Follow us

Έρωτας και σεξουαλικότητα τον μήνα των διακοπών | Τι να περιμένουν τα ζώδια;

*Η Αφροδίτη στην Παρθένο, ως τις 15, ευνοεί τα ζώδια της Γης και του Νερού ενώ από τις 16, το πέρασμά της στο Ζυγό, ευνοεί τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

love couple summer iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, βρίσκεται μέχρι τα μέσα του μήνα στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου. Από τις 16, κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, το Ζυγό, δημιουργώντας μας την ανάγκη να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Αύγουστο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη. Έχεις διάθεση για φλερτ, διασκέδαση, προκλήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 16 στο απέναντι ζώδιο, ο έρωτας κυριαρχεί. Παίρνεις χαρά και ικανοποίηση από το ταίρι σου, ζεις τον έρωτα με πάθος. Έχεις ευκαιρίες συντροφικότητας, αρμονίας και ενωτικής διάθεσης. Αν είσαι μόνη, σε πολιορκούν, έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι. Είναι μια πολύ ερωτική περίοδος για σένα ακόμα και αν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές. Με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να χρειαστεί να συνδυάσεις δουλειά με διακοπές ή μπορεί να σε απασχολήσουν μικροπροβλήματα υγείας. Είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και θα περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου ή μπορεί να εμπλακείς σε μια σχέση με ένα πρόσωπο που σε γοητεύει. Με την πανσέληνο στις 22 προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές,μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τα μέσα του μήνα, θα εισπράξεις αγάπη και συμπάθεια χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Με τον Άρη στην Παρθένο, η σεξουαλικότητα βρίσκεται στα ύψη, η απόλαυση κυριαρχεί και οι φαντασιώσεις σου πραγματοποιούνται. Ένας αέρας αισιοδοξίας έρχεται να σε ανανεώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση, διασκεδάζεις, φλερτάρεις, περνάς όμορφες ερωτικές στιγμές. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη αφού έχεις στα χέρια σου το ερωτικό παιχνίδι. Περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και αναζωπυρώνεις τη φλόγα του έρωτα. Νιώθεις σταθερότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου σε βοηθούν να διεκδικήσεις τη χαρά, τη διασκέδαση. Ο μήνας κυλά ευχάριστα ερωτικά ακόμα και αν ο Κρόνος σε πιέζει επαγγελματικά και ο Ουρανός σου στερεί τον ελεύθερο χρόνο σου. Αν είσαι μόνη, είσαι επιλεκτική στις σχέσεις σου. Μην βγάζεις άμεσα συμπεράσματα. Ο επόμενος μήνας θα είναι πιο ξεκάθαρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη, από τις 16, η ερωτική σου ζωή απογειώνεται. Αν είσαι μόνη, σε φλερτάρουν, δέχεσαι προκλήσεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι, βλέπεις αισιόδοξα τα πράγματα και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Αν έχεις σχέση, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, πραγματοποιείς τις φαντασιώσεις σου και περνάς όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Κάποιες μικρές διαφωνίες καλό θα ήταν να τις προσπεράσεις και να μην τις αφήσεις να χαλάσουν το καλό ερωτικό κλίμα. Με τον Ουρανό μπορεί να έχεις ακραίες αλλαγές διάθεσης. Φρόντισε επίσης να ξεκαθαρίζεις τις καταστάσεις. Έχεις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και μπορεί να φιλοξενείς κάποια πρόσωπα στο σπίτι σου και αυτό σου δίνει χαρά αλλά και κούραση. Προσοχή σε απογοητεύσεις και εξαπατήσεις λόγω υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων. Δες πρόσωπα και πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τα μέσα του μήνα, μετακινείσαι, φλερτάρεις, είσαι αισιόδοξη και κάνεις νέες γνωριμίες. Η ερωτική σου διάθεση απογειώνεται, υπάρχουν πολλά ερεθίσματα γύρω σου και δεν θα πρέπει να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Θα γνωρίσεις ανάλαφρους, χαρούμενους τύπους και δεν θα χάσεις… Ο έρωτας δεν ξεκινάει πάντα με βαθιά συναισθήματα…Μαγνητίζεις τα βλέμματα, σε φλερτάρουν, οι προκλήσεις είναι πολλές. Αν έχεις σχέση,θα καταφέρεις να αναζωπυρώσεις τον έρωτά σου. Μην αφήσεις οικονομικά θέματα να επηρεάσουν τη σχέση σου ακόμα και αν κάποιο απρόσμενο έξοδο τινάξει το μπάτζετ σου στον αέρα. Από τις 16, απολαμβάνεις τον έρωτα στο περιβάλλον του σπιτιού σου. Αγαπημένα πρόσωπα ζητούν τη συντροφιά σου και τις συμβουλές σου γιατί σε εμπιστεύονται. Ο έρωτας λειτουργεί θεραπευτικά.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, από τις 16, ενισχύει την κοινωνική σου ζωή, μετακινείσαι συνεχώς. Υπάρχουν προκλήσεις, συμπάθειες, σε φλερτάρουν, δέχεσαι φιλοφρονήσεις, μαγνητίζεις βλέμματα. Αν έχεις σχέση, την ανανεώνεις οργανώνοντας αποδράσεις και περνώντας περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου. Ζεις έντονες ερωτικές στιγμές, τα θεμέλια δυναμώνουν και μπορεί να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση αφού ζεις τρυφερές και παθιασμένες στιγμές με τον καλό σου. Μην αφήνεις οικονομικά θέματα να σε επηρεάσουν. Με τον Δία, στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό αν είσαι μόνη ή μπορεί να επιστρέψεις σε μια παλαιότερη κατάσταση όπου η φλόγα του έρωτα δεν έχει σβήσει. Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι ένας εξωστρεφής μήνας, με χαρούμενες συζητήσεις και μετακινήσεις. Θα περάσεις πολύ χρόνο με νεαρά πρόσωπα και θα αναζωογονηθείς.Αν περνάει κρίση μια σχέση σου,θα χρειαστεί να συμβιβαστείς. Κάποιες συζητήσεις μπορεί να σε σκοτεινιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Αφροδίτη, ως τα μέσα του μήνα, τον Ερμή, από τα μέσα του μήνα και τον Άρη, όλο το μήνα στο ζώδιό σου, είσαι η πρωταγωνίστρια, μαγνητίζεις όλα τα βλέμματα, γοητεύεις, δέχεσαι φιλοφρονήσεις, περνάς καλά. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και οι σχέσεις σου εξελίσσονται θετικά. Μπορεί να έχεις κάποιες χαρούμενες εκπλήξεις. Διεκδικείς με αυτοπεποίθηση τα θέλω σου, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σε σταματήσει, είσαι δραστήρια και έτοιμη να ζήσεις νέες εμπειρίες. Έχεις τα ηνία του ερωτικού παιχνιδιού στα χέρια σου, κάνεις νέες γνωριμίες, είσαι ακαταμάχητη. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Πρόσεξε όμως μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις, προσοχή στις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες. Τα όνειρά σου μπορεί να πραγματοποιηθούν εκεί που δεν το περιμένεις αυτό το μήνα.

ΖΥΓΟΣ

Με Αφροδίτη, Ερμή και Άρη στην Παρθένο υπάρχουν κρυφές καταστάσεις στη ζωή σου αλλά και παρασκήνιο, κυριαρχεί η εσωστρέφεια. Κινείσαι, φλερτάρεις, δέχεσαι κολακείες αλλά χωρίς να τα μοιράζεσαι αυτά με τους άλλους, υπάρχει μυστικότητα. Με την Αφροδίτη, από τις 16 στο ζώδιό σου, είσαι πιο εξωστρεφής, αισιόδοξη, εκδηλωτική, γοητευτική, τραβάς τα βλέμματα. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα έχει διάρκεια ή που θα οδηγήσει σε γάμο. Δεν θα είναι κάτι επιπόλαιο. Δέχεσαι προκλήσεις αλλά κινείσαι κρυφά εκ του ασφαλούς. Ακόμα και αν έχεις σχέση, κρατάς κρυφά τα σχέδιά σου. Δεν θέλεις να αγχώνεσαι, μπορεί να έχεις ανάγκη να είσαι κάπου μόνη. Θέλεις να κάνεις τον απολογισμό σου, μακριά από εντάσεις. Με τον Δία, η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, να απολαύσεις τον έρωτα όπως επιθυμείς ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, βάζεις βάσεις για να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου, κάτι που θέλεις πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, δέχεσαι προσκλήσεις, βγαίνεις, διασκεδάζεις, γνωρίζεις κόσμο. Με την Αφροδίτη, ως τα μέσα του μήνα, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μπορεί μια φιλία να εξελιχτεί σε σχέση. Μοιράζεσαι με το ταίρι σου όμορφες στιγμές. Ο Άρης κάνει δυνατή την σεξουαλικότητά σου, πραγματοποιείς τις φαντασιώσεις σου και απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Προσοχή σε μικρές εντάσεις που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα. Μείνε υποχωρητική και προσπάθησε να ξεγλιστρήσεις από αδιέξοδα με την βοήθεια φίλων και ανθρώπων που σε καταλαβαίνουν. Θα πάρεις αποφάσεις ζωής προς το τέλος του μήνα. Με τον Ουρανό στο απέναντι ζώδιο, οι σχέσεις σου έχουν σκαμπανεβάσματα και δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Η οικογενειακή σου ζωή ή μεγαλύτερα πρόσωπα μπορεί να σε απασχολήσουν ή μπορεί να θελήσεις να μετακομίσεις. Θέλεις να βγεις ίσως από μια σχέση που σε καταπιέζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω. Φρόντισε αυτό να γίνει με τρόπο και όχι εκρηκτικά. Με την Αφροδίτη, από τις 16, θα πρέπει να σκεφτείς για κάποια συναισθήματα που μένουν ανομολόγητα. Παραδέξου το επιτέλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίζεις την εικόνα σου, την εμφάνισή σου, τραβάς τα βλέμματα, η δημοτικότητά σου είναι στα ύψη. Άτομα κύρους σε φλερτάρουν, σε θαυμάζουν. Οδηγείς τις καταστάσεις όπως επιθυμείς, απολαμβάνεις τον έρωτα. Μέσα από ένα ταξίδι, ανανεώνεσαι, ζεις τον έρωτα σου με την ένταση που επιθυμείς. Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Είσαι ενθουσιώδης. Πρόσεχε μόνο να μην μπλέξεις σε μπερδεμένες καταστάσεις, απόφυγε τις εντάσεις, μείνε υποχωρητική και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Κάνε έρωτα αντί για πόλεμο και όλα θα πάνε καλά. Είναι ένας μήνας που μπορεί να σου χαρίσει ωραίες εμπειρίες, να βρεθείς με πρόσωπα που είχες να δεις καιρό, είσαι αισιόδοξη και επικοινωνιακή ακόμα και όταν εμφανίζονται κάποια σύννεφα στις σχέσεις σου. Με την Αφροδίτη, από τις 16, μπορεί να δεις με διαφορετική ματιά μια φιλική σχέση. Ο Δίας είναι ανάδρομος και σου δίνει χρόνο για αναθεωρήσεις και όχι για δράση. Ξεκουράσου γιατί σε περιμένει ένα πολυάσχολο φθινόπωρο. Με την πανσέληνο στις 22, μπορεί να κάνεις ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άσε πίσω σου την καθημερινότητα και κάνε ένα ταξίδι. Μέσα από μετακινήσεις, θα κάνεις γνωριμίες με ανθρώπους από μακριά ή διαφορετικής κουλτούρας. Θα ζήσεις το πάθος, θα ξυπνήσει η ερωτική σου διάθεση. Μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Σε γοητεύει το άγνωστο, το μακρινό, το εξωτικό. Αναζητάς νέες εμπειρίες. Αν έχεις σχέση, θα αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτα. Με την Αφροδίτη, από τις 16, είσαι πιο κοινωνική, η δημοτικότητα ανεβαίνει, έλκεις περισσότερο πρόσωπα κύρους ή ανώτερα πρόσωπα σε θαυμάζουν. Θα ανανεωθείς και θα περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές. Με την πανσέληνο στις 22 θα νιώσεις υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο οικονομικής επιφάνειας ή μπορεί κάποιο πρόσωπο να σε στηρίξει και να αφεθείς στην προστασία και την φροντίδα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με Αφροδίτη και Άρη στην Παρθένο, η σεξουαλική σου ζωή βρίσκεται στα ύψη. Οι προκλήσεις και το φλερτ κυριαρχούν. Διεκδικείς τον έρωτα και περνάς έντονες ερωτικές στιγμές, με απόλαυση και πάθος. Πραγματοποιείς τις φαντασιώσεις σου χωρίς ταμπού. Προσοχή στην ζήλια και την κτητικότητα. Κάποιες μικρές εντάσεις δεν είναι ικανές να επηρεάσουν το καλό κλίμα που ζεις. Μείνε υποχωρητική και η σχέση σου θα δυναμώσει. Απόφυγε τις απαιτήσεις και τις ακρότητες. Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι ανάδρομος. Θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και την ανυπομονησία. Είναι καλή στιγμή για αναθεωρήσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σού δείχνει το σωστό και το λάθος στις επιλογές σου, σε δοκιμάζει. Δεν είναι η στιγμή για να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, δεν ευνοείται η διάρκεια των σχέσεων. Λύσε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης και κάνε μια νέα αρχή. Μια οικογενειακή εξέλιξη θα σε κάνει πιο αισιόδοξη, θα δεις τα πράγματα πιο θετικά. Η πανσέληνος στις 22 στο ζώδιό σου φέρνει ευνοικές εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με Αφροδίτη και Άρη στο απέναντι ζώδιο, διεκδικείς τα όνειρά σου, μαγνητίζεις τα βλέμματα, έχεις τη δυνατότητα για μια νέα σχέση. Θα είναι ένας έρωτας που θα μιλάει με πράξεις και θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και να ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές. Η Αφροδίτη, από τις 16, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Μια ξαφνική γνωριμία, ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σε αναστατώσουν. Απόφυγε τις μπλεγμένες καταστάσεις, την αλαζονεία και κινήσου συντροφικά. Κάνε νέα σχέδια και εκπλήρωσε τις φαντασιώσεις σου. Ο Ουρανός φέρνει εκπλήξεις στην καθημερινότητα. Μπορεί να νιώσεις μια εξάρτηση από το ταίρι σου αλλά μπορεί και εύκολα να παρασυρθείς σε εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Έχεις αυτοπεποίθηση και διάθεση για περιπέτεια και εμπειρίες, όμως το ταίρι σου μπορεί να μην σε κατανοήσει. Μπορεί να εξαπατηθείς από πρόσωπο στο οποίο είχες επενδύσει συναισθηματικά. Με την πανσέληνο στις 22 μπορεί παροδικά να μελαγχολήσεις για μια ιστορία του παρελθόντος που σε πονάει ακόμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ