Follow us

Τι ζητάμε για να είμαστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση ανάλογα με το ζώδιό μας;

Τι ζητάει κάθε ζώδιο για να νιώθει πληρότητα και ευτυχία; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Couple enjoying a bicycle ride in the city

Μπορούμε να υποχωρήσουμε σε τυχόν εντάσεις ή θέλουμε μόνο να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας; Πρέπει να μάθουμε να ικανοποιούμαστε με αυτά που έχουμε, να κατανοούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας για να μειώνονται οι συγκρούσεις. Πάρε συμβουλές.

Τι ζητάμε για να είμαστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση ανάλογα με το ζώδιό μας;

ΚΡΙΟΣ

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ-ΔΡΑΣΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Ο Κριός είναι δυνατός και παθιασμένος. Θα πρέπει να είσαι πάντα έτοιμη να ανταποκριθείς στις επιθυμίες του και τα ενδιαφέροντά του. Βαριέται εύκολα και κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Θέλει να κάνει πράγματα που τον εξιτάρουν, διψά για δράση και περιπέτεια και αποφεύγει τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Αναζητά την ανεξαρτησία για να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Όσο πιο ελεύθερος, τόσο πιο ευτυχισμένος!

ΤΑΥΡΟΣ

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ-ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟΣ

Ο Ταύρος δεν θέλει να ταλαιπωρείται, αναζητά την ποιότητα και την αισθητική. Δεν ανέχεται τα ψέματα και οτιδήποτε τον ξεβολεύει. Θέλει να νιώθει ασφαλής και να ξέρει ακριβώς που βρίσκεται σε μια σχέση, διαφορετικά αποσυντονίζεται. Για να είναι ευτυχισμένος, πρέπει να έχει στο πλάι του μια σύντροφο που να ξυπνά τον ερωτισμό του και να απολαμβάνει αισθησιακές στιγμές. Επιδιώκει μια σχέση με προοπτικές, με μέλλον και σταθερότητα. Βέβαια, αν το ταίρι του είναι οικονομικά ανεξάρτητο και καταξιωμένο επαγγελματικά, τόσο το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ο Δίδυμος θέλει να είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος. Αλλάζει και ελίσσεται συνεχώς. Αναζητά τις εμπειρίες και την ποικιλία. Θέλει δίπλα του μια σύντροφο που να μπορεί να επικοινωνεί, να μιλάει την ίδια γλώσσα, να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο για να μη βαριέται. Τα ενδιαφέροντά του είναι πολλά, θέλει να ασχολείται με τα πάντα αλλά δύσκολα εμβαθύνει σε κάτι. Η ευτυχία γι’ αυτόν είναι συνώνυμη της ελευθερίας κινήσεων για να ζει τη ζωή του χωρίς όρους, κανόνες και καταπιεστικές δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΖΕΣΤΑΣΙΑ-ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ

Ο Καρκίνος θέλει να νιώθει τρυφερότητα σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον. Αναζητά μια φωλιά για να καταφεύγει όταν η σκληρή πραγματικότητα τον κουράζει και τον απογοητεύει. Θέλει μια σύντροφο για να κουβεντιάζει με ειλικρίνεια κάθε φορά που νιώθει ανασφάλεια. Δεν πετάει στα σύννεφα, εμπιστοσύνη/σιγουριά και ασφάλεια είναι σημαντικά γι’ αυτόν. Δεν σκέφτεται μόνο τον έρωτα, σκέφτεται την αγάπη, την οικογένεια, το μέλλον. Η ευτυχία είναι συνώνυμη με οικειότητα και αποκατάσταση.

ΛΕΩΝ

ΠΑΘΟΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Το Λιοντάρι δεν αγαπά την κριτική, θέλει να τον θαυμάζουν και να ζει παθιασμένες στιγμές. Δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνιση και την κοινωνική προβολή, θέλει να ξεχωρίζει και να υπερέχει. Αναζητά μια σύντροφο με ποιότητα, αξιοπρέπεια στη δράση και τη συμπεριφορά. Μπορεί να ερωτεύεται συχνά, δεν είναι όμως πάντα ευτυχισμένος. Αγαπά τις εκπλήξεις, τη διασκέδαση, τα δώρα, την καλοπέραση, αυτούς που τον κάνουν να γελά, αυτούς που τον παθιάζουν ερωτικά. Θέλει να νιώθει υπερήφανος για το ταίρι του σαν βασιλιάς του ζωδιακού. Τότε ηρεμεί και νιώθει ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Ο Παρθένος είναι λάτρης της λογικής, της ευθύτητας και των ξεκάθαρων καταστάσεων. Αναζητά μια σύντροφο ηθική και καθαρή, όχι μόνο στο χώρο της αλλά και στην εσωτερική της κατάσταση. Η επιπολαιότητα, η σπατάλη και οι επιθετικές ή ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν τον αγγίζουν. Θέλει γαλήνη, ηρεμία, ευγένεια. Είναι ευτυχισμένος όταν εκφράζεται συναισθηματικά αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρει έναν άνθρωπο να ταιριάξει επικοινωνιακά, να ταιριάξει στην καθημερινότητά του, να υπάρχει κατανόηση και στήριξη. Για να είναι ευτυχισμένος, θα πρέπει να υπάρχουν σοβαρές προδιαγραφές.

ΖΥΓΟΣ

ΟΜΟΡΦΙΑ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ-ΗΡΕΜΙΑ

Ο Ζυγός έχει ανάγκη την αποδοχή, την ευχάριστη διάθεση και τη συντροφική προσέγγιση. Η αισθητική και το καλό γούστο είναι σημαντικά αλλά όχι πιο σημαντικά από την ηρεμία και τη γαλήνη που χρειάζεται για να ισορροπήσει. Δεν αγαπά του καβγάδες, τις φωνές, θέλει να συζητάει για τα προβλήματα της σχέσης του. Δίνεται ολοκληρωτικά και δεν θέλει να νιώθει μοναξιά. Ο ρομαντισμός είναι σημαντικός καθώς έχει ανάγκη τη συναισθηματική έκφραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΕΞ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Ο Σκορπιός αναζητά το βαθύ συναίσθημα και το πάθος. Επιδιώκει το απόλυτο δέσιμο με το ταίρι του, θέλει να ξέρει τι του ανήκει. Είναι απαιτητικός και προκλητικός αν δεν νιώσει πίστη και αφοσίωση. Δεν ικανοποιείται από τα εύκολα, ψάχνει να βρει τι κρύβεται πίσω από αυτά. Εύκολα βρίσκει την ευτυχία, εύκολα και τη μελαγχολία. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική γι’ αυτόν, τρώγεται με τα ρούχα του αν δεν νιώθει σιγουριά και ασφάλεια. Η σεξουαλική χημεία είναι απαραίτητη για την ευτυχία του. Ευτυχία είναι να δεθεί συναισθηματικά με το ταίρι του, να γίνει ένα και κανένας να μην μπορεί να τους χωρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ο Τοξότης είναι αισιόδοξος και περιπετειώδης. Δεν θέλει περιορισμούς. Αναζητά μια σχέση παθιασμένη αλλά ταυτόχρονα και φιλική, κοινωνική, οικογενειακή. Βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση, αγαπά τις αλλαγές, έχει χιούμορ. Είναι μόνιμα ευτυχισμένος, το θέμα είναι να ευτυχήσει και με άλλον. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να γνωρίσει ένα πρόσωπο διαφορετικό από αυτόν, κάποιον που θα τον δυσκολέψει και θα του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον για να νιώθει πως κατακτά ένα στόχο. Θέλει να γεύεται εμπειρίες και να μην χάνει την αυτονομία και την ελευθερία κινήσεών του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΘΗΚΟΝ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΑΓΑΠΗ

Ο Αιγόκερως έχει ανάγκη την κοινωνική αποδοχή, την επαγγελματική επιτυχία και την ευγενική συμπεριφορά. Ασχολείται με σοβαρές καταστάσεις και σοβαρά πρόσωπα. Αγαπά την ποιότητα και την αισθητική και δεν κάνει εύκολες επιλογές. Θέλει χρόνο για να ευτυχήσει, δεν ενθουσιάζεται εύκολα και δεν αφήνει εύκολα τον εαυτό του ελεύθερο. Κάνει σχέσεις με προοπτική, με άτομα που έχει το ίδιο status, τους ίδιους στόχους και ενδιαφέροντα. Είναι σημαντικός ο αλληλοσεβασμός, θέλει να νιώθει περήφανος για τις επιλογές του, να τον θαυμάζουν. Ευτυχία είναι το αμοιβαίο δέσιμο αγάπης στη σχέση του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΦΙΛΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος, φιλικός, επινοητικός. Γίνεται πρώτα φίλος και μετά εραστής. Είναι εγκεφαλικός, αναζητά την ελευθερία σκέψης και λόγου και αποφεύγει τις προσκολλήσεις και τους συναισθηματισμούς, ειδικά το μελόδραμα. Απεχθάνεται την κριτική και την έλλειψη χιούμορ. Ερωτεύεται αλλά βαριέται και εύκολα. Είναι σημαντική γι΄ αυτόν μια βαθιά και ουσιαστική φιλία, θέλει κάποιον δίπλα του να εκμυστηρεύεται τα μυστικά του, να γελάει και να αισθάνεται ο εαυτός του. Δεν αντέχει την καταπίεση και τους περιορισμούς, θέλει να είναι ανεξάρτητος και να απολαμβάνει την κοινωνικότητα. Οι εκπλήξεις και οι εναλλαγές τον εξιτάρουν στον έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ-ΑΠΟΔΟΧΗ

Το Ψαράκι αναζητά την ασφάλεια, την σταθερότητα, ψάχνει για ανθρώπους που του χαράσσουν το δρόμο. Είναι ρομαντικό και ονειροπόλο, αγαπά τη χαλαρότητα και απεχθάνεται τη ρουτίνα. Κινείται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Είναι φιλικό, συντροφικό, ερωτικό, φλερτάρει και διεκδικεί, είναι όμως και ανασφαλές. Θέλει να νιώθει χρήσιμο και απαραίτητο. Ο έρωτας το ταξιδεύει και το κάνει ευτυχισμένο. Αναζητά τα δυνατά συναισθήματα, τη δοτικότητα, να δίνει και να παίρνει αγάπη. Είναι σημαντικό να μπορούν να το νιώσουν, να καταλάβουν την ψυχοσύνθεσή του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ