Αστρολογία : Αστρικά Tips02 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους;

Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια και σταθερές σχέσεις

Είναι πολύ σημαντικό στη δύσκολη και γεμάτη προβλήματα ζωή μας να αγαπάς και να αγαπιέσαι, να εισπράττεις κατανόηση και συναίσθημα. Να ζεις βαθιά, να έλκεσαι από τον άλλο και να παθιάζεσαι.

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους; Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι ζώδιο της φωτιάς και ζεις με ένταση την κάθε στιγμή. Εξερευνάς τα πάντα, είσαι θερμή και παθιασμένη. Όταν έλκεσαι από κάποιο πρόσωπο, κάνεις πάντα το πρώτο βήμα και επιμένεις μέχρι να τα καταφέρεις να το ρίξεις στα δίχτυα σου. Σου αρέσουν οι δυναμικοί άνθρωποι, αυτοί που ξεχωρίζουν. Έχεις ανάγκη να σε αγαπούν, να σε ποθούν και να στο δείχνουν. Είσαι άνθρωπος της περιπέτειας, δεν αγαπάς τη μονοτονία στη σχέση και ως εκ τούτου, δεν θέλεις ο άλλος να παρουσιάζεται σαν δεδομένος. Αγαπάς την τρικυμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπάς τον αισθησιασμό, την όμορφη εμφάνιση και τα ερωτικά παιχνίδια. Προχωράς αργά και σταθερά και δεν εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματά σου. Περιμένεις πρώτα από τον άλλο να εκδηλωθεί. Έχεις κάποια όρια και κανονισμούς και απαιτείς από τον άλλο να τα σεβαστεί. Αναζητάς την αποκλειστικότητα και όταν σε κάνουν να ζηλεύεις, φεύγεις χωρίς δεύτερη σκέψη και καμία προειδοποίηση. Έχεις ανάγκη από έναν ήρεμο και υπομονετικό άνθρωπο στο πλευρό σου, που να μπορεί να σε καταλαβαίνει κάθε λεπτό και να σου είναι πιστός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σαν ζώδιο του αέρα, βαριέσαι εύκολα και θέλεις διαφορετικούς συντρόφους που να σε επιβεβαιώνουν. Δύσκολα κολλάς σε μια σχέση καθώς ψάχνεις για ένα ταίρι με πολλά ενδιαφέροντα. Κάνεις γρήγορα και άνετα νέες γνωριμίες αλλά θα πρέπει ο άλλος να είναι σε θέση να ανανεώνει συνεχώς τη σχέση, να έχει πολλές ιδέες, να σε επιβεβαιώνει συνεχώς, να σε ακούει με προσοχή, να έχει την ικανότητα να συζητάει τα πάντα. Είσαι εγκεφαλική και έχεις ανάγκη από κάποιον που να σου ανοίγει ορίζοντες, να σε απογειώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ανασφαλής και περιμένεις από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Αγαπάς την ειλικρίνεια και την ευθύτητα και ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα σου εκφράζει την αγάπη και τα συναισθήματά του. Είσαι αρκετά απαιτητική, ουσιαστικά θέλεις να στηρίζεσαι στον άλλο, να αισθάνεσαι προστατευμένη για να μπορείς να ανοιχτείς. Δεν σου αρέσει να θίγουν την αξιοπρέπειά σου ή να σε προδίδουν. Αν νιώσεις πως σε εκμεταλλεύονται, φεύγεις. Είσαι ευτυχισμένη με πολλές αγκαλιές, φροντίδα, τρυφερότητα και αγάπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network