Follow us

Ζώδια και καταχρήσεις! Plus: Υγεία και ευεξία Μαΐου

katachriseis

Πίνεις, καπνίζεις, ξενυχτάς, έχεις αποκτήσει ανθυγιεινές συνήθειες που μόνο κακό σου κάνουν και το ξέρεις.

Μπορείς να αποδεσμευτείς εύκολα; Τι λέει το ζώδιό σου; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ζεις τη στιγμή και απολαμβάνεις τα πάντα χωρίς να αναλογιστείς τις συνέπειες. Κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς χωρίς να σκεφτείς αν αυτό που κάνεις σε βλάπτει. Αργείς να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις, δεν προλαβαίνεις να κάνεις αυτοκριτική. Εκτός και αν φτάσεις στο αμήν και αρχίσουν να χτυπάνε καμπανάκια. Τότε ενεργείς άμεσα!

Αυτό το μήνα, πρόσεχε τις αλλεργίες και γενικότερα τις διάφορες ευαισθησίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μεγάλη υπομονή και χαρακτηρίζεσαι από αναβλητικότητα. Αργείς να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις και να πάρεις αποφάσεις. Περιμένεις μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ίσως μια μέρα, ξαφνικά, πεις τέρμα και τότε θα το εννοείς. Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και αποφασίζεις να αλλάξεις ζωή αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Αυτό το μήνα, με τον ΄Ηλιο στο ζώδιό σου, η υγεία σου προστατεύεται. Η καλή σου διάθεση ανεβάζει την κοινωνικότητα στα ύψη. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφασίζεις να κόψεις μια κακιά συνήθεια και το κάνεις, μόνο που αυτό κρατάει λίγο. Μπορεί να φτάσεις στο αμήν και να θέλεις πράγματι να απαλλαχτείς, να το έχεις κάνει θέμα συζήτησης στην παρέα σου, να έχεις κατανοήσει τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις αλλά αυτή είναι η μια πλευρά. Η άλλη πλευρά τα τουμπάρει όλα στο δευτερόλεπτο. Βρίσκεσαι σε διλήμματα, ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που κάποιο γεγονός σε αναγκάζει να διακόψεις κακές συνήθειες.

Αυτό το μήνα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποφύγεις τις εντάσεις. Δοκίμασε μεθόδους ανανέωσης και ευεξίας αποφεύγοντας αισθητικές επεμβάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θεωρείς πως η ζωή είναι δύσκολη και σκληρή και εσύ είσαι πολύ ευαίσθητη και πολλές φορές πληγώνεσαι. Έτσι, βρίσκεις παρηγοριά σε κάποιες κακές συνήθειες και ας είναι βλαβερές. Όταν βρεις κάτι καλύτερο στη ζωή να σε στηρίξει, κάτι άλλο να πάρει τη θέση του προηγούμενου, τότε εγκαταλείπεις. Και τι καλύτερο για εσένα, από μια ερωτική σχέση που σε γεμίζει. Μέχρι τότε....μένεις πιστή σε κάθε τι βλαβερό.

Αυτό το μήνα, προσέχεις τη διατροφή και το βάρος σου και φυσικά αυτό βελτιώνει την εμφάνισή σου. Το άγχος μειώνεται και γίνεσαι πιο λαμπερή. Μετά τα μέσα του μήνα, όλο και καλύτερα.....

ΛΕΩΝ

Ο εγωισμός σου είναι μεγάλος και δεν αφήνεις εύκολα να φανεί ότι κολλάς σε κακές συνήθειες. Κρύβεις τα πάντα ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και η αλήθεια είναι πως όταν αποφασίσεις κάτι, το κάνεις εδώ και τώρα. Όταν νιώσεις πως δεν πάει άλλο, κόβεις μαχαίρι κάθε τι που σε φθείρει. Ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή χωρίς καταχρήσεις.

Αυτό το μήνα, φρόντισε τον εαυτό σου! Βγες έξω, βγες από την εσωστρέφειά σου, βελτίωσε την εμφάνισή σου και ηρέμησε τα νεύρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους που ασχολείται με την υγεία και αποφεύγεις τις καταχρήσεις. Όταν όμως τις κάνεις, έχεις ενοχές και χάνεις την απόλαυση καθώς σκέφτεσαι πόσο κακό κάνεις στον εαυτό σου. Έτσι, μετριάζεις ή κόβεις κακές συνήθειες και οτιδήποτε γενικά σε χαλάει. Μπορεί να σου πάρει χρόνο αυτή η συνειδητοποίηση, να προχωράς με αργά μελετημένα βήματα αλλά θα το κάνεις.

Αυτό το μήνα, η ζωή θα αρχίσει να σου χαμογελά. Αφροδίτη και Ήλιος σε κάνουν πιο αποφασιστική, πιο τολμηρή, πιο ήρεμη. Φοβίες και υπερβολές υποχωρούν και βλέπεις τη ζωή με μια άλλη ματιά.

ΖΥΓΟΣ

Η αισθητική παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου, δεν θέλεις να βλέπεις τον εαυτό σου να καταστρέφεται, το πρόσωπό σου να χαλάει από τις διάφορες καταχρήσεις. Δε σε κολακεύει και αυτό είναι κίνητρο για να σταματήσεις. Όσον αφορά τις σχέσεις σου, εδώ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς δεν δέχεσαι εύκολα την αποτυχία, είσαι εξαρτώμενο άτομο και πρέπει να φτάσεις στο αμήν για να φύγεις.

Αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να προσέξεις κάποιες ευαισθησίες σου καθώς και αλλεργίες, αναπνευστικό, στομάχι, έντερα, δερματικά. Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο μπορεί να σου προσθέσει βάρος και να επιβαρύνει την υγεία σου. Από τα μέσα του μήνα, όλα διευκολύνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι πως έχεις ανοσία στις καταχρήσεις καθώς βιώνεις ακραίες καταστάσεις μια χαρά. Είσαι αυτοκαταστροφική και βουλιάζεις εύκολα σε καταστάσεις που σε φθείρουν, έτσι κρατιέσαι ζωντανή. Πέφτεις στη φωτιά χωρίς φόβο και μέσα από αυτή τη διαδικασία, αναγεννιέσαι. Όταν όμως αποφασίσεις να σταματήσεις κάτι, το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό το μήνα, πρόσεχε τα ψυχοσωματικά σου καθώς κουβαλάς πράγματα που σε πιέζουν ή δεν μπορείς να πεις. Προσοχή επίσης σε αλλεργίες, αναπνευστικό και πονοκεφάλους που μπορεί να προέρχονται από μάτια ή αυτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι αισιόδοξη και αγαπάς τη χαρά της ζωής. Θέλεις να απολαμβάνεις χωρίς άσχημα επακόλουθα. Είσαι ελεύθερη και δεν σου αρέσει να αισθάνεσαι δέσμια μιας κατάστασης, εθισμένη σε κάποια συνήθεια καθώς αυτό είναι χειρότερο και από τις συνέπειες. Κατά διαστήματα μπορεί να κολλήσεις σε μια κακιά συνήθεια αλλά όταν το συνειδητοποιήσεις, θα φύγεις τρέχοντας.

Αυτό το μήνα, η Αφροδίτη σου ζητά να προσέξεις το βάρος σου και να αποφύγεις επεμβάσεις αισθητικής. Η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη κατανάλωση τροφής. Προσοχή σε δόντια, πίεση, αναπνευστικό, ατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαθέτεις μεγάλο αυτοέλεγχο και αυτό βάζει όρια στις καταχρήσεις. Αν αποφασίσεις να κόψεις βλαβερές συνήθειες, θα το κάνεις χωρίς να το διατυμπανίσεις. Τις κόβεις μαχαίρι καθώς δύσκολα εγκλωβίζεσαι σε τοξικές καταστάσεις. Όταν το πάρεις απόφαση, είναι σα να κρατάς χειρουργικό μαχαίρι. Πράττεις με ταχύτητα και ακρίβεια.

Αυτό το μήνα, ο Ερμής, από τα μέσα του μήνα, σου δίνει καλή διάθεση αλλά και μια καθαρή εικόνα της κατάστασης της υγείας σου. Προσοχή σε αλλεργίες, αναπνευστικό, ορμονικό, έντερα, σάκχαρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι ελεύθερη, αγαπάς τις νέες εμπειρίες και τις απολαύσεις. Μόνο που αυτές μπορεί να είναι καταστροφικές ή ανήθικες ή παχυντικές. Θέλεις να απολαμβάνεις τη ζωή στο έπακρο, να τα ζήσεις όλα και αυτό σε σώζει. Βαριέσαι εύκολα κάτι και βρίσκεις κάτι άλλο να το αντικαταστήσεις και έτσι τίποτα δεν μπορεί να γίνει μόνιμη συνήθεια. Δεν προσκολλάσαι πουθενά και με τίποτα, είπαμε....είσαι ελεύθερη.

Αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να προσέξεις τις μέρες γύρω από την πανσέληνο στις 11. Αποφεύγεις και επεμβάσεις που περιλαμβάνουν νάρκωση. Προσοχή επίσης σε κυκλοφορικό, αναπνευστικό, θυρεοειδή και λαιμό γενικότερα, αλλεργίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι κολλάς εύκολα και εγκλωβίζεσαι σε έναν εθισμό που σε βοηθάει να ξεφύγεις από την πραγματικότητα. Και επειδή σου αρέσει να δραματοποιείς τις καταστάσεις, μένεις καιρό κολλημένη σε τοξικές καταστάσεις και τις απολαμβάνεις. Ξεφεύγεις ξαφνικά, ξεγλιστράς σαν το ψάρι κυριολεκτικά αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Όλα περνάνε και φεύγουνε την κατάλληλη στιγμή.

Αυτό το μήνα, θα χρειαστεί να φροντίσεις την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου καλύτερα τον επόμενο μήνα. Τώρα, προσοχή σε ατυχήματα, ιώσεις, στα άκρα, στα δόντια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ