Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24 Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, όσους έχουν μοίρες από 29 Αιγόκερου-3 Υδροχόου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο μας σπρώχνει να κάνουμε αλλαγές, να αφήσουμε το απροσδόκητο να εισέλθει στη ζωή μας, να δεχτούμε το άγνωστο και να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Ο Υδροχόος επιθυμεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία αλλά το φεγγάρι αυτό στριμώχνεται από την μακρινή σύνοδο με Κρόνο/Πλούτωνα. Κάτι μπορεί να φτάσει στο τέλος του γρήγορα, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στις σχέσεις μας, μπορεί αυτές να μην μπορούν να συνεχιστούν διότι καταπνίγουν συναισθήματα ή την πραγματική εικόνα του άλλου. Μπορεί να δημιουργηθούν έντονα καρμικές σχέσεις με το στοιχείο του φόβου, της καταπίεσης, του ελέγχου. Η σελήνη στον Υδροχόο δεν αντέχει τις δυσκολίες και τους περιορισμούς, οι αλλαγές επιβάλλονται. Θα πρέπει να κάνουμε εκκαθάριση στη ζωή μας, να απαλλαγούμε από πράγματα που μας ταλαιπωρούν, από προσκολλήσεις και εμμονές. Πρέπει να προχωρήσουμε όπως θέλουμε εμείς και όχι όπως θέλουν οι άλλοι χωρίς βέβαια να γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία.

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η πανσέληνος στον Υδροχόο;

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο δώσε προσοχή σε φίλους, ομάδες, εταιρείες, σχέδια. Κάποια προβλήματα από το παρελθόν με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε αναστατώσουν. Μπορεί να δημιουργήσεις ένα κύκλο από φίλους και γνωστούς όπου θα υποστηρίζουν το έργο σου και τα συμφέροντά σου. Η εξέλιξή σου έρχεται μέσα από την ομαδική εργασία. Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τώρα. Μπορεί να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια ή να κάνεις μια συμφωνία με συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο βάζεις νέους στόχους για να πετύχεις στην καριέρα. Έχεις φιλοδοξίες και βλέπεις τι σε ικανοποιεί περισσότερο. Έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση των άλλων για τα επαγγελματικά σου κατορθώματα. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις κατεύθυνση ή προφίλ ή μπορεί να έχεις μια νέα δημιουργική ιδέα που θα σε πάει παρακάτω. Κάνε την εσωτερική σου επανάσταση πριν εναντιωθείς σε κάτι που σε καταπιέζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο αναζητάς την εμπειρία και την περιπέτεια. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα από μακριά ή με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο αλλά αυτές οι σχέσεις δεν θα έχουν πορεία. Έχεις τόλμη, χιούμορ και καλή διάθεση. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι, μπορεί να αλλάξουν οι ιδέες σου σχετικά με τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να νιώσεις ελεύθερη, να εξελιχτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις ανάγκη να πειραματιστείς με τον εαυτό σου, να μεταμορφωθείς, να αλλάξεις ιδέες. Μπορεί να φύγεις από μια σχέση που σε κρατάει πίσω. Μπορεί να χαλάσει μια οικονομική συμφωνία ή αντίθετα, να κλείσουν κάποια χρέη που σε αγχώνουν. Θα σε απασχολήσουν εκκρεμή οικονομικά θέματα, κληρονομικά, ασφάλειες, κοινά οικονομικά, δάνεια. Μπορεί να ταραχτείς, να φοβηθείς αλλά θα βρεις λύσεις.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο φέρνει σε πρώτο πλάνο σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνη, με ένα εκκεντρικό πρόσωπο, διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου. Μπορεί να θελήσεις να εξελίξεις τη σχέση σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Μια νέα συμφωνία επίσης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σου. Αυτές τις μέρες μπορεί να έχεις μια κυκλοθυμική διάθεση, ασαφή συναισθήματα, μια ανησυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την καθημερινότητα,την εργασία, την υγεία σου. Μπορεί να αλλάξουν κάποιες συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί κάποιες ξαφνικές κινήσεις να αλλάξουν ριζικά το κλίμα. Μπορεί να έχεις μια ξαφνική ιδέα που να θέλεις να υλοποιήσεις. Ασχολείσαι με την φυσική σου κατάσταση και αλλάζεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή μπορεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Σε ενδιαφέρει η ψυχική σου υγεία και ισορροπία, μπορεί να έχεις εντάσεις και συναισθηματικές ανησυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει έναν έρωτα που θα σε αναζωογονήσει. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Αν έχεις παιδιά, μπορεί να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι ή μια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Έχεις καλή διάθεση και προσελκύεις θαυμαστές, ξέρεις να κερδίζεις στον έρωτα. Ασχολείσαι περισσότερο με σπορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο θέλεις να ανανεώσεις το σπίτι σου, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου και σε αγαπημένα πρόσωπα. Αναζητάς την αρμονία στο χώρο σου και αν υπήρχαν προβλήματα με οικεία πρόσωπα ή ακίνητα, τώρα τα ξεπερνάς. Δεν αποκλείεται να κάνεις μια επιστροφή στο παρελθόν, μπορεί να νιώσεις περίεργα. Κάνεις τα πάντα για να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Μπορεί να κάνεις μια κοντινή απόδραση, να έχεις νέες ιδέες για κάποια συνεργασία, να έχεις έμπνευση για νέα σχέδια. Εκμεταλλεύσου τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να ανταλλάξεις απόψεις. Έχεις ανάγκη τις νέες γνώσεις, λαμβάνεις πληροφορίες αλλά προσοχή στο κουτσομπολιό. Προσαρμόζεσαι εύκολα στο περιβάλλον σου και κάνεις αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος αυτή στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά. Μπορεί να έχεις ξαφνικές αλλαγές στο εισόδημά σου, μπορεί να κάνεις μια νέα επένδυση σε κάτι πρωτοποριακό ή μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις σε πράγματα που έχουν αξία για σένα. Θέλεις να απομακρυνθείς από καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Προσπαθείς να αυξήσεις το εισόδημά σου και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Προσπάθησε να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά και να αποφύγεις τις συναισθηματικές εξαρτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου θέλεις να κάνεις αλλαγές στον εαυτό σου, στην εμφάνισή σου, να βγάλεις κάτι άλλο, διαφορετικό προς τα έξω. Θέλεις να εξελιχτείς, να πας παρακάτω, να ισορροπήσεις τις επιθυμίες σου με των άλλων, συντρόφου και συνεργατών. Απομάκρυνε από τη ζωή σου αρνητικές καταστάσεις και σχέσεις, πρόβαλλε περισσότερο τον εαυτό σου και θα λάβεις αποδοχή.


ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθηση και η εσωτερική σου φωνή είναι ανεπτυγμένες με την πανσέληνο αυτή. Δώσε βάση στα όνειρά σου και σε σημάδια που έχουν κάτι να σου πουν, βρες νέα οράματα. Απομακρύνσου από την πολυκοσμία και έλα πιο κοντά στις προσωπικές σου επιθυμίες. Έχεις αυτοέλεγχο και δεν μπαίνεις εύκολα σε σχέση. Αναζητάς την μοναξιά σου, κλειδώνεσαι, αρνείσαι να μοιραστείς. Ίσως να θελήσεις να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα που σε κρατάνε πίσω.