Αστρολογία : Αστρικά Tips05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Ζώδια και έρωτας | Τι ψάχνουν άντρες και γυναίκες στο άλλο φύλο;

Τι ελκύει άντρες και γυναίκες ανάλογα με το ζώδιο;

τι τραβάει τους άντρες

Τι ψάχνει ένας Λέοντας;

Ο άντρας Λέων είναι απαιτητικός καιόποια γυναίκα καταφέρει να τον ρίξει, είναι σίγουρο ότι θα θαυμάζει ακόμα και τα ελαττώματά της. Θέλει η γυναίκα να εκπέμπει σεξουαλικότητα ακόμα και αν δεν είναι μοντέλο. Θέλει να έχει στιλ, θηλυκότητα, έντονη προσωπικότητα, να ξέρει να διεκδικεί, να έχει όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες, να βάζει ψηλά τον πήχυ και να τα καταφέρνει.

Η γυναίκα με Άρη στον Λέοντα ψάχνει να βρει έναν άντρα εξωστρεφή, με αυτοπεποίθηση, επιδεικτικό και μεγαλοπρεπή. Θέλει στο πλευρό της έναν άντραπαιχνιδιάρη, γενναιόδωρο και όχι ιδιαίτερα σοβαρό. Της αρέσει να την ζηλεύουν, να την διεκδικούν, να την κατακτούν για να υπάρχει ζωντάνια και ενδιαφέρον στη σχέση.

Τι ψάχνει ένας Παρθένος; 

Ο άντρας Παρθένος είναι δύσκολος και χρειάζεται κόπο για να τον κατακτήσεις. Δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Θέλει η γυναίκα να είναι περιποιημένη, να βάφεται όπως πρέπει, να ντύνεται καλόγουστα χωρίς να είναι προκλητική. Αναζητά μια γυναίκα σοβαρή και συνεπή σε όλους τους τομείς, να ξέρει τι θέλει και που πατά, να τηρεί το λόγο της. Εξετάζει εξονυχιστικά τα πάντα.

Η γυναίκα με Άρη στην Παρθένο ψάχνει έναν άντρα ευγενικό, καλλιεργημένο, χαμηλών τόνων, λογικό και υγιή. Της αρέσει ο άντρας να είναι περιποιημένος και επιτυχημένος αλλά να μην το επιδεικνύει. Αντιπαθεί τις φιγούρες, την αγένεια, την αυταρχικότητα, την τρομερή αυτοπεποίθηση γιατί όλα αυτά δηλώνουν ανασφάλειες.

Τι ψάχνει ένας Ζυγός; 

Ο άντρας Ζυγός θαυμάζει όλες τις γυναίκες καθότι αγαπά το γυναικείο φύλο. Για να τον τραβήξει μια γυναίκα, πρέπει να ντύνεται όμορφα, να προσέχει την εμφάνισή της, να είναι καλόγουστη, να αγαπά τα καλλιτεχνικά, να ζει όμορφα την καθημερινότητά της, πέρα από τα συνηθισμένα. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα να μιλάει όμορφα αλλά να είναι και δυναμική και αποφασιστική.

Η γυναίκα με Άρη στον Ζυγό θέλει δίπλα της ένα γοητευτικό άντρα, ευγενικό, να ξέρει να συμπεριφέρεται, να είναι ευχάριστος και περιποιημένος. Να εκπέμπει κάτι αριστοκρατικό ακόμα και αν δεν είναι πλούσιος. Αναζητά έναν άντρα να την περιποιείται, να επικοινωνεί μαζί του σε όλα τα επίπεδα και να έχουν μαζί μια κοινωνική ζωή. Δεν αγαπά την αγένεια, τον τσαμπουκά και την ανεξαρτησία.


Τι ψάχνει ένας Σκορπιός; 

Ο άντρας Σκορπιός τεστάρει μια γυναίκα πριν αφεθεί συναισθηματικά. Μπορεί να καταλάβει από το βλέμμα της κάθε μυστικό καθότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, αναδεικνύουν τον ψυχολογικό και συναισθηματικό κόσμο. Γι’ αυτόν, σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Εννοείται πως θέλει η γυναίκα να είναι εκρηκτική στο κρεβάτι, να τον ανεβάζει καινα απολαμβάνει μαζί της τον έρωτα δίχως όρια.

Η γυναίκα με Άρη στο Σκορπιό ψάχνει έναν άντρα σκοτεινό, μυστήριο, συναισθηματικό, πολύπλοκο. Θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα. Αναζητά έναν άντρα γοητευτικό, δυνατό, να μαγνητίζει, αισθησιακό, σεξουαλικό και κτητικό. Τα απλά πράγματα δεν έχουν ενδιαφέρον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network