Follow us

Ερμής στον Ταύρο από 19 Απριλίου έως 3 Μάϊου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες). Τα ζώδια του Σταθερού Σταύρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις τους.

Friends iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης, των διαπραγματεύσεων, του εμπορίου, της οδήγησης, των σχολείων, βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής στον Ταύρο σκέφτεται αργά και σταθερά, πρακτικά, δεν ανοίγεται εύκολα. Αγαπά την ενασχόληση με τα οικονομικά, την ασφάλεια, την ειλικρίνεια. Υπάρχει μια σταθερότητα στις αποφάσεις μας, πατάμε σε σταθερά εδάφη. Μπορεί να καθυστερούμε να πάρουμε αποφάσεις, όμως όταν ξεκινήσουμε, προχωράμε κατευθείαν προς το στόχο μας. Αγωνιζόμαστε σκληρά, με πείσμα και επιμονή, είμαστε λογικοί και προσγειωμένοι. Οι αποφάσεις είναι ώριμες και δύσκολα ανατρέπονται.

Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες). Τα ζώδια του Σταθερού Σταύρου (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις τους.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον Ερμή στον Ταύρο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Να αναλύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου για να δημιουργήσεις μια ισορροπία. Μπορείς να ανταλλάξεις τις ιδέες σου και να πάρεις πληροφορίες έτσι ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. θα σου δοθούν ευκαιρίες. Η δουλειά σου θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφθεί. Ανακαλύπτεις τρόπους για να βάλεις λεφτά στην τσέπη σου. Κάνεις σωστή κατανομή των χρημάτων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει ευκαιρίες για αλλαγές στη ζωή σου. Βγαίνεις από το καβούκι σου και βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Αυξάνονται τα έσοδά σου και βελτιώνεται ο τρόπος ζωής σου, διαπραγματεύεσαι οικονομικές συμφωνίες. Ξεκινάς νέα εγχειρήματα, νέες επενδύσεις σε ενθουσιάζουν. Κινείσαι αργά και προσεκτικά, παρουσιάζεις τα ταλέντα σου και τις ικανότητές σου. Κερδίζεις το σεβασμό των άλλων αφού πιστεύεις στον εαυτό σου. θετικές και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον Ταύρο δεν είναι ένα διάστημα δράσης για σένα. Σου δημιουργεί την ανάγκη για έναν προσωπικό απολογισμό, έχεις ανάγκη να κάνεις ξεκαθαρίσματα ύστερα από κάποια γεγονότα. Θέλεις να απομονωθείς και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να χαράξεις μια στρατηγική που θα σου εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή. Σκέφτεσαι το παρελθόν, ανησυχείς για το μέλλον. Υπάρχει μια ομίχλη τώρα, ένα παρασκήνιο και δεν βλέπεις καθαρά. Μπορεί να κρατάς κρυφές σκέψεις και μυστικά συναισθήματα. Υπάρχει μια σύγχυση όσον αφορά την συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια. Έχεις έντονη διαίσθηση και έμπνευση που σε βοηθούν να πάρεις το σωστό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε κάνει πιο κοινωνική και εξωστρεφή. Λύνονται παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Συναντάς φίλους που είχες να δεις καιρό. Βάζεις νέους στόχους στη ζωή σου, σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, τους οποίους θα πραγματοποιήσεις με ευκολία. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Κάνεις νέες φιλίες. Μπορεί να αναλάβεις και μια ηγετική θέση σε μια ομάδα. Παίρνεις σωστές συμβουλές για την οικονομική σου κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει την καριέρα σου. θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, να ανέβεις σε μια καλύτερη θέση, να φτάσεις τους στόχους σου. Ανώτερα πρόσωπα βλέπουν την αξία σου, την προσφορά σου, την πρόοδό σου. Μπορεί να αυξηθούν οι αποδοχές σου. Αγωνίζεσαι για τα οράματά σου και λύνεις διαφορές με συναδέλφους ή συνεργάτες. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να κάνεις μια νέα σημαντική γνωριμία, αν είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Έχεις νέα οράματα και ιδανικά που θα εξελιχθούν θετικά. Οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό έχει καλές προοπτικές. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας με σοβαρές προοπτικές μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Βλέπεις τα πράγματα λογικά, πρακτικά, με ανοιχτό μυαλό. Μπορεί να γνωρίσεις άτομα που έρχονται από μακριά, αναζητάς την περιπέτεια καθώς έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα. Μπορεί να κάνεις σεμινάρια, μια εκπαίδευση, να θελήσεις να μάθεις νέα πράγματα για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά. Μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου, να κόψεις περιττά έξοδα για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον. Είσαι αναλυτική και διαισθητική και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις νέες επενδύσεις. Μπορεί να χωρίσεις τους λογαριασμούς σου με κάποια πρόσωπα, έχεις ιδέες για να διαχειριστείς χρήματα που έχεις από κοινού με άλλους. Μην κάνεις επικίνδυνα ανοίγματα, μην ρισκάρεις. Ξεκαθαρίσματα μπορείς να κάνεις και στον αισθηματικό τομέα. Αναλύεις τις καταστάσεις με λογική και παίρνεις αποφάσεις που στο παρελθόν μπορεί να ήταν επώδυνες. Τώρα όμως ανοίγει ο δρόμος για το καινούργιο που πλησιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο απέναντι ζώδιο θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη όλων των ειδών τις σχέσεις σου αλλά και τις συνεργασίες σου. Είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία. Μπορεί να πιεστείς για να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Μιλάς στο ταίρι σου για τα θέλω σου, θέλεις να δώσεις και να πάρεις. Μια νέα σχέση με φερέγγυο πρόσωπο ή μια σταθερή συνεργασία έρχονται στη ζωή σου. Γνωρίζεις άτομα αξιόπιστα και σταθερά που σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Βρίσκεσαι κοντά με ανθρώπους που σε βοηθούν με τις πρακτικές ιδέες τους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Διευθετείς νομικές υποθέσεις ή κάνεις νέες συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο θα σε απασχολήσει η εργασία σου και μπορεί να χρειαστεί να πάρεις συμβουλές μεγαλύτερων ή έμπειρων προσώπων για να εξασφαλίσεις μια σταθερότητα. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες απομακρύνονται, εξετάζεις προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις. Μπορεί να αποφασίσεις μια νέα συνεργασία που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις αποδοχές σου. Έχεις νέες ιδέες για να αλλάξεις την ρουτίνα σου, να ασχοληθείς με την υγεία σου, να πας γυμναστήριο ή να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Είσαι πιο χαρούμενη και χωρίς άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο σε βοηθάει να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, με το ταίρι σου, με τα παιδιά σου, με ένα χόμπι. Ακόμα και η δουλειά σου είναι μια ευχάριστη εκτόνωση αυτό το διάστημα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς στο μέλλον. Αν έχεις σχέση, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός αυξάνονται, ζεις μοναδικές ερωτικές βραδιές. Διασκεδάζεις, δίνεις και παίρνεις αγάπη, υπάρχει φλερτ, ερωτικό παιχνίδι. Υπάρχει σταθερότητα και ενθουσιασμός στις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο θα ασχοληθείς με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Αν έχεις σοβαρή σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις και να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία και να απεγκλωβιστείς από χρέη που σε αγχώνουν ή μπορεί να διακοσμήσεις το χώρο σου. Μπορεί πάλι να αποκτήσεις έναν απόγονο. Κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να πρέπει να ελέγξεις και να λύσεις τυχόν διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Σκέφτεσαι το παρελθόν και περνάς χρόνο στο σπίτι σου. Κάνεις συζητήσεις με οικεία πρόσωπα, αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Ταύρο κάνει ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σου. Κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που σου ταιριάζουν και αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μια σχέση μέσα από αυτές. Οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου και αφιερώνεις χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα. Έχεις ανάλαφρη διάθεση που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις παρεξηγήσεις. Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα, να ζήσεις την περιπέτεια. Είσαι σε συνεχή επικοινωνία και κίνηση, μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ