Αστρολογία : Αστρικά Tips11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Ζώδια και έρωτας | Τι ψάχνουν άντρες και γυναίκες στο άλλο φύλο;

Τι ελκύει άντρες και γυναίκες ανάλογα με το ζώδιο;

τι τραβάει τους άντρες

Τι ψάχνει ένας Τοξότης; 

Ο άντρας Τοξότης είναι έξυπνος και όσο γελαστός και χαρωπός και αν δείχνει, βλέπει πέρα από την επιφάνεια. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα πνευματική, με χιούμορ, γνώσεις, πολύπλοκομυαλό. Αναζητά μια γυναίκα έξυπνη, ανεξάρτητη, δημιουργική, ελεύθερη, κοινωνική, να έχει ενδιαφέροντα, να στέκει στα πόδια της και να μην γραπώνεται από αυτόν ή να τα περιμένει όλα από αυτόν.

Η γυναίκα με Άρη στον Τοξότη θέλει δίπλα της έναν άντρα δραστήριο και ανοιχτό στις απολαύσεις της ζωής. Θέλει να περνάει όμορφα και ναυπάρχει παιχνίδι. Αναζητά έναν άντρα με χιούμορ και αισιοδοξία και όχι κάποιον που θα το παίζει ότι είναι κάποιος. Αν τα βρει αυτά, δεν δίνει σημασία στο επάγγελμα.

Τι ψάχνει ένας Αιγόκερως; 

Ο άντρας Αιγόκερως είναι αυστηρός και λογικός και έχει κριτήρια. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, πρέπει πρώτα να εμπιστευτεί απόλυτα τη γυναίκα. Ψάχνει μια γυναίκα που να μπορεί να συνδυάζει οικογένεια, καριέρα και προσωπική ζωή. Μια γυναίκα που θα έχει όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους, ηθική, αρχές, που θα μπορεί να αντέχει, που θα μπορεί να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της.

Η γυναίκα με Άρη στον Αιγόκερω ψάχνει έναν άντρα δυνατό και σταθερό, φτιαγμένο επαγγελματικά και οικονομικά ή τουλάχιστον κάποιον που να έχει αυτές τις προδιαγραφές. Αναζητά έναν άντρα με στόχους, ξεκάθαρο, να ξέρει προς τα που βαδίζει. Αποφεύγει τους επιπόλαιους και ανεύθυνους ανθρώπους.

Τι ψάχνει ένας Υδροχόος; 

Ο άντρας Υδροχόος είναι περίεργος, επαναστάτης και ανατρεπτικός. Ψάχνει μια γυναίκα κοινωνικά ευαίσθητη, να συγκινείται και να ενεργοποιείται σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο, να βοηθάει τους ανθρώπους και να μην είναι παθητική. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα πνευματώδη, έξυπνη, ανατρεπτική, πρωτοποριακή στις ιδέες της, με απόψεις που τις υπερασπίζεται χωρίς να υποχωρεί στις αντιξοότητες.

Η γυναίκα με Άρη στον Υδροχόο ψάχνει έναν άντρα αντισυμβατικό, ξεχωριστό, με ιδιαίτερες απόψεις και ενδιαφέροντα, με ιδιαίτερο στιλ. Θέλει δίπλα της έναν άντρα έξυπνο, πνευματικό, με γρήγορη αντίληψη. Δεν την νοιάζει αν είναι θερμός συναισθηματικά γιατί θα προσπαθήσει να τον κατακτήσει.

Τι ψάχνει ένας Ιχθύς; 

Ο άντρας Ιχθύς ψάχνει μια γυναίκα που να ικανοποιεί τις επιθυμίες του κάθε στιγμή. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα τρυφερή, ευαίσθητη και συναισθηματική στα λόγια και στις πράξεις. Μια γυναίκα που να ξεχωρίζει, να επιβάλλει τα θέλω της, να ξέρει να διαχειρίζεται τη γυναικεία φύση της και να καταφέρνει με τον τρόπο της να κατακτά τα θέλω της. Μια γυναίκα με ταλέντο στην αγάπη, στον έρωτα και την τέχνη.

Η γυναίκα με Άρη στους Ιχθύς ψάχνει έναν άντρα ευαίσθητο, συναισθηματικό, πολύπλοκο
, έναν άντρα που να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, τρυφερό, να την παρηγορεί και να της συμπαραστέκεται. Και αυτή με τη σειρά της, να ανταποδίδει. Βρίσκεται στο πλευρό άπορων καλλιτεχνών και ανθρώπων που έχουν χτυπηθεί από τη ζωή. Αδιαφορεί για τους δυναμικούς και ανεξάρτητους τύπους.

Πώς να τον κερδίσω; Ο κατάλληλος τρόπος ανάλογα με το ζώδιό του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network