Follow us

Ζώδια και έρωτας | Πώς θα περάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων;

Couple iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, βρίσκεται από τις 2/2 στον Υδροχόο, σε ένα ζώδιο που δεν είναι εχθρικό γι’αυτήν, μπορεί και λειτουργεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Η Αφροδίτη, στον χώρο του Ουρανού, είναι εκκεντρική και ανθρωπίστρια. Μπορεί να μην είναι εκδηλωτική και παθιασμένη, είναι όμως ουσιαστική, φιλεύσπλαχνη, ανθρώπινη. Δεν μπορούμε αυτό το διάστημα να είμαστε αδιάφοροι απέναντι σε ότι συμβαίνει κοινωνικά καθώς επηρεάζεται η ζωή μας και το μέλλον μας. Έρωτας και φιλία συνδυάζονται. Η Αφροδίτη εδώ δεν θέλει δεσμεύσεις.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε στηρίζει ουσιαστικά. Μπορεί ένα φιλικό πρόσωπο να σε βοηθήσει ή να μεσολαβήσει στην ερωτική σου ζωή. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να αλλάξεις φιλίες και παρέες. Βρίσκεσαι με άτομα που έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με σένα και γοητεύεσαι από εκκεντρικά πρόσωπα. Μια φιλία μπορεί να εξελιχτεί σε έρωτα. Η ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει.

Συμβουλή: Ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για τον Κριό του Αγ. Βαλεντίνου. Οι επαναλήψεις δεν τον συγκινούν. Δεν νιώθει καμία υποχρέωση να γιορτάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο ασχολείσαι με φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια. Ασχολήσου με τις υποχρεώσεις σου και λύσε οικονομικά ζητήματα, εκμεταλλεύσου την εύνοια. Μια γνωριμία μέσα από την καριέρα είναι πιθανή. Με την πανσέληνο στις 27, μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή. Αν είσαι μόνη, μια υποσχόμενη γνωριμία θα σε συγκινήσει. Κάποιο πρόσωπο που μιλάει στην καρδιά σου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου.

Συμβουλή: Ο Ταύρος είναι ρομαντικός, αγαπά τα δώρα, την τρυφερή ατμόσφαιρα και τα ωραία γεύματα. Εξασφάλισε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου ένα ήσυχο τετ-α-τετ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνει εύνοια σε σπουδές, νομικά και συναισθηματικά θέματα. Θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις μακριά, να γνωρίσεις αξιόλογα πνευματικά πρόσωπα. Μπορεί να γνωρίσεις άτομα από το εξωτερικό ή με διαφορετική κουλτούρα. Ένας ξεχωριστός έρωτας θα εμφανιστεί που μπορεί να τον γνωρίσεις σε ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση και να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Άνοιξε τα μάτια σου.

Συμβουλή: Κανόνισε μια συνάντηση με φίλους του Αγ. Βαλεντίνου γιατί ο Δίδυμος αγαπάει τη βαβούρα και την κίνηση, κουράζεται με το τετ-α-τετ. θέλει κουβεντούλα, επικοινωνία, ανέμελη ατμόσφαιρα για να φτιαχτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενισχύει τον ερωτισμό σου, την κτητικότητά σου αλλά και τα έσοδά σου. Μπορεί να βελτιωθούν τα κοινά οικονομικά και να διευθετήσεις κληρονομικά ζητήματα. Είσαι αρκετά κλειστή και εσωστρεφής. Κρατάς τις σκέψεις και τα πάθη για σένα ενώ κρυφές καταστάσεις, ίντριγκες και παρεξηγήσεις ανάβουν τα αίματα. Προσοχή να μην τινάξεις μια καλή σχέση στον αέρα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα παρουσιάζονται καλύτερες ευκαιρίες.

Συμβουλή: Τίποτα δεν είναι υπερβολικό για τον Καρκίνο του Αγ. Βαλεντίνου. Συγκινείται με τα πάντα. Μην του πεις εγώ δεν τα πιστεύω αυτά….

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο μπορείς να εξομαλύνεις σχέσεις και συνεργασίες, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν προβλήματα έτσι ώστε οι εντάσεις να κατασιγάσουν. Είσαι πιο ευέλικτη, πιο συνεργάσιμη στα θέλω των άλλων, έχεις ανάγκη την συντροφικότητα. Είναι όλοι πρόθυμοι να τα βρουν μαζί σου. Αν είσαι μόνη, πες ναι σε μια σχέση που θα εμφανιστεί.

Συμβουλή: Κάνε κάτι ξεχωριστό για το Λιοντάρι του Αγ. Βαλεντίνου. Ένα ξεχωριστό δείπνο, μια διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο… Απόφυγε τα πρόχειρα, τα φτηνά, σκέψου κάτι καλόγουστο και έξυπνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την δυνατότητα να βελτιώσεις την εργασία, την καθημερινότητα, να ανανεωθείς ψυχολογικά και σωματικά. Μπορεί να κάνεις μια καλή γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο. Μην σκαλίζεις και πολύ προσωπικά ζητήματα αυτές τις μέρες. Μετά τις 20 βελτιώνεται η ερωτική σου ζωή κατά πολύ. Μια ευχάριστη γνωριμία μπορεί να σε ανεβάσει.

Συμβουλή: Ο Παρθένος δεν ασχολείται και πολύ με αυτές τις εκδηλώσεις… αγαπά όμως τα καλόγουστα δώρα που δείχνουν πως βλέπεις σοβαρά τη σχέση σας. Μην περάσεις στο ψητό ξεχνώντας τα προκαταρκτικά….

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανεβάζει στα ύψη την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια καλή γνωριμία. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και άρπαξε κάθε ευκαιρία. Είναι βέβαιο πως θα νιώσεις συναισθηματική πληρότητα. Μια σχέση μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή. Φλερτάρεις και επικοινωνείς σωστά. Είσαι αδιαμφισβήτητα ευνοημένη ερωτικά.

Συμβουλή: Ο Ζυγός αγαπά τα εκλεπτυσμένα δώρα, τα έργα τέχνης, τα βιβλία, τα cd, τα αγαπησιάρικα κομμάτια, το πάθος πασπαλισμένο με ρομαντισμό….

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ομορφαίνει το σπίτι σου, μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου για να γίνει πιο ευχάριστος, μπορεί να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις. Έρχεσαι πιο κοντά σε οικεία πρόσωπα, έχεις ανάγκη να περνάς ώρες στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Ένας έρωτας που πρέπει να μείνει κρυφός θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Ασχολήσου με όσους αγαπάς. Προσοχή σε εντάσεις.

Συμβουλή: Ο Αγ. Βαλεντίνος είναι μια ευκαιρία για τον Σκορπιό να εκφράσει το πάθος του. Αναζητά τις εκπλήξεις, το μυστήριο, το παιχνίδι με γρίφους, αγαπά τις σκηνοθεσίες ρόλων. Μην τον ξενερώσεις αν είναι οπαδός της γιορτής, μην τον πιέσεις να γιορτάσει αν δεν το πιστεύει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει γνωριμίες, μετακινήσεις, προσκλήσεις, συναντήσεις. Υπάρχει κινητικότητα, γίνονται πολλές συζητήσεις, στέλνεις μηνύματα, βλέπεις ανθρώπους που είχες να δεις καιρό. Κάνεις κοντινά ταξίδια, μπορεί να υπογράψεις μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. Είσαι επικοινωνιακή, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μην αφήνεις άλλους να ανακατεύονται στα προσωπικά σου.

Συμβουλή: Ο Τοξότης αγαπά τα ταξίδια και τις περιπέτειες, όλες αυτές οι προβλέψιμες καταστάσεις δεν τον συγκινούν. Μην αρχίσεις να του μιλάς για το μέλλον της σχέσης σας, να κάνεις δεσμευτικές προτάσεις αν δεν έχεις δει τέτοια προδιάθεση από μέρους του…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει οικονομικές ανάσες. Είσαι κτητική, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσπάθησε να βάλεις αυτές τις μέρες μια τάξη στα οικονομικά σου. Η ανιδιοτέλεια δεν σε εκφράζει γιατί ότι και να κάνεις έχει σαν παρανομαστή το συμφέρον. Διεκδικείς ότι θέλεις και ότι σου αρέσει. Το τελευταίο δεκαήμερο μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά θα πρέπει να αφήσεις να περάσει ένα διάστημα για να δεις αν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω….

Συμβουλή: Γύρνα τον Αιγόκερω στο παρελθόν, εκεί που του έδωσες το πρώτο φιλί, εκεί που κάνατε το πρώτο σας ραντεβού…. Είναι λιγάκι τραβάτε με και ας κλαίω…. Μπορεί να μην θέλει να γιορτάσει, μην τον τραβολογάς….δεν έχει νόημα..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει κοινωνική και αισιόδοξη, σε επιβεβαιώνει, σου δίνει ότι επιθυμείς. Η καθημερινότητα είναι όμορφη. Δίνεις προτεραιότητα στα θέλω σου και τις επιθυμίες σου, είσαι χαρούμενη με τον εαυτό σου. Είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ανεβαίνεις ψυχολογικά, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Είσαι ακαταμάχητη, γοητευτική, σου δίνονται ερωτικές ευκαιρίες.

Συμβουλή: Ο Υδροχόος θέλει το διαφορετικό, το πρωτότυπο, αυτό που θα ικανοποιήσει το πνεύμα του. Πρέπει να παίξεις με την φαντασία του…

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει κρυφές και μυστικές σχέσεις. Είσαι ήρεμη, δεν έχεις ανησυχίες. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις έναν απολογισμό, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να βάλεις προτεραιότητες. Ξέφυγε από την καθημερινότητα, βρες ένα καταφύγιο για να ηρεμείς, ένα ταίρι ίσως. Είσαι πολύ ευαίσθητη και κλεισμένη στον εαυτό σου. Κρατάς κρυφές σκέψεις, θέλω και συναισθήματα. Ανεβάζοντας τη διάθεσή σου, ανεβάζεις και την αυτοπεποίθησή σου και τις κατακτήσεις σου.

Συμβουλή: Βομβάρδισε το Ψαράκι με ρομαντισμό, μηνύματα, ραβασάκια…γέμισε το σπίτι με λουλούδια, κάνε υπερβολικά και παιδιάστικα πράγματα….θα τα εκτιμήσει. Μην αγνοήσεις τη μέρα, μην εμφανιστείς με άδεια χέρια…. την έβαψες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ