Αστρολογία : Αστρικά Tips17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Ζώδια και σχέσεις | Τα σημάδια του τέλους μίας σχέσης

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια και πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυτόν τον μήνα;

Μέσα από συχνές αντιπαραθέσεις, πολλές φορές οι σχέσεις οδηγούνται στο τέλος τους.
Υπάρχει μια σταδιακή απομάκρυνση και τα τηλέφωνα όλο και λιγοστεύουν. Η συμπεριφορά γίνεται λίγο περίεργη, οι συζητήσεις για το μέλλον σπανίζουν όπως και οι έξοδοι. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να προσθέσει πάθος, συναισθηματικές εντάσεις, ζήλια και κτητικότητα.

Ζώδια και σχέσεις | Πώς μπορούν τα ζώδια να ψιλιαστούν το τέλος μιας σχέσης; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Αγαπάς την κατάκτηση αλλά όταν λείπει η έλλειψη ενδιαφέροντος, όλα διαλύονται. Ψάχνεις συνεχώς για νέες εμπειρίες και ο σύντροφός σου πρέπει να διατηρεί ένα μυστήριο στη σχέση. Προσπαθείς πολύ και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις τη σχέση αλλά αν χαθεί ο ενθουσιασμός, προχωράς παρακάτω. Λίγο πριν την αποχώρησή σου, μπορεί να αρχίσεις να κατηγορείς το ταίρι σου ότι δεν στήριξε το δεσμό σας.
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα ζήσεις έντονο πάθος και έντονες στιγμές. Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου και αν είσαι μόνη, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία ή η επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν. Θα περάσεις αξέχαστα! Οικονομικά θέματα και χρέη τακτοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν εγκαταλείπεις εύκολα μια σχέση. Διαθέτεις πείσμα, επιμονή και υπομονή. Δεν παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου και πάντα ελπίζεις πως όλα θα διορθωθούν. Στοχεύεις στις μακροχρόνιες σχέσεις και παλεύεις για να τις κρατήσεις. Δίνεις χρόνο, όμως όταν τα πράγματα φτάσουν στο αμήν, παίρνεις οριστικές αποφάσεις και γυρισμός δεν υπάρχει.
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, σε κατακλύζει το πάθος. Έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και περνάς αξέχαστες στιγμές, ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κρύβεις τα συναισθήματά σου, δεν δείχνεις πως νοιάζεσαι και περνάς από σαράντα κύματα και διακυμάνσεις μέσα σου πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Δεν αγαπάς τη ρουτίνα, σου αρέσουν τα δύσκολα και ψάχνεις συνεχώς κάτι το διαφορετικό. Διαλύεις τη σχέση με ήρεμους τόνους και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να επιστρέψεις.
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι πιθανό να κάνεις μια νέα σχέση μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Νέες συνεργασίες είναι επίσης πιθανές. Κάνε όμορφη την καθημερινότητά σου και ασχολήσου με τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζυγίζεις πολύ καλά τις συναισθηματικές σου ανάγκες πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Νιώθεις συχνά παραμελημένη αλλά είσαι και πολύ προσκολλημένη και απαιτητική με τον σύντροφό σου. Ο χωρισμός για σένα είναι μια πολύ επώδυνη κατάσταση και πληγώνεσαι πολύ ειδικά αν υπάρχει απιστία. Έχεις ανάγκη την ψυχολογική υποστήριξη και ο συναισθηματικός σου κόσμος υποφέρει. Δίνεις τέλος όταν νιώθεις πως διαθέτεις ψυχικά αποθέματα.
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ανανεώνεις τη σχέση σου και ζεις το πάθος. Κάνεις νέες γνωριμίες, διασκεδάζεις και φλερτάρεις. Ασχολείσαι με ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες και χόμπι.

ΛΕΩΝ
Είσαι υπερήφανη, εγωίστρια και σταθερή. Μπορεί να τελειώσεις μια σχέση, όμως κρατάς επαφές με τον πρώην σύντροφο, μπορεί να είσαστε φίλοι ή εραστές και αυτό δεν διευκολύνει τις νέες γνωριμίες, δημιουργείται μια ασάφεια. Βέβαια, για να μείνει κάποιος μαζί σου, θα πρέπει να είναι ευγενικός, να παραμερίζει το εγώ του, να μην σε κριτικάρει, να έχει σωστή συμπεριφορά, διαφορετικά, λες οριστικά αντίο. Πριν φύγεις από μια σχέση, σταματάς να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, είσαι λίγο ψυχρή για ένα διάστημα.
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου. Ασχολείσαι περισσότερο με το να ομορφύνεις το χώρο σου, με ακίνητα και περιουσιακά. Ίσως κάνεις μια μετακόμιση ή αγοραπωλησία. Δώσε προσοχή σε πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν δίνεις εύκολα τέλος σε μια σχέση. Είσαι πιστή και προσπαθείς συνεχώς να τη βελτιώσεις ή να τη σώσεις. Φτάνεις στο αμήν αλλά όταν το αποφασίσεις, προσαρμόζεσαι εύκολα. Παίρνεις την απόφαση με συζήτηση ή αν εισπράττεις αδιαφορία. Δεν σου αρέσει να πράττει ο άλλος ανεξάρτητα.
Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό κάνεις συζητήσεις και μετακινήσεις. Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και κάποιες από αυτές θα είναι σημαντικές για την πορεία σου. Κάνε αποδράσεις και έλα πιο κοντά με το ταίρι σου. Ανανέωσε τη σχέση σου και εξέφρασε τα συναισθήματά σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network