Αστρολογία : Αστρικά Tips17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2021

Ζώδια και Απιστία | Ποια ζώδια είναι πιστά και ποια όχι;

Ποια ζώδια έχουν έφεση στην απιστία; Ποιοι κάνουν παράλληλες σχέσεις;

Ζώδια και Απιστία

Πόσο πιστός είναι ο Λέων; 

Δύσκολα θα απιστήσεις όταν ο σύντροφός σου σε θαυμάζει και βελτιώνει την εικόνα σου. Φλερτάρεις μεν αλλά δεν χαλάς τη σταθερότητα για κάτι εφήμερο. Αν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να το κρύψεις καθώς σεξουαλικά θα εκτονώνεσαι αλλού. Κι αν ο σύντροφός σου σε συγχωρήσει χωρίς να θίξει τον εγωισμό σου, τότε όλα καλά.

Πόσο πιστός είναι ο Παρθένος; 

Μπορείς να απιστήσεις εύκολα ψάχνοντας την τέλεια σχέση. Όμως επίσης εύκολα αποκαλύπτεσαι καθώς βγάζεις νευρικότητα και ενοχικά σύνδρομα. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν δεν είσαι ικανοποιημένη από τη σταθερή σου σχέση. Εκτός και αν έχει προλάβει ο άλλος να στην κάνει…

Πόσο πιστός είναι ο Ζυγός; 

Όταν βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση, δεν μπαίνεις σε περιπέτειες. Στην αντίθετη περίπτωση, προχωράς σε μια παράλληλη σχέση χωρίς να έχεις λήξει τη σταθερή από αδυναμία, δισταγμό και αναποφασιστικότητα. Αφήνεις μια κατάσταση να κλείσει μόνη της ή πετάς το μπαλάκι στο σύντροφό σου για έναν οριστικό χωρισμό αφού πρώτα έχεις κάνει την καβάτζα σου καθώς, ως γνωστόν, δεν αντέχεις τη μοναξιά.

Πόσο πιστός είναι ο Σκορπιός; 

Μυστικά και ίντριγκες εμπεριέχουν οι σχέσεις σου και ξέρεις να τις διαχειρίζεσαι καλύτερα απ’ όλους, όσο δύσκολες κι αν είναι. Έλκεσαι από άτομα με δύσκολη αύρα και μυστικισμό. Μπαίνεις σε παράλληλες σχέσεις όταν το σεξ σε απογειώνει και ξέρεις να τις κρύβεις καλά δίχως να αφήνεις αποδεικτικά στοιχεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ