Αστρολογία : Αστρικά Tips15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

H Aφροδίτη στον Τοξότη δεν προτιμά τις βαρετές και τις συμβατικές σχέσεις. Οι κόντρες της με τον Ποσειδώνα μας οδηγούν σε ουτοπίες και εξαπατήσεις στον έρωτα. Όμως τις μέρες των Χριστουγέννων περνά στον Αιγόκερω και ο έρωτας σοβαρεύει.

Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει αισιοδοξία και φλερτ και αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να αναζητάς την περιπέτεια. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23 σε καλεί να αναθεωρήσεις απόψεις ή ακόμα και τη στάση που κρατούσες στο ταίρι σου. Η νέα Σελήνη στις 18 διώχνει όλα τα εμπόδια και λύνει προβλήματα. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη σχέση σου και να πλησιάσεις πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.  Τις μέρες των εορτών θα είσαι πολύ κοινωνική. Ταξίδεψε στο εξωτερικό ή μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που έρχονται από μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει αισθησιακή, όμως ξυπνά και συναισθήματα ζήλιας. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 23 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και ο Άρης στο απέναντι ζώδιο να φέρει συγκρούσεις. Η νέα Σελήνη στις 18 είναι βοηθητική στο να δεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και να ξεπεράσεις προβλήματα. Το σίγουρο πάντως είναι πως τις γιορτινές μέρες δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Το 2018 εξάλλου θα δεις αναλυτικότερα τη σχέση σου σε κάθε επίπεδο. Αυτές τις μέρες, βγες, διασκέδασε και κάνε νέες γνωριμίες, όμως μην βιαστείς. Ο ρόλος που παίζει το σεξ στην ερωτική σου ζωή θα είναι καθοριστικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο θα έχεις ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23 μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες, πρόσωπα από το παρελθόν θα έρθουν στο προσκήνιο. Η νέα Σελήνη στις 18, και αυτή στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις με το ταίρι σου. Τις γιορτινές μέρες κυριαρχεί το πάθος και το θερμόμετρο ανεβαίνει. Σχέσεις που σε έπνιγαν έχουν ήδη τελειώσει. Τώρα ίσως να κυριαρχούν κάποια διλήμματα του τύπου να ξαναγυρίσω πίσω ή να προχωρήσω μπροστά. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η καθημερινότητά σου είναι όμορφη ακόμα και αν λείπει το πάθος. Αν είσαι μόνη, ένα φλερτ μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23 μπορεί να υπάρχει μια σχετική γκρίνια για καθημερινά θέματα. Η νέα Σελήνη στις 18 σε καλεί να στηρίξεις το ταίρι σου. Τις γιορτινές μέρες τα πράγματα θα είναι καλύτερα στην ερωτική σου ζωή. Ο Κρόνος, από τις 20, περνά στο απέναντι ζώδιο και η λογική θα βρίσκεται πάνω από τις επιθυμίες, οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις ξεκαθαρίσματα.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη βγες και διασκέδασε, μοιράσου όμορφες  στιγμές με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23, δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος ή καταστάσεις που είχαν μείνει στη μέση έρχονται στο προσκήνιο. Η νέα Σελήνη στις 18 σταθεροποιεί τα ερωτικά σου, όμως ο Άρης βγάζει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα. Ακόμα και τις γιορτινές μέρες θα ασχολείσαι με κάποιες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με κάθε τρόπο αν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου θα φέρει έναν σύντροφο που όμως θα κριθεί μετά τον Ιανουάριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη εστιάζεις σε αυτά που σου λείπουν, έχεις ανάγκη την εσωτερική γαλήνη. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 23, μπορεί να μετανιώσεις για τις επιλογές σου και να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις, εξετάζεις εξονυχιστικά το παρελθόν σου. Η νέα Σελήνη στις 18 σου δείχνει την πραγματικότητα. Κάνεις τον απολογισμό σου και ξέρεις με ποιους θα πορευτείς παρακάτω. Ανανεώσου και βελτίωσε τις σχέσεις σου. Τις γιορτινές μέρες οι καταστάσεις καλυτερεύουν και σου δίνονται ευκαιρίες. Βγάλε τη γοητεία σου στην επιφάνεια και θα δεις τι μπορεί να καταφέρει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Αστρικα Tips14 Φεβρουαρίου 2018

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Αστρικα Tips31 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Θα είναι η χρονιά σου; Οι προβλέψεις του έτους!

Πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά και ερωτικά σου;

Αστρικα Tips29 Δεκεμβρίου 2017

Zώδια Ιανουαρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips15 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια | Πώς θα είναι τις γιορτινές μέρες τα ερωτικά σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Αστρικα Tips01 Δεκεμβρίου 2017

Ζώδια Δεκεμβρίου | Οι αναλυτικές προβλέψεις του μήνα!

Τι επιφυλάσσεται για τα ζώδια τον μήνα αυτό;

Αστρικα Tips24 Νοεμβρίου 2017

Προοδευμένος Ωροσκόπος | Τι θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;

Ποιος είναι λοιπόν ο ωροσκόπος σου και πώς θα είναι το μέλλον σου;

Best of network