Αστρολογία : Αστρικά Tips02 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους;

Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια και σταθερές σχέσεις

ΛΕΩΝ
Είσαι άνθρωπος του πάθους, γενναιόδωρη και θερμή με τον άνθρωπο που αγαπάς. Σου αρέσουν οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν, που σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδική. Είσαι εγωίστρια και δεν δείχνεις εύκολα τον πληγωμένο εγωισμό σου. Όμως έχεις ανάγκη να αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου, να σε στηρίζουν στα εγχειρήματά σου, να σε κατανοούν και συ με τον τρόπο σου φέρεσαι σα βασιλιάς, προσφέρεις την αγάπη σου απλόχερα. Δεν θέλεις να μπερδεύεται το ταίρι σου στις δουλειές σου, ούτε να σου ασκεί κριτική. Αναζητάς το μοναδικό, το αξέχαστο, το ξεχωριστό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάς έναν άνθρωπο οργανωτικό, πρακτικό και ειλικρινή. Αγαπάς και ποθείς ισορροπημένα, δεν σου αρέσουν οι υπερβολές. Θέλεις να σε φλερτάρουν για τον τρόπο σκέψης σου και την εξυπνάδα σου. Ξέρεις τις δυνατότητές σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις και αγαπάς τη συνέπεια σε όλα. Θέλεις ένα σύντροφο καλαίσθητο, περιποιημένο και ένα περιβάλλον καθαρό. Αυτός που θα σε διεκδικήσει πρέπει να διαθέτει τάξη και οργάνωση και φυσικά υπομονή!

ΖΥΓΟΣ
Αγαπάς τη ζωή, θέλεις να αγαπάς και να αγαπιέσαι και να περνάς καλά. Αναζητάς έναν άνθρωπο με χιούμορ, ένα ευχάριστο και σοβαρό πρόσωπο. Θέλεις ισορροπία, ελευθερία και αρμονία στη σχέση σου. Δεν σου αρέσουν οι γκρίνιες, οι φασαρίες, οι ζήλιες, οι πιέσεις και αντιπαθείς τα ψέματα. Θέλει να εμπιστεύεται το ταίρι του, να υπάρχει εμπιστοσύνη και αγάπη και τότε όλα θα κυλούν ήρεμα. Το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου αν και δεν λες εύκολα σ’ αγαπώ. Θα πρέπει να νιώσεις βαθιά για να το πεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν έλκεσαι εύκολα από ανθρώπους, απλά γοητεύεσαι. Έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα αλλά δεν τα εκδηλώνεις εύκολα. Δεν αφήνεις τους άλλους να σε προσεγγίσουν αν δεν το θέλεις πραγματικά και κανείς δεν σου αλλάζει γνώμη. Είσαι απαιτητική, δεν σου αρέσει να σου βάζουν όρια και κανόνες ή να σε διατάζουν. Δεν θέλεις κανείς να γνωρίζει τις σκέψεις σου γιατί νιώθεις απειλή, κλείνεσαι στον εαυτό σου και σιγά-σιγά φεύγεις. Πρέπει να πηγαίνουν με τα νερά σου. Δεν αγαπάς το ψέμα και την προδοσία. Αν σε πληγώσουν, αργά ή γρήγορα θα εκδικηθείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network