Αστρολογία : Αστρικά Tips03 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

Ζώδια και απιστία | Ποια (άπιστα) ζώδια πρέπει να προσέχεις;

Πώς προσπαθεί να σε προσελκύσει κάθε ζώδιο; Γιατί ξενοκοιτάζει; Υπάρχουν ενδείξεις;

Ζώδια και απιστία

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι φιλικός, κοινωνικός, ελεύθερος. Ερωτικά εκδηλωτικός, ανοιχτός, θέλει αέρα να αναπνέει. Δείχνει εμπιστοσύνη και αγαπά τις δεσμεύσεις με όρια. Είναι γενναιόδωρος και αξιόπιστος. Κάνει νέες γνωριμίες για να αποκτήσει περισσότερο πνευματικές εμπειρίες παρά ερωτικές. Ξέρει ότι μέσα στη σχέση υπάρχει το ενδεχόμενο της απιστίας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλει να τη βιώσει. Παρ’ όλη την άνεσή του, θέλει να επιβεβαιώνεται. Είναι πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει τα πάντα από μια αλλαγή συμπεριφοράς. Δεν εκδηλώνει ανοιχτά τη ζήλια του αλλά προβληματίζεται. Αν απιστήσεις, θα το συζητήσει, θέλει να ξέρει τους λόγους και αν αποδειχθεί πως φταίει αυτός, τότε θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν δεν πιέζεται και αναπνέει, δεν έχει λόγους να απιστήσει. Υπάρχουν δυο είδη Τοξότη: ο τυχοδιώκτης και ο ακαδημαϊκός. Ο τυχοδιώκτης είναι επιπόλαιος, ελεύθερος, ατίθασος. Αναζητά εμπειρίες, κυνηγά συνεχώς το αντίθετο φύλλο, είναι ειλικρινής και πληγώνει εύκολα τους άλλους. Φυσικά ο ίδιος δεν πληγώνεται καθώς δύσκολα δεσμεύεται. Ο ακαδημαϊκός είναι φιλόσοφος, μελετηρός και αναζητά την αλήθεια. Είναι πιο σταθερός, πιστός και αφοσιωμένος. Πληγώνεται εύκολα και κάνει τα πάντα για να σώσει μια σχέση που τον ενδιαφέρει.

Η γυναίκα Τοξότης θέλει ευγένεια και τρυφερότητα.
Αν δεν της υποδεικνύεις τι να κάνει, θα είναι πολύ πιστή.

Σημάδια απιστίας: Αν προτιμά τη σιωπή ή αν σου μιλάει για άσχετα πράγματα, τότε κάτι συμβαίνει. Αν έχεις κολλήσει πάνω του, αν δεν του δίνεις πνευματική τροφή, τότε θα προτιμήσει να περνά αλλού καλά και με λιγότερους κανόνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός, ανεκτικός και άνθρωπος του καθήκοντος. Προσπαθεί να κρατήσει μια σχέση ακόμα και αν δεν είναι καλή. Είναι σοβαρός, αγαπητός και δεν του αρέσουν οι ανοιχτές εκδηλώσεις αγάπης. Αγαπά τη σταθερότητα και τους επιτυχημένους ανθρώπους. Οι σχέσεις του πολλές φορές δεν έχουν συναίσθημα αλλά είναι βασισμένες σε κάποια κοινωνική κατάσταση. Είναι συντηρητικός και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο στοιχείο στις σχέσεις του. Είναι ψυχρός, απόλυτος, λογικός, δύσκολα τον ξεγελάς, βλέπει και ακούει τα πάντα και δεν δείχνει ποτέ τη ζήλια του. Η απιστία είναι σπάνια και αν συμβεί, σημαίνει πως η σχέση του είναι απολύτως νεκρή. Αν απιστήσεις, θα εξοργιστεί, θα ντροπιαστεί, δύσκολα θα σε εμπιστευτεί ξανά, δεν θέλει να εξευτελίζεται, θα χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν το κάνει, θα προχωρήσει σε παράλληλη σχέση και φυσικά όχι εφήμερη. Είναι βαθιά ηθικός, αξιοπρεπής, σταθερός, εκδικείται με πράξεις, ξέρει να τιθασεύει τη λίμπιντό του ακόμα και αν χρειαστεί να καταπιέσει και τον ίδιο του τον εαυτό. Δύσκολο να απιστήσει και αν το κάνει, θα μείνει πολύ κρυφό. Είναι καταπληκτικός οικογενειάρχης και το μόνο που ζητά είναι επιβεβαίωση.

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι οργανωμένη, πειθαρχημένη και αγαπά περισσότερο τη δουλειά από τον έρωτα. Οπότε δεν σκέφτεται καν να απιστήσει.

Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ανανεώνεται, να μην φέρνει δουλειά στο σπίτι, να ασχολείται περισσότερο με τον εαυτό του, τότε μάλλον έχει ερωτευτεί. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Μάλλον του έλειπε το πάθος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι φιλικός, συνεργάσιμος, με ανεξάρτητο πνεύμα, ελεύθερος και ζητά αυτονομία στη σχέση του. Ο έρωτας έρχεται και φεύγει εντελώς ξαφνικά γι’ αυτόν. Έλκεται από ανθρώπους με κοινούς στόχους. Είναι ανθρωπιστής και ζει σε ένα δικό του κόσμο. Δεν θεωρεί την απιστία κάτι κακό. Δεν έχει ταμπού, προκαταλήψεις και κανόνες. Θέλει την ανεξαρτησία του και του αρέσουν το φλερτ και οι γνωριμίες. Θεωρεί την απιστία πως είναι μέσα στο πρόγραμμα μιας σχέσης. Δεν είναι κτητικός και έτσι δεν θα ψάξει ποτέ αν ο σύντροφός του τον απατά. Αν απιστήσεις, θα πληγωθεί γιατί θεωρεί πως θα έπρεπε να γνωρίζει τους λόγους και θέλει επίσης να είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Αν δεν το ξεπεράσει, θα χωρίσει. Λένε πως είναι καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εραστής. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να διαχωρίσει τη φιλία από τον έρωτα. Αν απιστήσει θα στο πει, είναι ψύχραιμος και ειλικρινής. Δεν ξεχνά ποτέ την πρώτη του αγάπη, θέλει έναν σύντροφο να συζητάει τα πάντα.

Η γυναίκα Υδροχόος είναι ελεύθερη, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και αν την φυλακίσεις, θα πάθει κατάθλιψη. Είναι ελεύθερη στο σεξ και γι’ αυτήν η απιστία είναι άλλη μια εμπειρία.

Σημάδια απιστίας: Αν αρχίσει να ασχολείται μαζί σου, να σε ανακρίνει, να σε μαρκάρει στενά, τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του. Δεν του αρέσουν οι συμβατικές και μονογαμικές σχέσεις. Θέλει να πειραματίζεται.

ΙΧΘΥEΣ

Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, στοργικός, καταλαβαίνει τα αισθήματα των άλλων, εξαρτάται πολύ από τους άλλους και βλέπει μόνο τα θετικά. Βοηθάει πολύ τους ανθρώπους. Θέλει να ζει ρομαντικές και ονειρικές ιστορίες. Υποψιάζεται τα πάντα και κάνει σενάρια. Η ονειροπόλα, φευγαλέα, υπερευαίσθητη φύση του είναι περίπλοκη. Ο ερωτισμός εξάπτει τη φαντασία του. Είναι βαθιά ερωτικός, με την ρομαντική και αισθησιακή έννοια. Πέφτει εύκολα σε ερωτικές περιπέτειες, ξεγλιστρά όμως το ίδιο εύκολα. Αν ο σύντροφός τους δεν καλύπτει τις συναισθηματικές τους ανάγκες ή τον απομυθοποιήσουν, τότε μπορεί να απιστήσουν. Δεν αντιστέκεται στους πειρασμούς ενώ λατρεύει το παράνομο και το απαγορευμένο. Όταν στριμωχτεί, παραποιεί την πραγματικότητα και ικετεύει συγχώρεση. Έχει ανάγκη την ηρεμία και λίγη μοναξιά. Μην κολλάς πολύ πάνω του για να σου είναι πιστός. Αν απιστήσεις, θα κλαίει, θα οδύρεται, θα έχει ανασφάλειες και τίποτα δεν θα τον ηρεμεί. Όμως, αν τον καλοπιάσεις με γλυκόλογα, θα σου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ερωτεύεται εξαιρετικά εύκολα και μπορεί να σε κάνει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι γοητευτική
και θέλει να κοιτά τον άντρα στα μάτια. Αναζητά την προστασία του.

Σημάδια απιστίας: Αν ξαφνικά γίνει εργασιομανής, κλείνει το κινητό του ή απαντά μονολεκτικά και ψυχρά, μάλλον κάτι συμβαίνει. Η σχέση σας τον έχει κουράσει ή δεν τον καταλαβαίνεις. Μπορεί να παρασύρθηκε από τη στιγμή ή να ήθελε μια ακόμα εμπειρία ή να ήθελε κάποιον να παρηγορήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network