Follow us

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) αλλά και του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό θα δεχτούν τη θετική επιρροή της νέας Σελήνης.

Ζώδια: Νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 11 Μαρτίου

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 14.38 μοίρα της Παρθένου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ξαφνικών αλλαγών. Νέα ξεκινήματα μπορούμε να κάνουμε στον τομέα της υγείας, της εργασίας, της καθημερινότητας που θα συνοδευτούν με τις προοδευτικές, αντισυμβατικές, επαναστατικές ιδέες του Ουρανού. Νέα προοδευτικά σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Κοιτάζουμε τα πάντα λεπτομερώς και προσπαθούμε όλα να γίνουν σωστά, είμαστε σχολαστικοί. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με την υγεία μας ή να ξεκινήσουμε μια δίαιτα.

Είναι μια ευνοική νέα Σελήνη που θα μας βοηθήσει να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας, να κάνουμε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις μας.

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου. θα μπορέσεις να οργανώσεις την καθημερινότητά σου, την εργασία σου. θα προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά καθώς θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Αν είσαι άνεργη, θα έχεις πρόταση και θα κάνεις ένα καλό νέο ξεκίνημα ενώ αν δουλεύεις, θα εξελιχτείς. Είναι καλό διάστημα να ασχοληθείς με την εαυτό σου και την φυσική σου κατάσταση. Αφιερώνεις πολύ χρόνο στη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας, χαρά, δημιουργικότητα βρίσκονται στην κορυφή με την νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και θα πάρεις μεγάλες χαρές από τα παιδιά σου, αν έχεις. Δεν αποκλείεται και ένας διάδοχος να προκύψει. Αν έχεις σχέση, θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις, διασκεδάζεις ενώ μπορεί να κάνεις και μια νέα σχέση με καλές προοπτικές. Κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την νέα Σελήνη εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να κάνεις μια νέα αλλαγή στο σπίτι σου, μια ανακαίνιση που θα σε ενθουσιάσει, θα σε ανανεώσει ή μια αγοραπωλησία ακινήτου. Θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, θα αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα με αγαπημένα πρόσωπα αν το τελευταίο διάστημα υπήρξαν παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει θετικά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις,φέρνει ευχάριστα νέα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Είσαι εξωστρεφής, συναντάς πρόσωπα που είχες να δεις καιρό και περνάς καλά. Ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει. Είναι καλή περίοδος για να κάνεις καλές επαγγελματικές συμφωνίες αφού χειρίζεσαι διπλωματικά τις καταστάσεις. Ασχολείσαι με σπουδές, σεμινάρια και μάθηση για να προοδεύσεις. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες σε βοηθούν να προβάλλεις με σαφήνεια τις ιδέες σου. Έρχεσαι σε μεγαλύτερη επαφή με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη ευνοεί τα οικονομικά σου. Μπαίνουν σε μια σειρά οι εκκρεμότητές σου και τακτοποιούνται οι οφειλές σου. Μπορεί τα έξοδά σου να είναι αυξημένα, όμως κάτι γίνεται την τελευταία στιγμή και ισορροπείς οικονομικά. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση και να ανταμοιφθείς ηθικά. Βελτιώνεις τα εισοδήματά σου και βάζεις νέους οικονομικούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει χαρούμενες εκπλήξεις. Μέσα από έναν απολογισμό, θα κάνεις νέα ξεκινήματα και θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Είσαι εξωστρεφής, με χαρούμενη διάθεση και δυναμισμό και αλλάζεις πράγματα που σε βαραίνουν. Βάζεις νέους στόχους και κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Τα πράγματα που θέλεις εξελίσσονται όπως τα περιμένεις. Είναι ένα διάστημα προσωπικής ανάπτυξης που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Είσαι πιο τολμηρή και σίγουρη για την έναρξη νέων πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Με την νέα Σελήνη βλέπεις τα πράγματα σοβαρά και ώριμα. Μια εσωτερική αλλαγή συντελείται μέσα σου και γίνεσαι πιο δυναμική απέναντι στις προκλήσεις της ζωής. Σκέφτεσαι πράγματα που σε προβληματίζουν και βρίσκεις λύσεις. Αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου από το παρελθόν και κάνεις αναθεωρήσεις, αλλάζεις σχέδια και ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Γίνεται μια μεταμόρφωση μέσα σου που σε βοηθάει να κάνεις επανορθωτικές κινήσεις. Κάνεις μια νέα αρχή με ανθρώπους που αγαπάς και αφήνεις πίσω σου ότι σε αγχώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σε κάνει κοινωνική και εξωστρεφή. Βρίσκεσαι με φίλους που είχες να δεις καιρό, βγαίνεις, διασκεδάζεις και περνάς όμορφες στιγμές. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σου μιλήσουν για τα συναισθήματά τους και να έρθετε πιο κοντά. Πηγαίνεις σε κοινωνικές δραστηριότητες ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς και σε μια ομάδα, ένα σύλλογο. Είναι καλό διάστημα για να δικτυωθείς και να ανανεωθείς. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που στηρίζουν τα όνειρά σου και τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει θετικά την καριέρα σου. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και τα θέματά σου προχωράνε. Κάνεις συζητήσεις, συμφωνίες και εξελίσσεσαι. Όλα είναι υπέρ σου. Μπορεί να κάνεις μια αλλαγή στη δουλειά σου ή μπορεί να βρεις μια νέα εργασία αν είσαι άνεργη. Η αισιοδοξία σου είναι μεγάλη. Μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση στο χώρο σου. Προβάλλεις τις ικανότητές σου και εισπράττεις επαίνους. Ξεκινάς επιχειρηματικά σχέδια οργανωμένα. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη σε βοηθά να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, να ασχοληθείς με τις σπουδές σου, με σεμινάρια, να επεκταθείς προσωπικά, να κάνεις ένα ταξίδι. Παίρνεις αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον. Η αισιοδοξία σου σε βοηθάει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Επαφές με ανθρώπους από μακριά ευνοούνται. Παίρνεις σωστές συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη είναι ευνοική για κοινά οικονομικά, φορολογικά, χρέη,δάνεια,ασφάλειες, κληρονομικά θέματα. Μπορεί να αποκτήσεις κάτι με αιφνίδιο τρόπο. Ο ερωτισμός σου επίσης είναι στα ύψη. Αν είσαι σε σχέση, θα ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις το πάθος με ένα νέο πρόσωπο. Μπορείς να κάνεις σωστές επιλογές που σε αντιπροσωπεύουν. Έχεις μεγάλες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο ζεις το ρομαντισμό στη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Το φλερτ κυριαρχεί, η διάθεσή σου είναι εκδηλωτική. Κινείσαι με το συναίσθημα και κάνεις αρμονικές και ισορροπημένες αλλαγές ζωής. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία που θα σε βοηθήσει πολύ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ