Follow us

Αφροδίτη στους Ιχθύες από 26 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ρομαντική, αναζητά την ανιδιοτελή αγάπη, είναι καλλιτεχνική, δοτική, συμπονετική, αγαπάει και εξαπατάται, είναι καλή για τους άλλους.

couple iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ενότητας, του ρομαντισμού, της ομορφιάς, της αισθητικής, της τέχνης, των αποκτημάτων περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, στο σημείο της έξαρσής του.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ρομαντική, αναζητά την ανιδιοτελή αγάπη, είναι καλλιτεχνική, δοτική, συμπονετική, αγαπάει και εξαπατάται, είναι καλή για τους άλλους. Η επιθυμία μας για έρωτα και συντροφικότητα είναι μεγάλη. Αλλάζει ο τρόπος που σχετιζόμαστε με τους άλλους και ο τρόπος που ξοδεύουμε τα χρήματά μας. Είμαστε πιο ευαίσθητοι, πιο τρυφεροί με το ταίρι μας, αναζητάμε τον ρομαντισμό και την πραγματική αγάπη, την ανιδιοτελή αγάπη. Υπάρχει στήριξη, αλληλεγγύη, φροντίδα αυτό το διάστημα και όλα αυτά διευκολύνουν το κλίμα και τις διαθέσεις μας. Το συναίσθημα ενεργοποιείται και μας κάνει πιο ευάλωτους, βγαίνουμε από τη λογική και γινόμαστε πιο εύπιστοι στις προθέσεις των άλλων. Ερχόμαστε πιο κοντά σε ότι αγαπάμε, βοηθάμε τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μας. Δεν μας νοιάζει τι είναι ο άλλος, ποιο είναι το κοινωνικό του στάτους, μας νοιάζει τι κρύβει στην ψυχή του. Η ευαισθησία και η ευγένεια γίνονται κριτήρια των ερωτικών μας επιλογών. Είναι η εποχή που επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες μας. Κάνουμε ξεκαθαρίσματα και καλό θα ήταν να μην ωραιοποιούμε καταστάσεις, να μην εξιδανικεύουμε πρόσωπα καθώς μπορεί να αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα για να μην χαλάσουμε την μαγεία. Αναζητάμε το ιδανικό, το ταίρι των ονείρων μας και είναι εύκολο να ερωτευτούμε μια ιδέα και να πληγωθούμε. Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, να βάλουμε τα όριά μας. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών, η φιλανθρωπία είναι ενισχυμένη.

Πώς θα επηρεάσει όμως η Αφροδίτη στους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες αφουγκράζεσαι την εσωτερική σου φωνή. Χαλαρώνεις, ρίχνεις τους τόνους και ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις αυτό το διάστημα τα συναισθήματά σου, να κάνεις ίσως μια απόδραση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψεις σε μια ιστορία του παρελθόντος και να την αναβιώσεις. Αναζητάς τη μοναξιά, την απομόνωση, θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Είσαι ευαίσθητη τώρα και θέλεις να βοηθάς τους άλλους. Θέλεις να δώσεις και να πάρεις αγάπη. Μπορεί να εμπλακείς σε μια μυστική σχέση ή να προβληματιστείς με μια παλαιότερη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, η κοινωνικότητα ανεβαίνει στα ύψη. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανός. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις κοινές δραστηριότητες με το ταίρι σου και να περνάς καλά. Είσαι εξωστρεφής, διασκεδάζεις με φίλους, συζητάς, κάνεις επαφές με άτομα που σου έχουν λείψει. Θα ζήσεις νέες εμπειρίες με σημαντικά οφέλη. Μπορεί να εμπλακείς σε μια ομάδα με κοινωνικό σκοπό. Προβάλλεις τις ανθρωπιστικές σου αξίες στο διαδίκτυο, ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον. Περιβάλλεσαι από άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα βελτιώνονται, ασχολείσαι με την δημόσια εικόνα σου και τον επαγγελματικό προσανατολισμό σου, δείχνεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπαθείς να γίνεις πιο αποδοτική στην εργασία σου. Νέες προτάσεις μπορεί να σε ικανοποιήσουν και να βελτιώσουν τα οικονομικά σου. Βοηθάς τους συναδέλφους σου και όλοι αναζητούν τις συμβουλές σου. Αγωνίζεσαι για μια καλύτερη θέση. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. θέματα με το εξωτερικό ευνοούνται, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχής. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά, κάνεις γνωριμίες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας. Προωθείς τις ιδέες σου και έχεις όφελος από νομικά ζητήματα. Μπορεί να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό ή μπορεί να δεχτείς μια σημαντική πρόταση. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Μπορεί να γνωρίσεις άτομο που ζει μακριά ή μέσα από ένα ταξίδι. Συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και συνέδρια. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, ενδιαφέρεσαι για την φιλοσοφία και την θρησκεία.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις οφειλές, δάνεια, περιουσιακά, ασφάλειες, οικονομικές εκκρεμότητες και να κάνεις οικονομικές συμφωνίες. Είναι ευνοϊκό διάστημα για να διεκπεραιώσεις οικονομικά με τρίτους. Μπορεί να κάνεις επανασύνδεση με μια σχέση από το παρελθόν. Το πάθος αναζωπυρώνεται αυτό το διάστημα και μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Προσοχή στη ζήλια και τον έλεγχο καθώς η ανάγκη σου για οικειότητα μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι περισσότερο με τη σχέση σου και δημιουργείς ένα όμορφο κλίμα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με καλές προοπτικές. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή μπορεί να βελτιωθεί το κλίμα με συναδέλφους. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και να ξεκαθαρίσεις θέματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Έχεις ανάγκη την ανιδιοτελή αγάπη, την ασφάλεια, την οικειότητα, αναζητάς την συνεργασία με άλλους. Είσαι ευαίσθητη και έχεις συμβιβαστική διάθεση. Θέλεις να υπάρχει στη ζωή σου ισορροπία και αρμονία.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εστιάζεις στην υγεία, την εργασία, την καθημερινότητα. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται και μπορεί να αναλάβεις ένα δημιουργικό έργο με οφέλη. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, οργανώνεις καλύτερα το πρόγραμμά σου. Παίρνεις μεγάλη ικανοποίηση από τη δουλειά σου, οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Είσαι πιο αποδοτική, πιο παραγωγική. Αν είσαι μόνη, μπορεί να παρουσιαστεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον εργασιακό χώρο. Μπορείς αυτό το διάστημα να ασχοληθείς περισσότερο με την φυσική σου κατάσταση, να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου. Κάνε πράγματα που ηρεμούν την ψυχή και το μυαλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες τονώνει την ερωτική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται και μπορεί να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή μπορεί να σκεφτείς την απόκτηση απογόνων. Προσοχή στην εγκυμοσύνη αν αυτή δεν είναι επιθυμητή. Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο μπορεί να σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, μπορεί να γνωρίσεις την αδελφή ψυχή. Ζεις έντονες στιγμές ερωτισμού και αισθησιασμού, δίνεις αγάπη, τρυφερότητα, ζεστασιά. Ένα εγχείρημα μπορεί να σου φέρει αναγνώριση και επιτυχία. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση, να θελήσεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου, να έρθεις πιο κοντά σε οικεία πρόσωπα, να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου, να κάνεις μια αγοραπωλησία, να διακοσμήσεις διαφορετικά το σπίτι σου, να μετακομίσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά μέσα από τον χώρο του σπιτιού σου. Ηρεμείς στο σπίτι σου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Είσαι πιο ευαίσθητη και συναισθηματική και κάνεις τα πάντα για να ζεις σε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνεις κοντινές αποδράσεις. Είσαι πιο επικοινωνιακή και κάνεις θετικές διαπραγματεύσεις. Είσαι εξωστρεφής και ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες. Κάνεις άνετα καλές επαγγελματικές συμφωνίες. Κάνεις ταξίδια με το ταίρι σου και τονώνεις τη σχέση σου. θετικές είναι οι εξελίξεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με σοβαρό μέλλον και οικονομικό όφελος. Ασχολείσαι με την μάθηση και προβάλλεις τις ιδέες σου. Λαμβάνεις χαρούμενες ειδήσεις και πληροφορίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες νιώθεις οικονομικά ασφαλής. Τα εισοδήματά σου βελτιώνονται, ξοδεύεις για την ευχαρίστησή σου. Προσπαθείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου. Προκύπτουν κέρδη, κάνεις επενδύσεις και ανταμείβεσαι. Μπορεί να κάνεις μια οικονομική συμφωνία και να πετύχεις ευημερία και σταθερότητα. Έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε οικονομικές δυσκολίες. Μπορεί να κάνεις μια σημαντική αγορά. Η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει, βλέπεις ποια είναι τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Είσαι κτητική προς το ταίρι σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού ανεβάζει την γοητεία και την αυτοπεποίθηση. Οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει και με το οποίο θα έχεις καλή επικοινωνία. Αν έχεις σχέση, αυτή θα ανανεωθεί. Επαγγελματικά, αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου και βελτιώνεις σχέσεις με συναδέλφους. Μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία. Η διάθεσή σου είναι καλή, προωθείς σχέδια και ιδέες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ