Follow us

Αφροδίτη σε Τετράγωνο με Ουρανό στις 8 Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από την 12η – 16η μοίρα. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

friends summer iStock

Η Αφροδίτη διανύει την 14η μοίρα του Λέοντα και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που διανύει την 14η μοίρα του Ταύρου. Είναι μια όψη ερωτικής απελευθέρωσης και συναισθηματικής αναστάτωσης. Ένα ξαφνικό τέλος μιας σχέσης είναι πιθανό, η ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία είναι μεγάλη. Ξαφνικά πάθη και ερωτικά ή οικονομικά αδιέξοδα μας περιμένουν. Υπάρχει τάση για εφήμερες σχέσεις και απιστίες. Ξαφνικές απομακρύνσεις μπορεί να βιώσουμε στις σχέσεις μας ή απογοητεύσεις. Αποφεύγουμε οικονομικά ρίσκα και σπατάλες.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Κάνε πειραματισμούς στον έρωτα, θα γνωρίσεις πρόσωπα διαφορετικά από σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις ή μπορεί να καταφέρεις να αποδεσμευτείς από οικογενειακές καταστάσεις που σε εγκλωβίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δες τι είναι αυτό που σου λείπει, ποιες είναι οι ανάγκες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δες ποια πρόσωπα αξίζει να μείνουν στη ζωή σου, ποιοι είναι οι αληθινοί σου σύμμαχοι.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και συ αναζητάς την προσωπική και επαγγελματική σου ανεξαρτησία. Δεν ανέχεσαι πλέον περίεργες συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφουγκραστείς τις ψυχικές σου παρορμήσεις. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου και να σε πάει παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να βάλεις τέλος σε κάποιες φιλικές σχέσεις που δεν σε πάνε μπροστά. Βάζεις νέους στόχους και ξεκινάς νέα πράγματα χωρίς φόβο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ουρανός βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο. Μια επαγγελματική αλλαγή που θα σου δώσει περισσότερα χρήματα είναι πιθανή ή μπορεί να κάνεις ένα συναισθηματικό ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Αλλάζεις τον τρόπο σκέψης σου και κατά συνέπεια αλλάζουν όλα όσα σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. Μην φοβάσαι για το αύριο. Έχεις τη δύναμη να κάνεις τα πράγματα όπως εσύ επιθυμείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να αλλάξεις σύντροφο ή μπορεί να αλλάξεις σπίτι. Ότι γίνει θα είναι για καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητα ή την εργασία σου. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ