Αστρολογία : Αστρικά Tips14 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

Ζήλια και νεύρα: Πώς νευριάζουν τα ζώδια και πώς εξωτερικεύουν την ζήλια τους;

Μάθε λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο.

πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ζευγάρια

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζήλιας και η ζήλια προκαλεί ανταγωνισμό. Ένα μέρος της επιτυχίας του οφείλεται σ’αυτήν. Ζηλεύει τα πάντα. Είναι όμως στοργικός, πιστός, ρομαντικός, ειλικρινής, γενναιόδωρος. Φλερτάρει μόνο για να επιβεβαιωθεί και σταματά εκεί. Είναι τίμιος και θέλει να προβάλλεται. Αν πληγωθεί ο εγωισμός του, η εκδίκηση είναι μεγάλη. Είναι ευδιάθετος, αυθόρμητος και ζητά να είναι το κέντρο της προσοχής. Αν τον παραμελείς, ζηλεύει και όταν ζηλεύει παραλογίζεται, γίνεται αδιάλλακτος και επιβάλλει τα θέλω του στη σχέση. Δώστου αγάπη και τρυφερότητα, πες του πως είναι ο μοναδικός και ο καλύτερος.

Είναι ευέξαπτος, ζει με πάθος, εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Μην του μιλάς άσχημα, μην τον προσβάλλεις, μην τον συγκρίνεις, διαφορετικά θα επιτεθεί. Και όταν νευριάσει, εκρήγνηται. Αρπάζεται εύκολα αλλά γρήγορα ηρεμεί. Είναι μεγαλόψυχος όμως και ξέρει να συγχωρεί. Χειρίσου τον με τακτ και διπλωματία για να τον φέρεις στα νερά σου. Πες του πόσο απαραίτητος σου είναι και τα νεύρα του θα φύγουν στο λεπτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος φροντίζει να τα έχει καλά με τον εαυτό του. Είναι σεμνός, χαλαρός, πιστός και δεν ζηλεύει. Είναι ευγενικός, συμπαθητικός, βοηθάει τους άλλους. Αγαπά με πάθος και αφοσίωση αλλά δεν εκδηλώνεται εύκολα. Περιμένει τους άλλους να ανοιχτούν. Του αρέσει να δίνει και να παίρνει. Ούτε ζηλεύει ούτε προκαλεί ζήλια γιατί δεν θέλει να δίνει δικαιώματα. Η ζήλια εξάλλου είναι μικροπρέπεια. Αναλύει τα πάντα γιατί είναι τελειομανής και λειτουργεί με πρόγραμμα. Αν προσπαθήσεις να τον κάνεις να ζηλέψει, θα χάσεις την εμπιστοσύνη του και θα απομακρυνθεί.

Είναι ήρεμος, δεν νευριάζει και δεν μιλάει ποτέ άσχημα. Όταν έχει νεύρα, ακούει μουσική ή διαβάζει. Αν έχει άδικο, ζητάει συγγνώμη. Σπάνια βρίζει και φωνάζει. Είναι απαιτητικός, κάνει σκληρή κριτική, απαιτεί οργάνωση και συνέπεια και αυτό προκαλεί συχνά καβγάδες. Είναι αρκετά περίεργος άνθρωπος με όλους και θα θυμώσει μόνο για σημαντικούς λόγους. Εξαγριώνεται μόνο όταν δεν μπορεί να συνεννοηθεί.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ευαίσθητος. Δεν ζηλεύει ιδιαίτερα. Ίσως να ζηλέψει την άνεση που έχουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Όμως δεν είναι κακός. Είναι γοητευτικός και θέλει να ευχαριστεί τους άλλους. Κάνει πολλές σχέσεις μέχρι να βρει το τέλειο. Εξετάζει αναλυτικά όλες τις απόψεις και τις πιθανότητες μέχρι να αποφασίσει. Ψάχνει ένα σύντροφο με τις ίδιες αντιλήψεις. Αν κοιτάει αλλού, αυτό γίνεται γιατί δεν έχει βρει κάτι σε εσένα. Ζηλεύει όταν νιώθει ανασφάλεια. Είναι συντροφικός, δίκαιος, ειρηνοποιός, θέλει επιβράβευση. Αν μιλήσεις για τα επιτεύγματα ενός άλλου προσώπου, θα μουτρώσει και θα προσπαθήσει να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Δεν έχει εκρήξεις ζήλιας αλλά ο ίδιος προκαλεί με την εξωστρέφειά του και το φλερτ.

Δεν κάνει ακραία πράγματα. Και όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, φεύγει. Συνήθως βέβαια προκαλεί τον άλλον να φύγει. Πληρώνει πάντα με το ίδιο νόμισμα. Είναι ευγενικός και διπλωμάτης και δεν καβγαδίζει. Συνήθως τα μαζεύει και αν φερθείς με αχαριστία, τότε θα βγάλει απίστευτο θυμό. Κάνε διάλογο μαζί του πριν φτάσει στα άκρα, γιατί τότε, ούτε κουβέντα για συμφιλίωση. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα νεύρα του και όταν νευριάσει, φεύγει, ειδικά σε σοβαρές σχέσεις. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Καβγαδίζει μόνο όταν αδικείται και η διάρκεια των νεύρων του είναι πολύ μικρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ζηλιάρης και ιδιαίτερα στα αισθηματικά του. Φτάνει στην υστερία, γίνεται κακότροπος. Είναι σεξουαλικός και παθιασμένος. Δίνεται ολοκληρωτικά και βιώνει τον έρωτα βαθιά. Μην παίζεις με την φωτιά γιατί η ρήξη θα είναι βέβαιη. Είναι πιστός και αν απιστήσει, αυτό σημαίνει πως δεν έχει καμία ουσιαστική επαφή μαζί σου. Ο έντονος συναισθηματισμός του είναι κομμάτι του εαυτού του. Ζηλεύει παράφορα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας. Θέλει αγάπη, αφοσίωση, αποκλειστικότητα και όχι ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Εκδηλώνει τη ζήλια του με μούτρα, ακεφιά, φωνές, εκδίκηση. Μπορεί και να μην πει τίποτα αλλά θα σε κάνει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.

Νευριάζει και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Γίνεται βίαιος, βρίζει και πολλές φορές σηκώνει και χέρι. Δεν ξεχνά ποτέ και μερικές φορές ξεσπά και στον ίδιο του τον εαυτό. Είναι ψυχρός, δεν μιλά και εκδικείται. Στήνει σενάρια. Αν κλονίσεις την εμπιστοσύνη του, φτάνει και σε χωρισμό. Δεν ξεχνά εύκολα. Μην τον προκαλείς γιατί θα το πληρώσεις ακριβά. Τα νεύρα του έχουν μεγάλη διάρκεια. Βέβαια, ένας ερωτικός καβγάς, ενδέχεται να τελειώσει και με μια καυτή, μοναδική ερωτική βραδιά. Ποτέ δεν ξέρεις!!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στη σελίδα 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network