Follow us

Ζώδια: Σε ποια θέση έχεις τη σελήνη σου και πώς σε επηρεάζει

Η σελήνη είναι το υποσυνείδητo, οι ανησυχίες, οι στόχοι σου. Δες πώς σε επηρεάζει ανάλογα με τη θέση της σε κάθε ζώδιο (Plus: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σου!) Από την Χρύσα Συκά

zodiaseliniout


Η σελήνη είναι το υποσυνείδητό σου, οι ανησυχίες σου, οι στόχοι σου. Δες πώς σε επηρεάζει ανάλογα με τη θέση της σε κάθε ζώδιο (
Plus: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σου!)


Βρίσκεται σε κυριαρχία στον Καρκίνο, σε έξαρση στον Ταύρο, σε αδυναμία στον Αιγόκερω, σε πτώση στον Σκορπιό. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει την αντίληψη, τους στόχους, την οικογενειακή ζωή, τη διάθεση, την προδιάθεση, τη συμπεριφορά, τη δεκτικότητα. Δείχνει τις ανησυχίες μας, τις ευαισθησίες μας, τις αντιδράσεις μας στο περιβάλλον, το συναισθηματικό μας κόσμο, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας, τη βαθύτερη φύση μας, την κληρονομικότητα.

Η επίδρασή της έχει να κάνει με τη γονιμότητα, την παραγωγικότητα, τον αυθορμητισμό, την επιμονή. Έχει σχέση με το υγρό στοιχείο: τη θάλασσα, το νερό, τη βροχή, το πετρέλαιο. Εξουσιάζει τα επαγγέλματα του γυναικολόγου, του ναυτικού, του αρχιτέκτονα, του διαφημιστή. Οργανικά επηρεάζει τα υγρά του σώματος, το πάγκρεας, το στομάχι, το στήθος, την εμμηνόρροια, το νευρικό σύστημα. Η Σελήνη, το υποσυνείδητο, μαζί με το συνειδητό μέρος του χαρακτήρα μας, συγκροτούν την προσωπικότητά μας. Πού έχεις τη Σελήνη σου; Διάβασε πώς σε επηρεάζει ανάλογα με τη θέση της...

Σελήνη στον Κριό

Με την Σελήνη στον Κριό, είσαι φιλόδοξη, ανυπόμονη, ανεξάρτητη, εκφραστική. Αγαπάς την περιπέτεια, την κίνηση, το καινούργιο και πολλές φορές δεν καταλήγεις πουθενά. Είσαι ανεξάντλητη και αυτό κουράζει τους ανθρώπους γύρω σου. Βγάλε όλη την ενέργεια που έχεις μέσα σου για να μην έχεις νευρικότητα.

Σελήνη στον Ταύρο

Με την Σελήνη στον Ταύρο, είσαι ρεαλίστρια, πρακτική, αποφασιστική, προγραμματισμένη, λογική και έχεις ανάγκη τα υλικά αγαθά. Έχεις γερό οργανισμό και μεγάλη ψυχική αντοχή. Ξέρεις απόλυτα τι θέλεις, βρίσκεις εύκολα λύσεις στα προβλήματά σου και κοντρολάρεις τις αντιδράσεις σου.

Σελήνη στον Δίδυμο

Με την Σελήνη στον Δίδυμο, είσαι επικοινωνιακή, με μεγάλη διανοητική δύναμη και ευμετάβλητες διαθέσεις. Χάνεσαι πολλές φορές, η λογική σου ατονεί και γίνεσαι αναποφάσιστη. Είσαι προσαρμοστική και συναλλάσεσαι καλά με τους ανθρώπους. Είσαι ανασφαλής και σ'αρέσει να περικυκλώνεσαι από άτομα γύρω σου. Δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις, ούτε βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Σελήνη στον Καρκίνο


Με την Σελήνη στον Καρκίνο, είσαι διαισθητική, παρορμητική, ανήσυχη, ιδιόρρυθμη, ευαίσθητη, ήρεμη, ευσυγκίνητη. Σ'αρέσει η απομόνωση στο δικό σου χώρο. Είσαι ανθρωπίστρια, ξέρεις να προστατεύεσαι αλλά και να προστατεύεις. Διαθέτεις αντίληψη, απίστευτη μνήμη και ασκείς σωστή κριτική. Στη ζωή σου θα διακριθείς και θα προοδεύσεις.

Σελήνη στον Λέων

Με τη Σελήνη στο Λέοντα, διαθέτεις αυτοπεποίθηση, μεγαλοπρέπεια. Είσαι ικανοποιημένη με τον εαυτό σου, έχεις δυνατότητες και γερές βάσεις. Επιδιώκεις να πετύχεις τους στόχους σου και να είσαι επιθυμητή από τους άλλους καθώς έχεις ανάγκη την αγάπη τους. Στις σχέσεις σου είσαι η νικήτρια και αν κάποιος σε πληγώσει, δεν το ξεχνάς ποτέ. Δίνεις για να παίρνεις και δεν δέχεσαι την αχαριστία.

Σελήνη στην Παρθένο

Με την Σελήνη στην Παρθένο, είσαι έξυπνη, οργανωμένη, πρακτική, αποτελεσματική στην εργασία και με αγάπη για την λεπτομέρεια. Σ'αρέσει η κοινωνική και υλική ασφάλεια. Αγαπάς την καθαριότητα και φοβάσαι για την υγεία σου. Κουράζεις τους ανθρώπους γύρω σου με την σχολαστικότητά σου. Αγαπάς τις επιστήμες και θέλεις να είσαι χρήσιμη σε όλους. Πολλές φορές είσαι απαισιόδοξη και έχεις ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Σελήνη στον Ζυγό

Με την Σελήνη στον Ζυγό, έχεις ανάγκη την αρμονία, την αγάπη, τις σχέσεις, τη φιλαρέσκεια, την ομορφιά. Είσαι ευχάριστη, γοητευτική, αξιαγάπητη αλλά και με αγάπη για τον εαυτό σου. Μαγνητίζεις, έχεις αντίληψη των καταστάσεων και θέλεις να αρέσεις. Μισείς τους τσακωμούς και γι'αυτό φροντίζεις πάντα να επικοινωνείς σωστά. Σ'αρέσει να βρίσκεσαι συνεχώς με κόσμο και να είσαι δημοφιλής.

Σελήνη στον Σκορπιό

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, είσαι επίμονη, μαχητική, πεισματάρα και θέλεις γρήγορα να βγεις στον αγώνα της ζωής, όσο και αν αυτό σε κουράζει. Σ'αρέσει η έρευνα, είσαι καχύποπτη αλλά και πολύ ερωτική. Έχεις δύναμη και θάρρος. Κρύβεις τα συναισθήματά σου και δεν εκδηλώνεις εύκολα τον εσωτερικό σου κόσμο. Είσαι ευαίσθητη και ανήσυχη και απομονώνεσαι όταν οι άλλοι φανούν αχάριστοι και μικρόψυχοι.

Σελήνη στον Τοξότη

Με την Σελήνη στον Τοξότη, είσαι ανθρωπίστρια, καλοπροαίρετη, προοδευτική, ενθουσιώδης και διαθέτεις ψηλούς στόχους. Δίνεις πολλά στους άλλους χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Έχεις μεγάλη ψυχική δύναμη και καλή υγεία. Είσαι φιλόδοξη, έχεις ένστικτο και εξιδανικεύεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είσαι γοητευτική, προσφέρεις απλόχερα και γι'αυτό πρόσεχε μην πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, είσαι ευαίσθητη, λίγο φοβισμένη, συντηρητική. Καταλαβαίνεις εύκολα τις διαθέσεις των άλλων. Είσαι ευσυνείδητη και πολύ καλή επαγγελματίας. Δεν εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματά σου και έχεις πολλά συμπλέγματα που δεν μπορείς να αποβάλλεις. Είσαι δραστήρια, λίγο παρορμητική και σ΄ενδιαφέρει το όνομά σου στην αγορά καθώς και η κριτική που σου ασκούν.

Σελήνη στον Υδροχόο

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, είσαι ανθρωπίστρια. Σ'ενδιαφέρει η καινοτομία καθώς και η προσφορά προς τους συνανθρώπους σου. Σκέφτεσαι πολύ πριν πράξεις αλλά όταν αποφασίσεις, είσαι αμετακίνητη. Μοχθείς πολύ για ένα καλύτερο μέλλον και μερικές φορές απογοητεύεσαι εύκολα. Είσαι ερευνήτρια, φιλόσοφος και δεν επαναπαύεσαι εύκολα. Σ'αρέσουν τα ασυνήθιστα πράγματα και γι'αυτό ασχολείσαι με την Αστρολογία, τη μεταφυσική και το Διάστημα.

Σελήνη στους Ιχθύες

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, είσαι πολύ συναισθηματική αλλά και ασταθής, ανήσυχη, χωρίς πειθαρχία, εύθικτη, παθητική. Είσαι ευσυγκίνητη, δένεσαι εύκολα με τους ανθρώπους και θυσιάζεσαι γι'αυτούς που αγαπάς. Αγχώνεσαι και συμπάσχεις στα προβλήματά τους. Προσπάθησε να μην αφήνεις τη λογική να χάνεται από το υπερβολικό συναίσθημα και να μην παρασύρεσαι υπέρμετρα από τις διαθέσεις και τις σκέψεις των άλλων.

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων είναι εδώ! Διάβασε την πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται εδώ!

Φτιάξε εδώ τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη και βρες τους πλανήτες σου!