Αστρολογία : Αστρικά Tips07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2012

Ζώδια: Τι σημαίνει ο Βόρειος Δεσμός στο Σκορπιό και ο Νότιος στον Ταύρο για κάθε ζώδιο;

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη μετακίνηση δεσμών στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου; Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας

Ζώδια: Τι σημαίνει ο Βόρειος Δεσμός στο Σκορπιό και ο Νότιος στον Ταύρο για κάθε ζώδιο;


Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη μετακίνηση δεσμών στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου;
Plus: Τα ζώδια της εβδομάδας


Βόρειος Δεσμός στον Σκορπιό – Νότιος Δεσμός στον Ταύρο από 30 Αυγούστου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2012

Η μετακίνηση Δεσμών στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου δεν είναι εύκολη.
Ο Νότιος Δεσμός στον Ταύρο δεν δείχνει διάθεση να μας αφήσει να προχωρήσουμε και να γνωρίσουμε νέα πράγματα. Στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου προτιμά τη σιγουριά.

Το μάθημα που θα πάρουμε είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, να ξεφύγουμε από τον κόσμο της ύλης και να περάσουμε στην πνευματικότητα, να καταδυθούμε στα βάθη της ύπαρξής μας και να ανακαλύψουμε νέα πράγματα.
Ο Σκορπιός θα φέρει ανατρεπτικά γεγονότα. Συμβολίζει το θάνατο του παλιού και του φθαρμένου και έτσι νέες αξίες θα αλλάξουν τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Όσοι μείνουν προσκολλημένοι στην καλοπέραση και σε παλιούς τρόπους σκέψης, θα πληρώσουν το τίμημα.

Θα κυριαρχήσει το πάθος. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα σεξουαλικά, συναισθηματικά, οικονομικά. Θα πειραματιστούμε με νέες εμπειρίες και θα απελευθερωθούμε. Θα μείνει στη ζωή μας ότι είναι υγιές. Σχέσεις που θα δημιουργηθούν, θα έχουν οικονομικές δυσκολίες, θα είναι καρμικές. Θα στηρίζονται ή στην οικονομική υποστήριξη ή στην ερωτική έλξη και ίσως να έχουν μικρή διάρκεια.

Εταιρείες και επιχειρήσεις που χρόνια τώρα κερδοσκοπούσαν εις βάρος κάποιων άλλων, θα πτωχεύσουν.
Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν εκεί Δεσμούς Σελήνης. Θα δυσκολευτούν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Επιτυχίες σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχουν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς.
Η συμβουλή μου είναι να μην κινείστε παρορμητικά και να μην ρισκάρετε συναισθηματικά και οικονομικά.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Με τους Δεσμούς Σελήνης σε Σκορπιό-Ταύρο, πρέπει να προσέχεις νέα έξοδα, αγορές, επενδύσεις καθώς και συναισθηματικά ανοίγματα. Θα πάρεις πολλά μαθήματα σ’αυτούς τους τομείς.
Τα έξοδά σου θα αυξηθούν ενώ θα πληρώνεις και λάθη άλλων. Πρέπει να κάνεις υπερβολική οικονομία για να νιώσεις ασφαλής ακόμα και αν αυτό διώξει από κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα. Ο τρόπος αντιμετώπισής σου απέναντι στις καταστάσεις θα αλλάξει. Θα ασχοληθείς με ακίνητα ενώ πιθανή είναι και μια κληρονομιά. Αν είσαι επιχειρηματίας, ενδείκνυται να έχεις επιτυχίες.
Το σεξ σε κινητοποιεί, προοδεύεις και πειραματίζεσαι. Προσπαθείς να γνωρίσεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να πας παρακάτω.
Γίνε πιο διαλλακτική, άλλαξε το σύστημα αξιών σου και τις σταθερές σου. Δούλεψε σκληρά για να εξασφαλιστείς γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τους Δεσμούς Σελήνης σε Σκορπιό-Ταύρο θα επηρεαστούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Ίσως ταλαιπωρηθείς λίγο. Μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σου. Κάτι νέο θα σε χαροποιήσει αλλά ταυτόχρονα θα σε προβληματίσει. Απόλαυσε αυτά που έχεις και μην ζητάς το ιδανικό. Επισημοποίηση μιας καλής σχέσης ή ένας χωρισμός αν μια σχέση δεν εξελίσσεται είναι στο πρόγραμμα. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες πάντως θα αλλάξουν την ψυχολογία σου. Μην διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σε πάνε παρακάτω. Η κοινωνικότητά σου θα αυξηθεί. Δυνατές συμμαχίες θα στηρίξουν τη δράση σου.
Διώξε ότι σε ταλαιπωρεί. Κάνε υγιείς σχέσεις, λιγότερο εγωκεντρικές και μαθε τη σημασία του «εμείς».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους Δεσμούς Σελήνης σε Σκορπιό-Ταύρο θα θέλεις να απομονωθείς με καλό σκοπό. Μυστικές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Τα όνειρά σου υλοποιούνται με ένα περίεργο και απόλυτα μυστικό τρόπο. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Μην κοινοποιείς όμως τις ιδέες σου γιατί δεν θα έχεις το αναμενόμενο όφελος. Ο εργασιακός τομέας θα αλλάξει, αλλαγή χώρου, τόπος;
Θα ασχοληθείς με τη διατροφή σου, τη φυσική ζωή και το σώμα σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις και κάποια προβλήματα υγείας.
Η καθημερινότητά σου θα αλλάξει. Η υπομονή και η επιμονή είναι απαραίτητα. Δες την πραγματικότητα ρεαλιστικά, χωρίς συναισθηματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τους Δεσμούς Σελήνης σε Σκορπιό-Ταύρο αν δεν έχεις δουλέψει σκληρά για να κερδίσεις τα κεκτημένα σου, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να έχεις απώλειες.
Αν έχεις αδικήσει πρόσωπα, θα πάρεις καρμικά μαθήματα που έχουν να κάνουν με τα όνειρα και τους στόχους σου. Να είσαι δίκαιη και να ανταποδίδεις σε όσους σου έχουν σταθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου, διαφορετικά θα βιώσεις αλλαγές όχι και τόσο θετικές.
Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σου τάσεις. Ένας έρωτας ζωής μπορεί να έχει πολύ καλές προδιαγραφές ενώ ευνοείται και η απόκτηση απογόνων. Θα είσαι κοινωνική και αισιόδοξη, ξεμπλοκάρεις και θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη.
Εμπιστεύσου τους καλούς σκοπούς των φίλων σου. Αν είσαι σε μια σχέση φθαρμένη, πάρε την απόφαση να δώσεις ένα τέλος και να προχωρήσεις παρακάτω. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε περιμένουν. Είναι βέβαιο!

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στην σελίδα ii

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network