Follow us

Άρης στον Καρκίνο από 23 Απριλίου έως 11 Ιουνίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Άρης στον Καρκίνο ευνοεί τα ζώδια του Νερού, Σκορπιούς και Ιχθύες και τα ζώδια της Γης, Ταύρους και Παρθένους. Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα αναγκαστούν να βρουν λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται.

couple iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, των αντοχών, της επιθετικότητας βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, στον Καρκίνο.

Ο Άρης στον Καρκίνο κινείται με βάση το συναίσθημα, δεν έχει υπομονή και καρτερικότητα, είναι αυθόρμητος. Έχει εναλλαγές διαθέσεων, είναι μελαγχολικός και γκρινιάρης, δεν έχει αυτοέλεγχο. Κινείται με το ένστικτο, είναι δικτατορικός και επιθετικός με οικεία πρόσωπα, δρα υπόγεια και ύπουλα. Είναι κυκλοθυμικός και αναζητά την συναισθηματική επιβεβαίωση. Είμαστε πολύ προστατευτικοί και εξαρτημένοι από τις σχέσεις μας.

Ο Άρης στον Καρκίνο ευνοεί τα ζώδια του Νερού, Σκορπιούς και Ιχθύες και τα ζώδια της Γης, Ταύρους και Παρθένους. Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα αναγκαστούν να βρουν λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται.

Πώς θα επηρεάσει όμως ο Άρης στον Καρκίνο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση. Θα θελήσεις να το βελτιώσεις, να το διακοσμήσεις. Εντάσεις και σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις είναι πιθανές με οικεία πρόσωπα και θα πρέπει να τις χειριστείς αποτελεσματικά. Κινείσαι με το ένστικτο. Πρόσεχε μην πιεστείς. Μια ρήξη είναι πιθανή αυτή τη στιγμή σε μια σχέση που δεν τραβάει πια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο σου επιτρέπει να κάνεις διάλογο για να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Η επικοινωνία είναι τονισμένη και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Μπορεί πάλι να ξεκινήσεις μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Γενικώς, θα κυριαρχεί ασάφεια και αοριστία. Προσοχή στη συμπεριφορά σου σε αδέρφια, συγγενείς και γείτονες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον Καρκίνο ενδιαφέρεσαι για την υλική σου ασφάλεια. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για να ευχαριστήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Διαχειρίσου σωστά τα χρήματά σου. Θα κερδίσεις χρήματα αλλά θα υπάρχει και η τάση για υπερβολές και σπατάλες. Προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου με σκληρή δουλειά. Στην ερωτική σου ζωή θα πρέπει να αποφύγεις τη ζήλια και την κτητικότητα. Δείξε την αγάπη σου στο ταίρι σου και ζήσε αισθησιακές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Μην ξοδεύεσαι όμως αλόγιστα την ενέργειά σου, μην καταβάλλεις τον οργανισμό σου. Βάλε προτεραιότητες και στόχους. Είσαι πεισματάρα και αποφασιστική. Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες και θα πρέπει να αποφύγεις αλαζονεία και έπαρση.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Καρκίνο θα σε στρέψει προς τον εσωτερικό σου κόσμο για να εντοπίσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και να οργανώσεις τα βήματά σου. Χαλάρωσε, ξεκουράσου, προγραμμάτισε τις διακοπές σου, κόψε τις γέφυρες με το παρελθόν. Κινείσαι περισσότερο μυστικά τώρα, δουλεύεις απομονωμένα. Οι επιθυμίες σου είναι μυστικές ή μπορεί να δημιουργήσεις κρυφές επαφές και σχέσεις. Προσοχή σε σχέσεις με δεσμευμένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο παίρνεις πρωτοβουλίες ή μπορεί να ηγηθείς μιας ομάδας. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική σχέση. Ασχολείσαι με τους φίλους σου και την κοινωνικότητα. Προσοχή σε εντάσεις. Ένας στόχος μπορεί να πραγματοποιηθεί με ομαδική προσπάθεια. Ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες. Μια από αυτές μπορεί να μετατραπεί σε μακροχρόνια σχέση. Προώθησε τις φιλοδοξίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει την καριέρα σου. θα διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση. Θα θελήσεις να πετύχεις τους στόχους σου και να αναγνωριστείς. Προσοχή σε συγκρούσεις με συναδέλφους ή ανώτερα πρόσωπα. Μετρίασε τις φιλοδοξίες σου δίνοντας προσοχή και στους άλλους. Έχεις ανάγκη τη φήμη και το κύρος. Μπορεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες στη δουλειά σου, να επιδείξεις αυτοπεποίθηση και ικανότητες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κινήσεις το ενδιαφέρον ενός ανώτερου προσώπου μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να βάλεις θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να κάνεις μια μετεκπαίδευση, ένα σεμινάριο και να αλλάξει η ζωή σου ριζικά. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σε κάνει να δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά. Μπορεί να είναι πρόσωπο από άλλη χώρα ή να γίνει γνωριμία μέσω ταξιδιού. Θα αγωνιστείς για τα οράματά σου. Έχεις ανάγκη τη δράση, την περιπέτεια, την πρόκληση. Η λίμπιντο είναι ανεβασμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά. Μπορεί να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για να αποφύγεις άσχημες εξελίξεις. Μπορεί να υπάρχουν διαφορές σε οικονομικά θέματα με το ταίρι σου, απόφυγε τον παρορμητισμό και την απερισκεψία. Ερωτικά, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή μπορεί να ζήσεις μια παθιασμένη σχέση. Αν έχεις σχέση, θα αναγεννηθείς συναισθηματικά και σεξουαλικά. Η διαίσθηση είναι έντονη τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου, θα πρέπει να το δείξεις με έργα και πράξεις. Θυσιάζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και συμβιβάζεσαι. Οι εντάσεις και οι διαφορές βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα. Αν η σχέση σου δεν λειτουργεί, μπορεί να αποφασίσεις να χωρίσεις. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία που θα σου αποσπάσει την προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο ασχολείσαι με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρίες και να κερδίσεις μια καλύτερη θέση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα μέσα από τον εργασιακό σου χώρο. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Μπορεί να έχεις πολύ δουλειά τώρα και να αγχωθείς. Μείνε ψύχραιμη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Καρκίνο είσαι πολύ ερωτική και δημιουργική. Κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και σε διασκεδάζουν. Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου τώρα. Το πάθος κυριαρχεί, η σεξουαλικότητα είναι ισχυρή. Αν έχεις σχέση, θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου. Φλερτάρεις, παίζεις και θέλεις να ζήσεις το πάθος. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ