Αστρολογία : Αστρικά Tips03 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

Ζώδια και απιστία | Ποια (άπιστα) ζώδια πρέπει να προσέχεις;

Πώς προσπαθεί να σε προσελκύσει κάθε ζώδιο; Γιατί ξενοκοιτάζει; Υπάρχουν ενδείξεις;

Ζώδια και απιστία

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πιστός, κοινωνικός, ρομαντικός, γενναιόδωρος, ειλικρινής και αναζητά την τέλεια σχέση. Το φλερτ τον επιβεβαιώνει αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύει πως δεν συγκρίνεται με κανέναν και με τίποτα. Δεν μπλέκει σε εφήμερες σχέσεις. Θέλει αποκλειστικότητα. Αν απιστήσεις, πληγώνεται ο εγωισμός του, προσβάλλεται, ισοπεδώνεται, θίγεται η αξιοπρέπειά του γι’ αυτό και έχει τα μάτια του πάντα ανοιχτά. Εκδικείται τσακίζοντας το ηθικό σου και σε ταπεινώνει. Είναι κτητικός, ζηλιάρης και αγαπά αληθινά. Αν απιστήσει, έχει ενοχές και δεν εγκαταλείπει τη σταθερή του σχέση.

Η Λιονταρίνα είναι ερωτική, έξυπνη, αγαπά το φλερτ και θα απατήσει μόνο για να εκδικηθεί ή για κάποιους άλλους λόγους πολύ σοβαρούς. Είναι δογματική και απόλυτη, θέλει να κολακεύεται και δεν κάνει εφήμερες σχέσεις. Άμα κάνει παράλληλη σχέση θα χωρίσει.

Σημάδια απιστίας: Αν σε παραχαϊδεύει ή αντίθετα σε αφήνει ελεύθερη ή θυμώνει και σου ρίχνει για όλα το φταίξιμο, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του. Μάλλον δεν τον έκανες να νιώσει πολύ σημαντικό, δεν τον πρόσεχες πολύ, δεν τον θαύμαζες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ευγενικός, συμπαθητικός, εξαρτημένος από τους άλλους. Αγαπά παθιασμένα και με αφοσίωση αλλά δεν το δείχνει εύκολα. Ντρέπεται, περιμένει από τους άλλους να εκδηλωθούν πρώτοι. Αυτή η έλλειψη εκφραστικότητας μπορεί λανθασμένα να μεταφραστεί και ως αδιαφορία. Όταν δίνει, θέλει και να παίρνει τα αντίστοιχα. Είναι πιστός, ασκεί σκληρή κριτική και ξέρει να προλαβαίνει το κακό. Θέλει τίμιους και αξιόπιστους ανθρώπους δίπλα του. Δεν αγαπά τις παράλληλες σχέσεις. Ξέρει να τεστάρει το ταίρι του πριν δεσμευτεί. Είναι ρεαλιστής και τελειομανής και δεν του αρέσουν οι κρυφές καταστάσεις ούτε η ικανοποίηση της στιγμής. Αφήνει την εντύπωση πολλές φορές ότι ο έρωτας είναι και αυτός μια υποχρέωση και θυσιάζει τα συναισθήματά του για τα πρέπει. Αν βρει σε μια γυναίκα αυτά που ψάχνει, δύσκολα θα ρισκάρει να τη χάσει. Αν απιστήσεις, φεύγει, κλείνεται στον εαυτό του και γίνεται εργασιομανής.

Η γυναίκα Παρθένος έχει δύσκολη συναισθηματική ζωή. Αντιμετωπίζει την απιστία σχολαστικά και με κριτική διάθεση. Αποσύρεται, κάνει αυτοκριτική για να δει τι έφταιξε. Η ίδια θα απιστήσει μόνο αν δεν είναι ικανοποιημένη από τη σχέση της και θα αναζητήσει την αληθινή αγάπη.

Σημάδια απιστίας: Αν χάνει πολύτιμα χαρτιά, λογαριασμούς κλπ, αν δεν σου ζητά να βοηθήσεις στις δουλειές, τότε κάτι συμβαίνει. Θέλει ενδιαφέρον, βαριέται τη ρουτίνα και αν γνωρίσει έναν άνθρωπο που του κολλήσει τρελά, τότε θα ενδώσει για να μην νιώθει παραμελημένος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι γοητευτικός, θέλει να ευχαριστεί τους γύρω του και ψάχνει την τέλεια σχέση. Μισεί τους καβγάδες και ψάχνει απ’όλες τις πλευρές το άτομο που θα δεσμευτεί. Δύσκολα αποφασίζει. Αγαπά την ωραία ζωή και θέλει να βρει έναν άνθρωπο που θα ταιριάζει και θα ζήσει όμορφα την υπόλοιπη ζωή του. Είναι ευγενικός, χαρούμενος και ζητά επιβεβαίωση. Αγαπά την περιπέτεια και μπερδεύει πολλές φορές τη φιλία με τον έρωτα. Αν απιστήσεις, δεν θα πει κουβέντα, αντίθετα, θα κάνει τα πάντα για να σε ξανακερδίσει. Αν δεν τα καταφέρει, θα ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα. Αρνείται να αντιμετωπίσει την απιστία και αυτό γιατί αγαπά την αρμονία. Αν απιστήσει, θα το κάνει γιατί θα λείπουν κάποια βασικά στοιχεία από την σύντροφό του και θα τα βρει αναζητώντας άλλες εμπειρίες.

Η γυναίκα Ζυγός βολεύεται σε μια κατάσταση.
Η αναποφασιστικότητά της δεν της επιτρέπει να κάνει εφήμερες σχέσεις. Αν νιώσει μόνο μοναξιά θα βρεθεί σε μια άλλη αγκαλιά. Γρήγορα μεταπηδά σε άλλη σχέση. Αν καλύπτεται όμως σε βασικά πράγματα, τότε δεν θα κάνει ποτέ κάτι παράλληλο. Αγαπά τη συντροφικότητα, την αρμονία, στηρίζεται στον σύντροφό της και δεν ρισκάρει να τον χάσει εκτός και αν βρει κάποιον άλλο πιο αξιόπιστο και δυνατό.

Σημάδια απιστίας: Αν αλλάζει τα γούστα του, τότε υπεύθυνος είναι ο έρωτας. Αν νιώσει αδικημένος, αν δεν σε βρίσκει πια ελκυστική, αν τον προδώσεις, τότε σίγουρα θα ανταποδώσει με ένα νέο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός μαγνητίζει, έχει πάθος, είναι σεξουαλικός, βαθιά ερωτικός, συναισθηματικός και δίνεται ολοκληρωτικά όταν ο άλλος αποδείξει πως το αξίζει. Είναι απίστευτα ζηλιάρης. Μην τον κεντρίσεις και μην παίξεις ποτέ μαζί του. Είναι καχύποπτος, απαιτητικός και πάντα επιφυλακτικός. Μαθαίνει τα πάντα για τη σύντροφό του, σαν ντετέκτιβ. Είναι μυστικοπαθής, απόλυτος, εσωστρεφής. Αναζητά σώμα και ψυχή. Δεν του αρέσουν οι επιπόλαιες και χαλαρές σχέσεις γιατί είναι θυελλώδης τύπος. Ή όλα ή τίποτα. Είναι κτητικός και εκδικητικός. Η απιστία δεν έχει καμία θέση στη ζωή του, όμως, ο απαγορευμένος έρωτας τον ελκύει και ξέρει να οδηγεί τις καταστάσεις εκεί που θέλει εκείνος. Αν απιστήσει, αυτό σημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρεις πια. Αν απιστήσεις, θα σε εκδικηθεί με το ίδιο νόμισμα και θα φύγει χωρίς πισωγυρίσματα. Δεν συγχωρεί την απιστία γιατί είναι περήφανος. Είναι αινιγματικός, ζητά πολλά και αρέσει στο αντίθετο φύλλο.

Η γυναίκα Σκορπιός αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά το σύντροφό της
, είναι διαισθητική, αφοσιωμένη, ιδανική μητέρα και σύζυγος.

Σημάδια απιστίας:
Αν αποφεύγει το σεξ λόγω κούρασης συνεχώς ή αν σου προτείνει διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι και αλλάζει γούστα, τότε είναι ύποπτος. Θα το κάνει αν η σχέση βαλτώσει, όταν δεν ζει συγκλονιστικά πια μαζί σου, όταν θελήσει να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, όταν θέλει να σε εκδικηθεί για κάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network