Follow us

Ζώδια | Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 Φεβρουαρίου 2021

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

couple iStock

Η πανσέληνος στην Παρθένο βοηθά την ψυχική, σωματική και πνευματική μας ανάκαμψη. Βάζουμε νέους στόχους και αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης μας. Άγχος και ανασφάλεια ελέγχονται τώρα. Ασχολούμαστε με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς μας, οργανώνουμε σχολαστικά τα θέματά μας.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν. Θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην εργασία σου, θα διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες που είχες από το παρελθόν. Η καριέρα απορροφά όλο το ενδιαφέρον σου. Προσπαθείς να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, να απαλλαχτείς από κακές συνήθειες, να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής και δίαιτας. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο, αναζητάς τον έρωτα, το φλερτ και τη διασκέδαση. Κάνεις βήματα και πλησιάζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάνεις σχέδια για την πορεία της σχέσης σου, συζητάς με το ταίρι σου, ασχολείσαι με τα χόμπι σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ανανέωσε την εμφάνισή σου, βγάλε όλα τα ταλέντα σου στην επιφάνεια. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και τα εκδηλώνεις. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε ανανεώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να φέρει μια αναστάτωση και ανατροπές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Προσοχή σε εντάσεις και διαφωνίες με οικεία πρόσωπα. Η νευρικότητα είναι πιθανή, βάλε τα θέματά σου σε τάξη. Δείξε τα συναισθήματά σου στα πρόσωπα που αγαπάς. Μια αναδιοργάνωση στο σπίτι είναι πιθανή, μπορεί να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι ή μπορεί να φιλοξενήσεις συγγενικά πρόσωπα σπίτι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Προβάλλεις τις ιδέες σου, επεκτείνεις την κοινωνική σου ζωή, όμως πρόσεχε τον επικριτικό τρόπο σκέψης σου και την επιθετικότητά σου αν κάποιοι προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Μακριά από αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Κάποια νέα μπορεί να σε ταρακουνήσουν, κάποιες λογομαχίες είναι πιθανές.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει τα οικονομικά σου. θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να λύσεις τα οικονομικά σου ζητήματα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση, μπορεί να κάνεις έναν διακανονισμό ή να λάβεις μια στήριξη. Θέλεις να νιώσεις οικονομική ασφάλεια και σιγουριά. Προσοχή στα έξοδα και σε οικονομικές συμφωνίες. Προσοχή στις υπογραφές και τους όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου θα αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Λαμβάνεις αναγνώριση για τα ταλέντα σου και ίσως αναλάβεις μια νέα θέση ή ένα νέο ρόλο. Αν έχεις σχέση, προσπαθείς να δημιουργήσεις μια ισορροπία ή αντίθετα, μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις ένα τέλος. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βιώσεις ένα πάθος ή μια αγάπη με διάρκεια. Προσοχή σε νεύρα και εντάσεις, μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει απομόνωση και περισυλλογή. Θα θέλεις να μείνεις μόνη για να σκεφτείς και να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν. Νοσταλγείς το παρελθόν και ίσως κάποιες καταστάσεις σε ρίχνουν ψυχολογικά. Η ενέργειά σου είναι χαμηλή και μπορεί να είσαι λίγο απαισιόδοξη. Άσε πίσω σου ανασφάλειες και αποτυχίες και ασχολήσου με ευχάριστα πράγματα. Φύγε από μια σχέση που σε βασανίζει συναισθηματικά, βρες τρόπους να βγεις από την πίεση και το άγχος για να νιώσεις ηρεμία και γαλήνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο θέλεις να βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα ή μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα φίλο. Κάνεις νέες γνωριμίες, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έχεις πολλές ιδέες για την καριέρα σου, έχεις ελπίδες και κάνεις όνειρα. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να τα πραγματοποιήσεις. Ξαφνικές συναντήσεις και επικοινωνίες με φίλους αλλά και νέες φιλίες θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει την καριέρα σου. Βρίσκεις νέους τρόπους εξέλιξης. Κάποιοι ανταγωνιστές μπορεί να ανακόψουν την πορεία σου. Ξέρεις ποια πρόσωπα σε βοηθούν με τις σωστές συμβουλές τους και ποια δρουν εναντίον σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, να πιεστείς και να πρέπει να λύσεις κάποια προβλήματα άμεσα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο βλέπεις πιο αισιόδοξα το μέλλον και κάνεις όνειρα, κάποια πρόσωπα με ιδέες και εμπειρίες σε βοηθούν. Μπορεί να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς. Κινείσαι με δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να λύσεις καθημερινά προβλήματα. Έχεις νέες ιδέες και προτάσεις. Μια επικοινωνία ή μια συνάντηση θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στην Παρθένο προσπαθείς να βάλεις τα συναισθήματά σου σε τάξη. Απελευθερώνεσαι από καταπιεσμένα συναισθήματα. Προσοχή στην τάση σου για ζήλια και κτητικότητα. Θα ασχοληθείς με περιουσιακά, κληρονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες. Μπορεί να έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε αυτά τα θέματα ή κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε πιέσουν. Προσοχή σε όρους συμβολαίων και στις οικονομικές σου δυνατότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο, αναλύεις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, τι έχεις πάρει, τι έχεις δώσει. Μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου ή μπορεί αντίθετα, να δώσεις ένα τέλος. Προσοχή στις εντάσεις και τις καχυποψίες, ανατροπές είναι πιθανές στις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου. Μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια και φόβο για την εξέλιξη μιας σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, ψάχνεις έναν άνθρωπο που να σου παρέχει ασφάλεια για το μέλλον. Μπορεί αυτό το διάστημα να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ