Πανσέληνος στον Υδροχοό στις 15 Αυγούστου

Μια περίεργη Πανσέληνος!

Πανσέληνος στο Ζυγό

Το δεκαπενταύγουστο η πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με Ήλιο, Αφροδίτη, Άρη. Θα πρέπει να προσέχουμε τις εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τα ατυχήματα.

Η Αφροδίτη δεν είναι ευνοική για την συναισθηματική μας ζωή, φέρνει εκνευρισμό και διαφωνίες. Θα πρέπει επίσης να προσέχουμε το χειρισμό των οικονομικών μας. Ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ο Ουρανός φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις. Έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, δεν μπορεί κανείς να μας επιβληθεί. Καλό θα ήταν να μην γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία.

Ας απολαύσουμε την Αυγουστιάτικη πανσέληνο κάτω από τα αστέρια και με περιπάτους στα καλντερίμια των νησιών. Ας δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και ας διαμορφώσουμε μια νέα ταυτότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους. Ο Υδροχόος είναι σταθερό ζώδιο και αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι με διάρκεια, τώρα μας δίνεται η ευκαιρία. Ας διώξουμε από πάνω μας ότι μας περιορίζει για να γιορτάσουμε την ελευθερία μας. Το άγνωστο φέρνει νέες εμπειρίες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο σε κάνει αγαπητή, κοινωνική, δημοφιλή. Σε έλκουν ασυνήθιστα πρόσωπα. Κάποια θέματα με φίλους θα μπορούσαν να σε αναστατώσουν συναισθηματικά. Νέοι φίλοι θα μπορούσαν να στηρίξουν τα σχέδιά σου ή μπορεί να σε απασχολήσει η θέση σου στην κοινωνία. Η ομαδική δουλειά ευνοείται. Μπορεί να κλείσεις μια συμφωνία  ή να ολοκληρώσεις κάποιους στόχους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση ή προφίλ. Μια νέα ιδέα μπορεί να φέρει νέα σχέδια για το μέλλον. Κάνε την επανάστασή σου. Βάλε νέους στόχους για να πετύχεις στην καριέρα σου. Δες πως θα προβληθείς, τι θέλεις περισσότερο, τι σε ικανοποιεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ένας έρωτας με ένα πρόσωπο διαφορετικό, άλλης κουλτούρας και πολιτισμού είναι πιθανός. Αναζητάς την περιπέτεια, είσαι τολμηρή, χαρούμενη, έχεις χιούμορ. Μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου σε ένα ταξίδι ή να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Αλλάζουν οι απόψεις σου για σχέσεις και ανθρώπους. Θέλεις να νιώσεις ελεύθερη, να εξελιχτείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο έχεις ανάγκη να αλλάξεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. θέλεις να φύγεις από πράγματα που σε κρατάνε πίσω. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε οικονομικές συμφωνίες ή μπορεί να κλείσεις χρέη και οφειλές που σε αγχώνουν. Μπορεί να βρεις λύσεις σε οικονομικές αντιδικίες ή να σε απασχολήσουν θέματα περιουσιακά και ακινήτων. Ότι κι αν προκύψει, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είσαι πολύ ευαίσθητη τώρα και κάνεις τα πάντα για να σταθεροποιηθείς. Μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές διακυμάνσεις, μια ασάφεια, μια ανησυχία. Μάθε να σέβεσαι τις ανάγκες των άλλων και να ισορροπείς. Θέλεις να εξελίξεις τη σχέση σου, να νιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Μια γνωριμία με ένα διαφορετικό άτομο είναι πιθανή στον ερωτικό τομέα. Επαγγελματικά, μια νέα συμφωνία μπορεί να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Μπορεί να διαμορφωθούν νέες συνθήκες στην εργασία σου και να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα. Μπορεί να υλοποιήσεις μια νέα ιδέα και να ανταμειφθείς.  Είναι καλό διάστημα να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου, να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να κάνεις μια δίαιτα, να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Άκου την εσωτερική σου φωνή και βρες τρόπους για έναν πιο ελεύθερο τρόπο ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο είναι το αποκορύφωμα του ερωτισμού. Σου δίνονται ευκαιρίες να περάσεις καλά με αγαπημένα πρόσωπα. Έχεις καλή διάθεση και προσελκύεις θαυμαστές. Ξέρεις να κερδίζεις στον έρωτα. Ασχολείσαι πολύ με τα παιδιά σου και με χόμπι, παίρνεις χαρά από αυτά. Εκφράζεσαι ελεύθερα και ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα σε αναζωογονήσει. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και ίσως μια ερασιτεχνική απασχόληση να γίνει μόνιμη. Βγες και διασκέδασε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να θελήσεις να ανανεώσεις το σπίτι σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου. Επεκτείνεις τον κύκλο σου. Αναζητάς την αρμονία και αν υπήρχαν προβλήματα με γονείς ή ακινήτων, τώρα τα ξεπερνάς. Οι γονείς σου μπορεί να επηρεάζουν την ζωή σου. Το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει αλλά καλό θα ήταν να κοιτάζεις μπροστά. Επιδιώκεις ένα μεγαλύτερο συναισθηματικό δέσιμο με το ταίρι σου για να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, αναζητάς την γνώση και την περιέργεια. Λαμβάνεις κάποιες πληροφορίες αλλά θα πρέπει να προσέξεις το κουτσομπολιό. Κάνεις κοντινά ταξίδια αλλά και αλλαγές στο περιβάλλον σου. Έχεις νέες απόψεις για τα κοντινά σου πρόσωπα. Κάνεις επαφές και συζητήσεις. Νέοι στόχοι και συνεργασίες είναι πιθανές. Η επικοινωνία είναι στα ύψη, βγες για να γνωρίσεις κόσμο και να ανταλλάξεις τις απόψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Μπορεί να γίνει μια ξαφνική αλλαγή στο εισόδημά σου, μπορεί να κάνεις μια επένδυση σε κάτι νέο και πρωτοποριακό ή να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που έχουν αξία για σένα. Η ύλη επαναπροσδιορίζεται. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να σε στηρίξει οικονομικά. Θέλεις να είσαι άνετη οικονομικά, προστατεύεις τα υπάρχοντά σου και μπορεί να νιώσεις εξαρτημένη από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, θέλεις να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Μίλα για τις επιθυμίες σου, τις φιλοδοξίες σου και θα πραγματοποιηθούν. Μείνε μακριά από αρνητικές καταστάσεις και ανθρώπους που δεν αποδέχονται τα συναισθήματά σου. Πρόβαλλε τον εαυτό σου και θα σε αποδεχτούν, κάνε αλλαγές στον εαυτό σου, στην εμφάνισή σου και θα νιώσεις όμορφα για την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Σκέψου τρόπου για να προχωρήσεις τη ζωή σου παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο, θέλεις να μείνεις μόνη και να σκεφτείς τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Άκου τη διαίσθησή σου, την εσωτερική σου φωνή, δώσε βάση στα όνειρά σου και σε σημάδια που έχουν κάτι να σου πουν. Απομακρύνσου λίγο από τη βαβούρα, έχεις τον τρόπο να κρύψεις τα συναισθήματά σου, να προστατευτείς, να κλειδώσεις. Μπορεί να νιώθεις άβολα με κάποια πρόσωπα ή να θέλεις να απομακρυνθείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Best of network