Follow us

Ερμής σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 6 Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Θα πρέπει να προσέχουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, από την 21η-25 μοίρα. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

drinks iStock

Ο Ερμής βρίσκεται στην 23η μοίρα των Διδύμων και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στην 23η μοίρα των Ιχθύων. Είναι ένας άξονας υποκρισίας, ηθοποιίας, ψευτιάς, διανοητικής εξαπάτησης. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις υπερβολές καθώς υπάρχει κίνδυνος για αυταπάτες, εξιδανικεύσεις, ψευδαισθήσεις, ωραιοποιήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να μας παραπλανήσουν, να μας εξαπατήσουν. Σημασία πρέπει να δίνουμε στις πράξεις και όχι στα λόγια.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα;

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεχε πως ερμηνεύεις τα λόγια και πως επεξεργάζεσαι τις πληροφορίες που παίρνεις. Κράτα μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που σου δίνουν. Θα πρέπει να επικρατεί η λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεχε τις οικονομικές συναλλαγές, το οικονομικό ρίσκο, τις συμφωνίες, τις διαπραγματεύσεις, το δανεισμό. Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στην επικοινωνία, στις συζητήσεις. Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Προσοχή στην επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να ισορροπήσεις τη λογική με το συναίσθημα. Να είσαι προσεκτική και επιφυλακτική στις υποσχέσεις που ακούς. Κάνε υπομονή γιατί δεν είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις.

ΛΕΩΝ

Μην σκέφτεσαι πράγματα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Κινήσου πρακτικά και σκέψου το μέλλον σου. Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη, στο μυαλό και στην καρδιά. Δεν είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές αποφάσεις. Πάρε το χρόνο σου, απόφυγε το άγχος και τις πιέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μην ενθουσιάζεσαι, μην εξιδανικεύεις, μην ωραιοποιείς νέες γνωριμίες, σχέσεις ή συνεργασίες. Πρόσεχε μην παραπλανηθείς από υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά. Προσοχή σε εξαπατήσεις, δεν είναι καλή στιγμή για αλλαγές. Προσοχή και στον συναισθηματικό τομέα, μην ενθουσιάζεσαι, μην υπερβάλλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι καλή στιγμή για πειραματισμούς, μπορεί να παραπλανηθείς από ενδείξεις και πληροφορίες. Κινήσου συγκρατημένα, απόφυγε τον ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόφυγε τις υπερβολές και μείνε συνδεδεμένη με την πραγματικότητα. Συνετή θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι στιγμή για τολμηρά βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην επικοινωνία, μίλα με σαφήνεια για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια σου. Προσοχή και στον οικονομικό τομέα, μην έχεις μεγάλες προσδοκίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ωραιοποιήσεις, εξιδανικεύσεις. Να τα βλέπεις όλα με την λογική και όχι με το συναίσθημα. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί θα απογοητευτείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ