Follow us

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12 Απριλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει με ευνοημένους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

iStock iStock

Η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα ξεκινήματα, μια νέα αρχή, μια ανανέωση. Τα συναισθήματα είναι ειλικρινή και αυθόρμητα. Τολμάμε με ενθουσιασμό, αναλαμβάνουμε ρίσκα, έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε, να απομακρυνθούμε από το παρελθόν, από καταστάσεις και ανθρώπους που μας ρουφάνε δοκιμάζοντας κάτι νέο. Παίρνουμε πρωτοβουλίες και ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον εαυτό μας, στηριζόμαστε στα πόδια μας.

Το νέο φεγγάρι στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, στον πύρινο Κριό μας δίνει μεγάλη δύναμη να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε νέα σχέδια κάνοντας σημαντικές ενάρξεις στη ζωή μας. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει με ευνοημένους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσπαθήσουν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις για να βοηθηθούν. Δίδυμοι και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν ευκαιρίες για να βγουν ωφελημένοι.

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές στη ζωή σου. Ξεκίνα να πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Κινήσου γρήγορα και αποτελεσματικά και μην χάνεις τον ενθουσιασμό σου με την πρώτη δυσκολία. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές θα πρέπει να τις αποδεχτείς για να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ανανεώσου, δοκίμασε νέα πράγματα, κάνε κάτι καινούργιο και δημιουργικό σε κάθε επίπεδο για να ζήσεις πιο άνετα. Βάλε τα όριά σου, μπορεί να γίνουν συμβιβασμοί, να υπάρξουν συμφωνίες ή διαφωνίες στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τον εσωτερικό σου κόσμο, βρες μέσα σου απαντήσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Έρχεσαι σε επαφή με το υποσυνείδητο, με κρυμμένες ή μυστηριώδεις καταστάσεις. Λειτουργείς διαισθητικά, με φαντασία. Δώσε προσοχή σε πληγές του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί, δώσε την απαραίτητη σημασία για να αναπτυχθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την νέα Σελήνη στον Κριό τολμάς και πετυχαίνεις τα σχέδιά σου, φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν. Κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Ανοίγονται νέες προοπτικές μπροστά σου, κινείσαι για να αποκτήσεις την ελευθερία σου. Μπορεί να συμμετέχεις σε ομάδες ή οργανώσεις. Είσαι πρωτότυπη και εφευρετική. Οι καινοτόμες ιδέες σου είναι πολύ χρήσιμες, νέοι φίλοι σε εμπνέουν, κάνεις νέες συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου. Κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, αρχίζεις και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα πορεία σου, έχεις καινοτόμες ιδέες, μπορεί να μην φανούν άμεσα τα αποτελέσματα. Κάνε υπομονή και θα δικαιωθείς. Αν ψάχνεις για εργασία, θα βρεις μέσα στο μήνα. Πρόσεχε πως χειρίζεσαι τη δύναμή σου, τον τρόπο που ασκείς επιρροή στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Με την νέα Σελήνη στον Κριό θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε παροτρύνουν να πάρεις πρωτοβουλίες για να αλλάξεις τη ζωή σου σε κάθε τομέα. Σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, σχέσεις με το εξωτερικό, νομικά θέματα ευνοούνται τώρα και δίνουν καλά αποτελέσματα. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες σε χαροποιούν. Αλλάζει η φιλοσοφία σου, θέλεις να αποδείξεις την αξία σου, να κάνεις ένα πνευματικό βήμα. Βγάλε προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά. Θα πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα και αν περιμένεις μια διατροφή, μια ασφαλιστική τακτοποίηση, θα έχεις θετικά νέα τις επόμενες μέρες. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, θα την πετύχεις. Θα κάνεις κάποιες αλλαγές, θα μεταμορφωθείς, δεν θα βλέπεις πια τις καταστάσεις επιφανειακά. Διώχνεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, ξεπερνάς προβλήματα του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες, προχωράς σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν και θα είναι για καλό. Είσαι φορτισμένη συναισθηματικά και θα πρέπει να μάθεις να συμβιβάζεσαι όταν πρέπει. Μπορεί να πιεστείς από τους άλλους και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου. Αγωνίζεσαι για έναν κοινό σκοπό είτε με το ταίρι σου είτε με τους συνεργάτες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Θα μπορέσεις να βελτιώσεις αυτούς τους τομείς τις επόμενες μέρες. Μείωσε το άγχος σου, βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση, βρες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Προσπάθησε να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους, μπορεί να έχεις και μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σου φτιάξει τη διάθεση ή μπορεί να δεχτείς μια πρόκληση στη δουλειά. Τακτοποίησε οτιδήποτε σε απασχολεί και βρες τις ισορροπίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό δίνει πνοή στα σχέδιά σου. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, προβάλλεις τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα επηρεάσει την πορεία σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Παίρνεις αγάπη από το ταίρι σου, από τα παιδιά σου, από δημιουργικά σχέδια. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου, να πάρεις πρωτοβουλίες για να φτιάξεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν είσαι εγκλωβισμένη σε ένα χώρο που δεν σε ικανοποιεί, θα πάρεις την απόφαση να φύγεις, να βρεις μια νέα στέγη για να ζήσεις ανεξάρτητη. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου. Αφήνεις πίσω σου καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν τα θέλω σου, κάνεις αλλαγές, αποβάλλεις συνήθειες και πράγματα που σε μπλοκάρουν για να ζήσεις πιο αρμονικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, το συγγενικό περιβάλλον. Μπορεί να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Η επικοινωνία σου είναι τονισμένη αυτό το διάστημα, προσεγγίζεις πρόσωπα που σου λείπουν. Μετακινήσεις και επαφές είναι θετικές, τα ταξίδια σε χαλαρώνουν και σε αποφορτίζουν. Δημιουργείται μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σου. Αλλάζεις νοοτροπία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, μπορεί να βρεις κάτι σταθερό. Αν έχεις μια σταθερή δουλειά, μπορεί να λάβεις μια αύξηση. Βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα, είσαι παραγωγική και αναζητάς μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αν έχεις σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγεις την κτητικότητα και την ζήλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ