Άρης στον Λέοντα | Αυτά τα 4 ζώδια ό,τι πιάνουν θα γίνεται χρυσός έως το τέλος Ιουλίου

Ο Άρης στο Λέοντα ευνοεί εξαιρετικά τα τέσσερα αυτά ζώδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, των αντοχών βρίσκεται στο ζώδιο του Ήλιου, τον Λέοντα.

Ο Λέοντας έχει να κάνει με τη χαρά της ζωής, τη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά, τα τυχερά παιχνίδια.

Ο Άρης στο Λέοντα είναι εγωιστής, επιθετικός, θέλει να υπερέχει, έχει θέληση και φαντασιώσεις, είναι καλός καλλιτέχνης, δάσκαλος και ηθοποιός. Με τον Άρη στο Λέοντα βάζουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Είμαστε γενναιόδωροι, παθιασμένοι και αναλαμβάνουμε ρίσκο. Η σεξουαλική ενέργεια είναι έντονη, ο ενθουσιασμός κυριαρχεί. Θέλουμε να είμαστε ο αρχηγός της σχέσης, υπάρχει εγωκεντρισμός και διάθεση για παιχνίδι.

*Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου!

Οι πιο ευνοημένοι από τον Άρη είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΙ

Ο Άρης στο Λέοντα εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για την ερωτική και δημιουργική σου ζωή. Τελειώνει μια συναισθηματική αστάθεια και αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σχέση, θα μπορέσεις να βάλεις γερά θεμέλια για το μέλλον της ενώ αν είσαι μόνη, θα βρεις τον έρωτα που θα ομορφύνει τη ζωή σου. Το πάθος κυριαρχεί στη ζωή σου και ρισκάρεις. Διεκδικείς, φλερτάρεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Έχεις ιδέες, είσαι δημιουργική και προωθείς τα σχέδιά σου. Καταφέρνεις ό,τι βάζεις στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δύναμη να δραστηριοποιηθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται στη ζωή σου. Η ενέργειά σου είναι μεγάλη και ασχολείσαι με πολλά πράγματα. Η γοητεία σου είναι έντονη, μαγνητίζεις και εξελίσσεις την συναισθηματική σου ζωή. Έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα θέλεις να ταξιδέψεις, να μάθεις νέα πράγματα. Ασχολείσαι με νέες δραστηριότητες, έχεις ανάγκη την επέκταση, το άνοιγμα οριζόντων, την περιπέτεια. Αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου και κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μπορεί να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που έχει διαφορετικό από εσένα τρόπο σκέψης ή κουλτούρα. Αν διατηρείς σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σου αλλάξει τη ζωή.

Ευνοημένοι φυσικά είναι και Δίδυμοι και Ζυγοί καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Πιο αναλυτικά:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες, δέχεσαι νέες προτάσεις και δημιουργείς νέες σχέσεις. Κάνεις κοντινά ταξίδια και αποκτάς νέες εμπειρίες. Έχεις όρεξη, κέφι, καλή διάθεση, θέλεις να περνάς καλά. Σχέσεις με αδέρφια, γείτονες, κοντινούς συγγενείς θα σε απασχολήσουν.

ΖΥΓΟΙ

Ο Άρης στο Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Κάποια πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανός ή μπορεί να δεις ερωτικά ένα φιλικό πρόσωπο. Μπορεί πάλι να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες με φιλικά πρόσωπα. Κάνεις γνωριμίες με άτομα που έχεις τα ίδια πιστεύω.

Τα ζώδια που μπορεί να δυσκολευτούν περισσότερο είναι:

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια και να κάνεις κάποιες βελτιώσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου ή να μετακομίσεις ή να κάνεις μια αγοραπωλησία, μπορεί να κάνεις κάποιες εργασίες σπίτι σου. Προσοχή στην επιθετικότητα με οικεία πρόσωπα, προσοχή σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν, μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις σε κάποια θέματα. Πρόσεχε τα λόγια σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει την καριέρα σου. Ασχολείσαι περισσότερο με τη δουλειά σου και προσπαθείς να επωφεληθείς. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, υπάρχουν παγίδες και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις, θα χρειαστεί να είσαι επίμονη και υπομονετική. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου και οι κόποι σου αναγνωρίζονται. Σου δίνονται ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συναδέλφους γιατί μπορεί να είναι αλαζονική.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο σε αναγκάζει να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου που θα πρέπει να χειριστείς με διπλωματία για να αποφύγεις κακές εξελίξεις. Θα πρέπει να είσαι πιο υποχωρητική, πιο συγκαταβατική και να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα έχει αρκετά εμπόδια ή μπορεί απλά να βρίσκεσαι στην αναζήτηση συντρόφου. Προσοχή στη ζήλια. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να επεκτείνεις την ήδη υπάρχουσα εργασία σου. Βάλε βάσεις για νέες σχέσεις ζωής.

Τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο είναι:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και μπορεί να έχεις κάποια οφέλη. Μπορεί να αυξηθούν να έσοδά σου ή μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα που θα πρέπει να ρυθμίσεις. Πρόσεχε μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα βγάζεις. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια αγορά που σκέφτεσαι από καιρό. Μην δανείζεις χρήματα, απόφυγε τις υπερβολές και τις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο Λέοντα είναι ένα υποτονικό για σένα διάστημα αφού αναζητάς περισσότερο τη μοναξιά σου. Κάνεις τον απολογισμό σου, βλέπεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου, εντοπίζεις τα λάθη σου και προετοιμάζεις το έδαφος για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Μπορεί να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου ή να ζεις κάποιες καταστάσεις κρυφές. Προσπάθησε να αποφύγεις το παρασκήνιο, μείνε μακριά από κάποιες καταστάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και σε προστατεύει από δύσκολες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Λέοντα σε παροτρύνει να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά αλλά και με την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να απεγκλωβιστείς από κάποια χρέη που σε ταλαιπωρούν, να κάνεις μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία. Βάζεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου. Εκφράζεις το ερωτικό σου πάθος και αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και ο μαγνητισμός είναι έντονος. Προσοχή στη ζήλια.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στο Λέοντα θα σε απασχολήσει η εργασία, η καθημερινότητα, η υγεία σου. θα έχεις σημάδια προόδου και αν ψάχνεις για δουλειά, δραστηριοποιείσαι περισσότερο, οι προοπτικές είναι καλές. Μπορεί να αναλάβεις ένα νέο πόστο, να φορτωθείς περισσότερη δουλειά. Μπορεί να αλλάξει το ωράριό σου και η καθημερινότητά σου. Ασχολείσαι με την διατροφή, την γυμναστική, την υγιεινή. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς και κάνε ένα τσεκάπ.