Follow us

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10 Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Επηρεάζονται θετικά Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες αλλά και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, όσοι έχουν μοίρα από 16-20 καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

friends love iStock

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 18η μοίρα του Καρκίνου. Ο Καρκίνος έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, την πατρίδα μας, την ψυχή μας, το παρελθόν, την παιδική ηλικία, τα συναισθήματά μας. Μπορεί να αποφασίσουμε να κάνουμε μια ανακαίνιση ή να επισκεφτούμε τα πάτρια εδάφη. Το μακρινό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας δώσει έμπνευση, ειδικότερα αν ασχολούμαστε με την τέχνη. Αυτό το διάστημα μπορεί να δημιουργηθούν υγιείς συναισθηματικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να ακούμε τα συναισθήματά μας και να τα εκφράζουμε. Και αν αυτά είναι αμοιβαία, μπορεί να δημιουργηθεί μια ωραία σχέση. Νέα Σελήνη σημαίνει μια νέα αρχή στις οικογενειακές μας σχέσεις.

Πώς θα επηρεάσει όμως η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στρέφει το βλέμμα σου στο σπίτι, στην οικογένεια, σε ακίνητα και σε οικεία πρόσωπα. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με τους γονείς σου ή μπορεί να θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου. Μπορεί πάλι να σου έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις ακόμα και μέσα από την επιστροφή κάποιου προσώπου στη ζωή σου. Άσε πίσω σου όμως το παρελθόν και ξεκίνα κάτι νέο, που δεν θα σου δημιουργεί ανασφάλειες. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι σου για να το ομορφύνεις. Κάνε μια αλλαγή αλλά όχι με παρορμητικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη ενδιαφέρεσαι για τη γνώση, μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή ένα ταξίδι. Η επικοινωνία σου είναι χαρούμενη και συναισθηματική. Ανταλλάσσεις τις ιδέες σου και μαθαίνεις νέα και πληροφορίες. Κάνεις πολλές εκδρομές και αποδράσεις. Εξομαλύνεις σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Βελτιώνεται η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη προσπαθείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου για να κάνεις πιο άνετη τη ζωή σου. Κάνεις καλές οικονομικές συμφωνίες. Μπορεί να νιώσεις μια ανασφάλεια για το εισόδημά σου ή για κάποια έξοδα που προκύπτουν. Στρέφεις το βλέμμα σου σε θέματα αξιών, αυτοεκτίμησης και προσωπικών αναγκών. Ποιοι βρίσκονται πραγματικά στο πλευρό σου, ποιοι σε αγαπάνε; Ξεκαθάρισε μέσα σου τι αξίζει να βρίσκεται στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα με την νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Ανοίγονται πόρτες και σου δίνεται η ευκαιρία να προβάλλεις τον εαυτό σου. Έλκεις τους άλλους με την δύναμη και την αποφασιστικότητά σου. Ξεχωρίζεις, είσαι πρωτοποριακή. Έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένειά σου, στις ρίζες σου, μπορεί να κάνεις πιο ευχάριστο τον χώρο του σπιτιού σου ή μπορεί να αλλάξεις τόπο διαμονής. Κάποιες πιέσεις μπορεί να νιώσεις από τη σχέση σου ή μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Δες πιο στενά τις ανάγκες σου και κάνε αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΛΕΩΝ

Με την νέα Σελήνη έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Έχεις φαντασία, νέες ιδέες και βάζεις νέους στόχους. Στρέφεσαι προς τον πνευματικό κόσμο, έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις ένα καταφύγιο για περισυλλογή και διαλογισμό. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί, θέλεις να μείνεις μόνη σου με τον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη την απομόνωση, θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα, να χαλαρώσεις. Το παρελθόν επιστρέφει, κάποιες αναμνήσεις ή φοβίες μπορεί να σε απασχολήσουν και θα θελήσεις να απεμπλακείς για να απολαύσεις περισσότερο το τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη είσαι ο ηγέτης μιας ομάδας. Είσαι πολύ κοινωνική και έχεις πολλούς φίλους στο πλευρό σου. Βρίσκεσαι με πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Κάνεις νέα σχέδια, πρωτότυπα και εκκεντρικά. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου, αποφεύγεις όσους σε πιέζουν και σου επιβάλλουν κανόνες. Νιώθεις ασφαλής δίπλα σε κάποιους φίλους. Κάποιοι στόχοι σου βρίσκονται κοντά στην υλοποίησή τους.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη είναι βοηθητική στην καριέρα σου, κάποια πρόσωπα σε βοηθάνε να βελτιώσεις την εικόνα σου. Βάζεις νέους στόχους στην εργασία σου και ξεπερνάς τα εμπόδια που συναντάς στο δρόμο σου. Ότι στόχο βάζεις, τον πετυχαίνεις. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα ή κάτι να αλλάξει σε σχέση με ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί να κάνεις αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο. Είσαι πιο αποδοτικός, πιο παραγωγικός, στρώνεις το μέλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την νέα Σελήνη μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα σπουδών ή νομικά ζητήματα. Έχεις ανάγκη να επεκταθείς, κάνεις αναθεωρήσεις, αλλάζει η φιλοσοφία σου για τη ζωή και σχεδιάζεις εκ νέου το μέλλον σου. Αναζητάς την περιπέτεια, ανοίγουν νέοι ορίζοντες, αποκομίζεις νέες εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά αλλά και την σεξουαλικότητά σου ή θέματα συμβίωσης. Προσπαθείς να τακτοποιήσεις διάφορες οφειλές για να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητη ή να συγχωνεύσεις τα οικονομικά σου με άλλον. Ξεκαθαρίζεις τη σχέση σου, τι δίνεις, τι παίρνεις, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το σεξ γίνεται θέμα γιατί μπορεί να μην σε ικανοποιεί. Διεκδικείς καλύτερες μέρες στην ερωτική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι με σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Η σχέση σου πρέπει να ανανεωθεί, μπορεί το ταίρι σου να ζητά μεγαλύτερη προσοχή από σένα. Αλλαγές μπορεί να κάνεις και στη δουλειά σου, μπορεί να αλλάξεις αρμοδιότητες ή να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα. Κάνεις αναθεωρήσεις για το πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους. Αποφασίζεις αλλαγές σε όλες τις σχέσεις σου, κάνεις νέα ξεκινήματα ή χωρισμούς. Απομακρύνεσαι από σχέσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την νέα Σελήνη μπορεί να κάνεις αλλαγές στην καθημερινότητά σου ή μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου. Μπορεί να αλλάξεις αρμοδιότητες ή να αλλάξουν οι εργασιακές σχέσεις. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που αλλάζουν τους ρυθμούς σου. Θα ασχοληθείς με την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να κόψεις κάποιες κακές συνήθειες και να υιοθετήσεις νέες. Προσπαθείς να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη, είσαι πιο παραγωγική. Μπορεί να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας που σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη είναι ευνοική για τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση. Είσαι πιο ευαίσθητη τώρα και ασχολείσαι με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά βελτιώνονται, η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δημιουργήσεις σχέση. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και κάνεις πράγματα μέσα από την καρδιά σου. Περνάς όμορφες στιγμές, λάμπεις και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ