα για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν και εσύ, που βρίσκεσαι;

ΤΙΡ: Σταμάτα να σκορπίζεσαι και αποφάσισε για ποιον θα είσαι διαθέσιμη. Δώσε βάση στις δικές σου ανάγκες και μην ξεχνάς ποτέ πως μια χαρά τα καταφέρνουν όλοι και χωρίς εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν δέχεσαι εύκολα τις ήττες. Όταν σου μπει κάτι στο μυαλό, ψάχνεις μανιωδώς τρόπους για να το αποκτήσεις. Κάνεις όνειρα για να αποκτήσεις συναισθηματική και υλική δύναμη. Πολλές φορές, απομονώνεσαι για να σκεφτείς τα όνειρά σου τα οποία δεν μοιράζεσαι και εύκολα με τους άλλους. Στη ζωή σου, θέλεις πάθος, σεξ, έντονες στιγμές, εξουσία, χρήμα. Θέλεις να είσαι μια και μοναδική σε όλους τους τομείς. Διαθέτεις δύναμη, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, διαίσθηση, περηφάνια και όταν αποφασίσεις κάτι, τίποτα δεν σε σταματά. Και αν οι επιλογές σου είναι λανθασμένες; Φτου και από την αρχή.

ΤΙΡ: Κάνε πάντα αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξεις δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ονειρεύεσαι συνέχεια, βάζεις στόχους και θέλεις να τους κατακτάς. Όμως, η έλλειψη επιμονής και σταθερότητας σε κάνουν συχνά να αλλάζεις δρόμο. Όσα κατέκτησες, ήταν τελικά αυτά που ήθελες; Έχεις ανάγκη τις γνώσεις, την ελευθερία, τις εμπειρίες, την πνευματικότητα. Ονειρεύεσαι ταξίδια, μακρινούς προορισμούς αλλά και χρήματα. Όμως, δεν αφοσιώνεσαι ολοκληρωτικά στα όνειρά σου και δεν καταφέρνεις πάντα να τα εξελίξεις. Ρισκάρεις και κάποια στιγμή κάνεις απότομη στροφή στη ζωή σου. Είναι στο χαρακτήρα σου.

ΤΙΡ: Ο πλανήτης σου Δίας σε βοηθά και ακόμα και αν δεν γίνεις πάμπλουτη, θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη και δημιουργική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου βάσει σχεδιασμού και όχι ονείρων. Είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, δεν σκέφτεσαι πράγματα που δεν μπορείς να έχεις, ούτε εκφράζεις συναισθήματα και όνειρα. Αναζητάς την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την αναγνώριση, την ανταμοιβή, το κύρος και θέλεις να κάνεις περήφανους τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις στη ζωή σου, είναι βέβαιο ότι μια μέρα θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Είσαι αφοσιωμένη σε στόχους, έχεις αυτοπειθαρχία και παλεύεις σκληρά.

ΤΙΡ: Για να φτάσεις στην κορυφή, να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις κάτι με κέφι και χαρά για να το κάνεις καλά. Μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου, η απόλαυση φέρνει χαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ονειρεύεσαι για το καλό της ανθρωπότητας, μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο χωρίς πολέμους, φτώχεια, δυστυχία. Για τον εαυτό σου, ονειρεύεσαι μια ελεύθερη ζωή όπου θα κάνεις πράγματα που θα σε γεμίζουν. Αναζητάς κάτι σταθερό συναισθηματικά αλλά ταυτόχρονα είσαι και κοινωνική, θέλεις να κάνεις νέες γνωριμίες. Ονειρεύεσαι ένα μεγάλο έρωτα, κάνεις καθημερινά όνειρα και ξέρεις να αρπάζεις ευκαιρίες. Δεν έχεις όμως την υπομονή και τον τρόπο για να τα πραγματοποιείς πάντα. Είσαι εγκεφαλική, πρωτοποριακή αλλά σου λείπει η δημιουργικότητα.

ΤΙΡ: Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου, όχι μόνο τη λογική και τις γνώσεις σου. Χρησιμοποίησε ακόμα και τις ιδέες που σου δίνονται μέσα από τα όνειρα για να κάνεις τη ζωή σου μαγική!

ΙΧΘEIΣ
Είσαι παιδί του Ποσειδώνα, τρέφεσαι και ζεις μέσα από τα όνειρα. Ονειρεύεσαι καθημερινά, φτιάχνεις δικές σου ιστορίες και ζεις στον δικό σου φανταστικό κόσμο. Όμως δεν είσαι και τόσο μεθοδική ώστε να μπορείς πάντα να τα πραγματοποιείς. Ονειρεύεσαι ότι θα βρεις τον πρίγκιπα των παραμυθιών και θα ζήσεις τον πρωτόγνωρο έρωτα, ότι κάθε μέρα θα είναι ιδιαίτερη, ηλιόλουστη, χαρούμενη και χαμογελαστή. Έχεις ένα δικό σου τρόπο να βιώνεις τα όνειρά σου χωρίς να σε νοιάζει αν αυτά είναι πραγματοποιήσιμα. Αφήνεις τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους χωρίς να κάνεις τίποτα, σαν να μην πρόκειται για τη δική σου ζωή.

ΤΙΡ: Σκέψου, οραματίσου, φαντασιώσου και πάρε τις αποφάσεις σου ακόμα και αν κάνεις λάθος. Θα τη βγάλεις την άκρη!

Τι πρέπει να κάνεις για να σε παντρευτεί;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network