Αστρολογία : Αστρικά Tips02 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους;

Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ζώδια και σταθερές σχέσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ελεύθερος άνθρωπος και δεν δίνεσαι εύκολα. Είσαι φλογερή και παθιασμένη και ψάχνεις ένα πρόσωπο για να περνάς αξέχαστες στιγμές. Είσαι πάντα έτοιμη να φύγεις από μια σχέση, δεν θέλεις να είσαι δεδομένη. Θέλεις ο άλλος να δείχνει πως νοιάζεται για σένα, να σου δίνει ελευθερία κινήσεων και να είναι ειλικρινής. Όσο ελεύθερη σε αφήνουν, τόσο περισσότερα δίνεις. Ο άνθρωπος που θα σε κερδίσει πρέπει να είναι ευχάριστος, αισιόδοξος και κυρίως περιπετειώδης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου, δεν ανοίγεσαι εύκολα. Αναζητάς ψυχική και σωματική επαφή. Ψάχνεις για ένα σοβαρό πρόσωπο, με κλασσική εμφάνιση και τρόπο ζωής, να ξέρει να κάνει σοβαρές συζητήσεις. Δεν αγαπάς γρήγορα, δεν αφήνεις τον άλλο να μάθει τις σκέψεις σου και πως λειτουργείς. Θέλεις το ταίρι σου να σε καταλαβαίνει, να κρατάει τις υποσχέσεις του, να ακούει τα προβλήματά σου, να νοιάζεται για σένα, να αγαπάει την τάξη, να στηρίζει τις φιλοδοξίες σου και να ξέρει να παίζει ερωτικά παιχνίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπάς τη φιλία και την κοινωνικότητα. Ψάχνεις για έναν άνθρωπο που να έχει τις ίδιες με εσένα ιδέες και απόψεις. Δεν εκδηλώνεις εύκολα συναισθήματα και δεν δεσμεύεσαι γρήγορα. Αφήνεις το χρόνο να μιλήσει, να γνωρίσεις καλά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν θέλεις να σου επιβάλλονται και να σε καταπιέζουν. Αναζητάς την ανανέωση, νέες ιδέες και δράση. Κάποιες φορές απομονώνεσαι και ονειροπολείς. Είσαι λάτρης της ελευθερίας και η φαντασία σου είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ
Έλκεσαι από πρόσωπα που σε ποθούν, γοητεύονται από την παρουσία σου και εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Είσαι πολύ συναισθηματική και ονειροπόλα, θέλεις να σε νοιάζονται, να σε αγαπάνε, να σε χαιδεύουν. Δεν θέλεις να σε παραμελούν γιατί κλείνεσαι στον εαυτό σου και νιώθεις πως σε κοροιδεύουν. Αν χαθεί η εμπιστοσύνη, χάνεσαι στον κόσμο σου. Ο κόσμος της φαντασίας και των ονείρων σου ανήκει. Μαζί σου, μπορεί κάποιος να ζήσει το παραμύθι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network