Αστρολογία : Αστρικά Tips14 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

Ζήλια και νεύρα: Πώς νευριάζουν τα ζώδια και πώς εξωτερικεύουν την ζήλια τους;

Μάθε λεπτομέρειες για κάθε ζώδιο.

πιο αγαπημένα κινηματογραφικά ζευγάρια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δεν ζηλεύει ιδιαίτερα, όμως μπορεί να γίνει κουτσομπόλης. Είναι φιλικός, ελεύθερος, γενναιόδωρος, αξιόπιστος, έντιμος. Ερωτικά, είναι εκδηλωτικός και εμπιστεύεται αλλά θέλει χώρο να αναπνέει. Η τάση του για νέες γνωριμίες προέρχεται από την ανάγκη του για πνευματικές εμπειρίες. Είναι αισιόδοξος, σίγουρος για τον εαυτό του, με αυτοπεποίθηση. Δεν δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας. Αν φλερτάρεις με άλλον, θα πειραχτεί, όμως δεν θα κάνει υπερβολές. Θα εκφραστεί χαλαρά και με ειλικρίνεια. Αν το κάνεις επανειλημμένως, θα φύγει. Φτιάξε του τη διάθεση με ένα ταξίδι ή με χιούμορ και αυθορμητισμό.

Συνήθως, νευριάζει τους άλλους. Δεν θέλει να παραβιάζεται η ελευθερία και η ανεξαρτησία του. Αν στραβώσει, καθώς έχει ένα δικό του τρόπο σκέψης, μπορεί να τα γκρεμίσει όλα εκεί που δεν το περιμένεις ή μπορεί και να μείνει σιωπηλός. Αν βγει από τα όριά του, βρίζει, κάνει φασαρία, σπάει πράγματα. Γίνεται υπερβολικός, νευρικός και σηκώνεται και φεύγει για να ηρεμήσει. Οι συνεχόμενοι τσακωμοί τον κουράζουν. Σε μπερδεύει. Άλλοτε νευριάζει και άλλοτε τα περνάει αψήφιστα. Έχει εκρήξεις. Σκαρφίζεται κάτι για να νευριάσει και να ξεσπάσει για κάτι άλλο. Δεν βγάζεις εύκολα άκρη!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν ζηλεύει εύκολα. Συνήθως ζηλεύει την οικονομική άνεση και τα λεφτά. Αντέχει στα δύσκολα και δεν χαλάει εύκολα σχέσεις λόγω της ισχυρής αίσθησης καθήκοντος. Έχει σταθερές και εξαρτημένες σχέσεις και δεν εκφράζεται άνετα μπροστά σε κόσμο. Μερικές φορές, οι σχέσεις του είναι κοινωνικές παραβλέποντας το συναίσθημα. Η απιστία έρχεται όταν η σχέση του είναι απολύτως νεκρή. Είναι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και βάζει πάνω απ’όλα τη λογική. Είναι ορθολογιστής και η ζήλια γι’ αυτόν είναι απαγορευμένο συναίσθημα. Η σπάνια ζήλια του προέρχεται αν ο σύντροφός του βρεθεί με κάποιον με καλύτερη οικονομική επιφάνεια απ’ αυτόν. Είναι φιλόδοξος, με ψηλούς στόχους και ζητά εκτίμηση και σεβασμό. Όταν ζηλεύει γίνεται πολύ σκληρός και αυστηρός. Ηρέμησέ τον δείχνοντάς του σεβασμό.

Συνήθως δεν ξεσπά γιατί είναι πειθαρχημένος. Εκνευρίζεται όταν λειτουργείς αντίθετα απ’ αυτόν. Έχει τις απόψεις του και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Τα ξεσπάσματά του είναι πολύ έντονα και δεν συνεννοείσαι με τίποτα όταν βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι. Σε γενικές γραμμές, δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία του. Μην γκρινιάζεις αν σε παραμελεί για την καριέρα του. Τσακώνεται αν φέρεσαι ανεύθυνα και ανώριμα καθώς δεν αντέχει τους επιπόλαιους ανθρώπους. Τα λόγια του τότε γίνονται σκληρά και μένουν αξέχαστα. Δυσκολεύεται να ηρεμήσει. Κουβέντιασε μαζί του χαλαρά και θα βρεις κοινή λύση. Θέλει διάλογο και επιχειρήματα για να βγάλει τις εντάσεις και να μην μείνει η πίκρα μέσα του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν ζηλεύει. Χαίρεται για το καλό των άλλων. Είναι φιλικός και συνεργάσιμος, με ανεξάρτητο πνεύμα, ελεύθερος και αυτόνομος στις σχέσεις του. Έχει ένα δικό του κωδικό, είναι ανθρωπιστής. Δεν θεωρεί την απιστία αμάρτημα. Θεωρεί το φλερτ φυσιολογικό να το κάνει το ταίρι του γιατί το κάνει και ο ίδιος. Δεν περιορίζει, δεν περιορίζεται. Κουβεντιάζει τα πάντα. Είναι ανεξάρτητος και δεν δέχεται τη ζήλια. Συνήθως, την προκαλεί εκείνος με τον τρόπο του. Αντιμετώπισέ τον με χιούμορ και καλή διάθεση.

Θυμώνει εύκολα αλλά για λίγο. Βγάζει πολύ ένταση όταν καταπιέζεται ή αμφισβητείται. Αν αρχίσει να νευριάζει, άλλαξε θέμα για να γλιτώσεις τη γκρίνια. Τον ακούει όλη η γειτονιά. Φωνάζει, σπάει πράγματα αλλά όλο αυτό ξεφουσκώνει γρήγορα. Θα πει αυτά που έχει να πει και μετά δεν συμβαίνει τίποτα. Είναι επαναστάτης και αυθόρμητος, δεν συγκρατείται εύκολα και ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Δεν τηρεί πάντα τις υποσχέσεις του και αυτό προκαλεί καβγάδες. Μην του βάζεις όρια και κανόνες γιατί θα φύγει.


ΙΧΘΥEΣ

Το Ψαράκι ζηλεύει πολύ, ειδικά στις σχέσεις του. Αν δεν έχει σχέση, είναι ικανός να πάρει τη σχέση του φίλου του. Ζηλεύει και για ασήμαντα πράγματα. Είναι ρομαντικός, τρυφερός, στοργικός. Δίνεται στον έρωτα χωρίς όρια και εξαρτάται πολύ από τους άλλους. Βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θέλει να ζει ονειρικές, ρομαντικές εμπειρίες. Θα απιστήσει όταν δεν καλύπτεται συναισθηματικά. Έχει μεγάλη φαντασία, είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός και η ζήλια του πολλές φορές παράλογη. Είναι ανασφαλής και αναζητά συνεχώς συναισθηματική επιβεβαίωση. Όταν ερωτεύεται, ζηλεύει προκαλώντας ο ίδιος σενάρια και δραματοποιεί τις καταστάσεις. Δείξε του πίστη και αφοσίωση με λόγια και πράξεις. Αν δεν αισθανθεί σιγουριά, θα πάει παρακάτω.

Θυμώνει συνέχεια.
Είναι εσωστρεφής όμως, τα κρατάει μέσα του και κάνει κακό στον εαυτό του. Καταπιέζει τα συναισθήματά του. Δημιουργεί συχνά εντάσεις στις σχέσεις με φωνές, υστερίες, κλάματα και δηλώσεις που μετά ξεχνά. Κάθε καβγάς γι’ αυτόν είναι ένας μικρός χωρισμός. Είναι δυστυχισμένος με έναν αδιάφορο σύντροφο. Συχνά παρερμηνεύει λόγια και αντιδράσεις και ξεσπά σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα και σε ανύποπτο χρόνο. Πες του πόσο τον αγαπάς για να ηρεμήσει, να του φύγει η θλίψη και η λύπη. Ζήτα του συγγνώμη, θα τη δεχτεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network