Follow us

Άρης στους Διδύμους από 4 Μαρτίου έως 22 Απριλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Με τον Άρη στους Διδύμους είμαστε ευέλικτοι και ανοιχτοί, κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

iStock iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, της επιθετικότητας, της αντοχής βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ο Άρης στους Διδύμους είναι έτοιμος για δράση, προσαρμοστικός, καυστικός και επιθετικός στο λόγο, ανήσυχος, με γρήγορη σκέψη και αντίληψη, σπαταλάει ενέργεια σε πολλά.

Με τον Άρη στους Διδύμους είμαστε ευέλικτοι και ανοιχτοί, κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το σεξ γίνεται πρώτα στο μυαλό. Έχουμε μεγάλη σωματική ενέργεια και δράση και λύνουμε τα προβλήματά μας με διάλογο.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στους Διδύμους τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο μέσα από ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση. Σκέφτεσαι σωστά και γρήγορα αλλά μπορεί να είσαι και καυστική ή επιθετική στο λόγο. Προσοχή σε διαμάχες και κόντρες με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Προσοχή και σε ατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να αυξήσεις τα έσοδά σου για να αισθανθείς ασφαλής. Προσοχή στα έξοδα γιατί μπορεί να ξοδεύεις περισσότερα από όσα κερδίζεις και να έχεις απώλειες. Μπορεί να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στην προσπάθειά σου να αποδείξεις ότι είσαι ικανή να βγάζεις περισσότερα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιό σου αλλάζει τον τρόπο ζωής σου. Μετά από ένα διάστημα ώριμης σκέψης ήρθε η ώρα να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη. Είσαι δυναμική, ανεξάρτητη, παρορμητική, θαρραλέα, ανταγωνιστική. Παίρνεις αυτό που θέλεις αγνοώντας τους άλλους. Προσοχή στα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους, πάρε το χρόνο σου να οργανώσεις το πρόγραμμά σου. Προσοχή σε παρασκηνιακές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Η δράση τώρα είναι κρυφή, μυστικές σεξουαλικές εμπλοκές είναι πιθανές. Προσοχή σε μυστικούς εχθρούς.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στους Διδύμους αλλάζει τα σχέδιά σου. Ανοίγει ένας νέος δρόμος προσωπικής εξέλιξης. Έχεις διάθεση για περιπέτεια και κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και φιλίες. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Εργάζεσαι σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου σε κάθε επίπεδο. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν. Δίνεις έμφαση στην κοινωνική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει την καριέρα σου, δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αναζητάς την φήμη, θέλεις να φτάσεις στην κορυφή. Κάνε προσεκτικές κινήσεις και προσπάθησε να αποφύγεις την αδικία για να μην χρησιμοποιηθεί εναντίον σου και δημιουργηθεί σκάνδαλο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει εξελίξεις στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ερωτευτείς έναν άνθρωπο από άλλη χώρα ή με άλλη κουλτούρα και να ανατραπεί η ζωή σου. Είσαι περίεργη, ανεξάρτητη, ανήσυχη, θέλεις να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και διανοητικά. Σε ενδιαφέρει η εκπαίδευση, η φιλοσοφία, η θρησκεία, προωθείς τις ιδέες που πιστεύεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους θα ασχοληθείς με τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά και θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Έρχεσαι αντιμέτωπη με περιουσιακά στοιχεία άλλων με έναν μυστικό τρόπο. Προσοχή σε διαμάχες για κληρονομικά. Η σεξουαλική σου ζωή είναι σημαντική, είσαι αισθησιακή και έντονα συναισθηματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με διπλωματία για να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις. Η έλλειψη υπομονής μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Προσοχή στην επιθετικότητα και τον παρορμητισμό. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση ανταγωνιστική καθώς τα άτομα που έλκεις τώρα μπορεί να είναι επιθετικά ή κυριαρχικά. Μην βιαστείς να δεσμευτείς γιατί θα καταλήξεις στο χωρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους θα αφιερώσεις χρόνο σε δουλειά, καθημερινότητα, υγεία. Προσοχή στη φυσική σου κατάσταση γιατί μπορεί ένα φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα να σε κουράσει. Βάλε προτεραιότητες και μείνε ψύχραιμη σε εργασιακές διαφορές. Μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα ή να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Σε περιτριγυρίζουν διάφοροι πειρασμοί, φλερτάρεις. Ο έρωτας και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Παίζεις και περνάς καλά με το ταίρι σου και τα παιδιά σου, σπας τη ρουτίνα και δημιουργείς μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια, τελειώνεις δουλειές που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, κάνεις βελτιώσεις στο χώρο σου. Προσοχή σε διαμάχες με οικεία πρόσωπα ή σχετικά με ακίνητα και περιουσία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ