Αστρολογία : Αστρικά Tips10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2020

Ζώδια και Απιστία | Ποια ζώδια είναι πιστά και ποια όχι;

Ποια ζώδια έχουν έφεση στην απιστία; Ποιοι κάνουν παράλληλες σχέσεις;

Ζώδια και Απιστία

Ποια ζώδια έχουν έφεση στην απιστία; Ποιοι κάνουν παράλληλες σχέσεις; Δες αναλυτικά παρακάτω όλα τα ζώδια.

Άντρες και Ζώδια | Ποια είναι η γυναίκα των ονείρων τους;

Ζώδια και Απιστία | Ποια ζώδια είναι πιστά και ποια όχι;

Πόσο πιστός είναι ο Κριός;

Είσαι αρχηγός! Κυνηγάς τα άτομα που σε ιντριγκάρουν, που σου αντιστέκονται. Παθιάζεσαι με τις νέες γνωριμίες και θέλεις να κυριαρχείς σε όποιον έχεις βάλει στο μάτι. Φλερτάρεις ασύστολα, όμως επειδή είσαι ειλικρινής, οι παράλληλες σχέσεις σε δυσκολεύουν καθότι είσαι παρορμητική και εύκολα μπορείς να κάνεις λάθη. Αν πιαστείς στη φάκα, μιλάς ανοιχτά.

Πόσο πιστός είναι ο Ταύρος; 

Είσαι σταθερή στις σχέσεις σου και νομίζεις πως θα διατηρηθούν για όλη σου τη ζωή. Αγαπάς το φλερτ αλλά δύσκολα μπαίνεις σε παράλληλη σχέση. Εκτός και αν νιώσεις ανασφαλής και κυριαρχεί το πάθος. Αν υποκύψεις, ξέρεις να καλύπτεσαι, διατηρείς τη σταθερή σου σχέση και δεν δίνεις δικαιώματα. Αν πάλι κινδυνέψεις, τότε μετράς τα αληθινά σου συναισθήματα.

Πόσο πιστός είναι ο Δίδυμος; 

Φέρεσαι σαν μικρό παιδί και είσαι από τα άπιστα ζώδια. Συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, κάνεις νέες γνωριμίες στο δευτερόλεπτο και οι παράλληλες σχέσεις είναι για εσένα κάτι απλό. Έχεις όμως και τον τρόπο να τις καλύπτεις. Ο μόνος τρόπος για να τις αποφύγεις είναι να ασχολείσαι με άλλα πράγματα και κυρίως με τις δραστηριότητές των παιδιών σου.

Πόσο πιστός είναι ο Καρκίνος; 

Αν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταματάς να ψάχνεσαι. Το θέμα είναι αν υπάρχει συνεχόμενο ενδιαφέρον από το σύντροφό σου γιατί αν δεν υπάρχει, σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι κυκλοθυμίες σου και τότε αναζητάς παράλληλη σχέση. Εύκολα μπορείς να προδοθείς δημιουργώντας μια άλλη σχέση και ξαναγυρνάς στη σταθερότητα αν καταφέρεις να λύσεις τα συναισθηματικά σου μπλοκαρίσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ