Αστρολογία : Αστρικά Tips15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

Ζώδια και υποσχέσεις | Ποιοι είναι αξιόπιστοι και ποιοι όχι;

Όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων στα λόγια του έρωτα

Ζώδια και υποσχέσεις | Ποιοι είναι αξιόπιστοι και ποιοι όχι;

Όταν ερωτευόμαστε, πιστεύουμε ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα. Λέμε τα πάντα, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, δίνουμε υποσχέσεις αλλά καμιά φορά όλα απομυθοποιούνται και η πραγματικότητα μας αμφισβητεί. Οι υποσχέσεις δεν είναι εύκολο να τηρηθούν, άλλοι πατάνε στη γη και βλέπουν τα πάντα ρεαλιστικά και άλλοι εκφράζονται έντονα και ταξιδεύουν στον έβδομο ουρανό. Κάποιοι είναι σταθεροί στις αποφάσεις τους και κάποιοι άλλοι επηρεάζονται από τη γνώμη φίλων ή κοντινών προσώπων.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα ζώδια και πόσο επηρεάζονται από τους άλλους;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός δεν αναιρεί υποσχέσεις γιατί πολύ απλά δεν δίνει. Είναι παρορμητικός και κάνει τα πάντα για το ταίρι του όταν αυτό του ταιριάζει. Είναι όμως και απρόβλεπτος και μπορεί να εξαφανιστεί αν κάτι δεν του πάει καλά.
Δεν επηρεάζεται από τους άλλους, όταν αγαπάει και θέλει κάτι, ότι και να του πουν, το γράφει στα παλιά του τα παπούτσια. Αν αγαπήσει δεν μαζεύεται, περνάει τέλεια με το ταίρι του. Δεν ακούει τα λόγια κανενός, μην ανησυχείς τουλάχιστον γι’αυτό!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος δεν δίνει υποσχέσεις γιατί πολύ απλά πράττει. Είναι απαιτητικός στη σχέση του και ζητάει όλο και περισσότερα και κατά ένα περίεργο τρόπο, τα παίρνει. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο, ότι πει είναι σαν να έχει γίνει. Ότι προσφέρει, συναισθηματικά ή υλικά, είναι καλής ποιότητας και έχει διάρκεια. Θεωρείται αξιόπιστος.
Συνεπώς δεν επηρεάζεται από τα λόγια των άλλων. Αγαπάει αργά και σταθερά, αργεί να ξεκινήσει κάτι και κανένας δεν μπορεί αυτό να το γκρεμίσει. Αν το ταίρι του είναι πιστό και είναι σίγουρος γι’αυτό, τίποτα δεν τον μετακινεί από τη θέση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, λέει όμορφα μεγάλα λόγια, δίνει υποσχέσεις που πιθανόν δεν θα πραγματοποιήσει. Διαθέτει τον τρόπο και τα επιχειρήματα το μαύρο να το κάνει άσπρο και το αντίθετο, έχει επιχειρήματα να τα γυρνάει όλα όπως τον συμφέρουν. Ξέρει να υπερασπίζεται καλά τον εαυτό του. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι.
Συνεπώς τα λόγια των άλλων είναι μια καλή ευκαιρία για κους κους και αν αγαπάει το ταίρι του, θα βρει τις κατάλληλες κουβέντες για να τους μεταπείσει. Δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τους άλλους καθότι από μόνος του αλλάζει γνώμη συνεχώς,είναι αντιδραστικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος θα προσπαθήσει να τηρήσει τις υποσχέσεις του, κυρίως αν αυτές καλύπτουν πρώτα απ’όλα τις δικές του ανάγκες. Αν έχει με το ταίρι του έντονο συναισθηματικό δέσιμο, είναι βέβαιο ότι θα τις τηρήσει. Αν τον αγαπάς και του δίνεις όσα λαχταράει η ψυχή του, θα κάνει τα πάντα, σε αντίθετη περίπτωση, αναιρεί τα πάντα.
Είναι δεμένος με την οικογένεια και το παρελθόν και καλό θα ήταν κανένας να μην πάει κόντρα με τα αγαπημένα του πρόσωπα και κανένα κοντινό του πρόσωπο να μην πει τίποτα για τη σχέση του γιατί πάντα μέσα του, όσο και αν μεγάλωσε, μένει το καλό παιδί της οικογένειας. Μπορεί να μην τους ακούει σε όλα, το σίγουρο είναι ότι πικραίνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ