Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 11 Φεβρουαρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο είμαστε κοινωνικοί και εύστροφοι, βρίσκουμε εύκολα λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν. Εκπλήξεις και ευκαιρίες παρουσιάζονται αυτό το διάστημα. Κρατάμε μια συναισθηματική απόσταση, είμαστε πιο ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί, βλέπουμε τα γεγονότα λογικά και τη ζωή με μια ευρύτερη προοπτική. Κοιτάζουμε τα πράγματα συλλογικά και με παγκόσμιο τρόπο.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναζητάς την ελευθερία σου, αγωνίζεσαι για ένα σκοπό και για μια ιδέα. Έχεις στο πλευρό σου τους φίλους σου οι οποίοι αποδέχονται τις ιδέες σου και σε βοηθούν στα σχέδιά σου. Νέα πρόσωπα σε βγάζουν από την ρουτίνα, δέχεσαι εκπλήξεις από φίλους ή μέσα από μια ομάδα και περνάς όμορφες στιγμές. Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται στις φιλίες σου, μπορεί να αλλάξεις παρέες ή μπορεί να δραστηριοποιηθείς στο κοινωνικό σύνολο. Βρίσκεσαι κοντά σε ένα σου όνειρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, μπορεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα ή μπορεί να γίνουν αλλαγές σε ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να αναλάβεις τα ηνία μιας εταιρείας ή να κάνεις ένα επαναστατικό βήμα στην καριέρα σου. Έχεις νέες ιδέες και ψάχνεις μια κατεύθυνση. Κάνεις μια νέα αρχή και αλλάζεις ίσως τομέα. Αναζητάς την αναγνώριση και την βελτίωση της κοινωνικής σου θέσης. Πιστεύεις στα ταλέντα και τις ικανότητές σου και παίρνεις συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα. Φιλόδοξα σχέδια ενεργοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου με ένα ταξίδι ή με νέες γνώσεις. Μπορεί να θελήσεις να μάθεις νέα πράγματα για να αποκτήσεις περισσότερα εφόδια για την καριέρα σου. Μπορεί κάποιο πρόσωπο να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα. Νέες περιπέτειες σε ανανεώνουν. Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που μένουν μακριά, να αποκομίσεις εμπειρίες που αλλάζουν την κοσμοθεωρία σου. Βλέπεις κάποια πράγματα με διαφορετική ματιά, πιο αισιόδοξα και αναπτύσσεις ομαδικό πνεύμα. Νέες ιδέες σε κάνουν πιο ευέλικτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει οικονομικά και ερωτικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση ή μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο κοινό ταμείο. Έχεις βαθιά συναισθήματα που σε μεταμορφώνουν και αναζητάς την οικειότητα. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φοβίες και εμμονές, προσοχή σε κόντρες με το ταίρι σου λόγω ζήλιας και κτητικότητας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν ή μπορεί να ζήσεις ένα πάθος που θα σε μεταμορφώσει και θα σου αλλάξει τη ζωή. Μπορεί να είσαι λίγο καχύποπτη, να υπάρχει ένα παρασκήνιο. Οφειλές, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομιές σε απασχολούν και μπορεί να σε αγχώσουν. Μπορεί πάλι να απελευθερωθείς από οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με άλλους.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο κάνεις μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση, ένα γάμο. Συζητάς με το ταίρι σου και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις έναν νέο έρωτα που θα σε ενθουσιάσει και θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Έρχεται ένας αέρας αλλαγής, θα γίνουν ανακατατάξεις. Βάζεις γερά θεμέλια σε νέες συνεργασίες, τα επαγγελματικά σου ξεμπλοκάρουν καθώς αναδιαμορφώνονται οι υπάρχουσες συνθήκες. Είσαι πιο συγκαταβατική και συνεργάσιμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές σε υγεία, εργασία, καθημερινότητα. Μπορεί να αλλάξει το ωράριο ή το πρόγραμμα σου στη δουλειά, μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις σε συναδέλφους ή μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα τσεκάπ ή μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα υγείας. Θα πάρεις πρωτοβουλίες να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, κάνε μια αποτοξίνωση, ξεκίνα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Η ρουτίνα σου αναδιαμορφώνεται, αναζητάς μια πιο ποιοτική ζωή. Διεκπεραιώνεις τις εκκρεμότητές σου και απελευθερώνεσαι από οτιδήποτε σε καταπιέζει. Φέρνεις εις πέρας κάθε ευθύνη που αναλαμβάνεις, είσαι αποδοτική και παραγωγική. Περνάς όμορφες στιγμές με συναδέλφους.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει χαρούμενη και με φιλική διάθεση. Απολαμβάνεις τον έρωτα και τη διασκέδαση με τον αγαπημένο σου. Έχεις αυτοπεποίθηση, εκφράζεσαι ελεύθερα, κάνεις ότι σε ευχαριστεί και σε βγάζει από την ρουτίνα. Μπορεί να δεχτείς εκπλήξεις από το ταίρι σου ή τα παιδιά σου. Είσαι εξωστρεφής και έχεις ερωτική διάθεση. Φλερτάρεις, παίζεις και αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα εξελιχτεί γρήγορα σε σχέση. Θα σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με τα παιδιά σου ή μπορεί να θελήσεις να αποκτήσεις απογόνους. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, εκφράζεις τα ταλέντα σου μέσα από εγχειρήματα και αμείβεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στην κατοικία σου, να αναζητήσεις μια νέα κατοικία. Σχέσεις με οικεία πρόσωπα σε απασχολούν, κάποια αλλαγή στη ζωή τους ίσως να σε επηρεάσει. Μπορεί να ασχοληθείς επίσης με μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μπορεί να επισκεφτείς το πατρικό σου και να έρθεις πιο κοντά στο παρελθόν και τις ρίζες σου. Χαλάρωσε στο σπίτι σου και απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί η διάθεσή σου να είναι λίγο κυκλοθυμική, να αναμοχλεύεις συναισθήματα και καταστάσεις από το παρελθόν ή μπορεί να σου έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις από την παιδική σου ηλικία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να θελήσεις να μάθεις κάτι καινούργιο, μπορεί να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο. Εκπλήξεις μπορεί να έχεις από αδέρφια, συγγενείς, γείτονες ή μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και κάνεις κάποιες συναντήσεις που σε βγάζουν από την ρουτίνα. Η έμπνευσή σου σε βγάζει από δύσκολες καταστάσεις. Νέες γνωριμίες σε τονώνουν, οι επαφές αυξάνονται, λαμβάνεις νέα. Κάποιες προτάσεις φέρνουν τρέξιμο, μπορεί να παρευρεθείς σε κάποιες εκδηλώσεις ή μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία, μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εισοδήματος ή μια νέα απασχόληση. Προσοχή σε έξοδα και σπατάλες που σε βγάζουν εκτός προυπολογισμού. Βρες νέους τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, να διατηρήσεις τα αποκτήματά σου. Ανησυχείς για τα οικονομικά σου και θέλεις να τα βελτιώσεις. Μπορεί να κάνεις κάποια ανοίγματα ή συμφωνίες ή μπορεί να δώσεις χρήματα για κοινωφελή σκοπό. Κάνε έναν πιο αποδοτικό οικονομικό προγραμματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την νέα Σελήνη στο ζώδιό σου προβάλλεις την εκκεντρική, κοινωνική, ανθρωπιστική πλευρά σου. Αλλάζεις την εμφάνισή σου. Κάνεις νέες φιλίες που σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Τα μηνύματα που στέλνεις είναι θετικά, ανταλλάσσεις τις απόψεις σου για θέματα που σε ενδιαφέρουν. Όλοι αποδέχονται τις πρωτότυπες ιδέες σου, συμμετέχεις σε ομάδες μέσα από τις οποίες εκφράζεις τα ταλέντα σου. Προβάλλεις τις ανάγκες σου και απομακρύνεσαι από οτιδήποτε σου στερεί την ελευθερία σου. Κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Παρουσιάζονται ερωτικές ευκαιρίες ή υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη σχέση σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την νέα Σελήνη στον Υδροχόο κάνεις ένα βήμα πίσω για να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη, μπορεί να έχεις πολλά στο κεφάλι σου ή μπορεί να βρίσκεσαι σε μια φάση προετοιμασίας για κάτι καινούργιο που θα αναλάβεις. Ξεκουράσου, διασκέδασε, χαλάρωσε, απόλαυσε τη φύση. Είσαι πιο εσωστρεφής τώρα, κάνε έναν απολογισμό που θα σε βοηθήσει να δεις τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου και να τις διορθώσεις. Υπάρχει παρασκήνιο. Μπορεί να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα κάποιων ανθρώπων ή μπορεί να απομακρύνεις από την ζωή σου κάποια άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Μπορεί πάλι να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Κάνε πράγματα που σε ηρεμούν και σε γαληνεύουν.

Tags