Follow us

Αφροδίτη στο Σκορπιό από 11 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και σε δεύτερη φάση τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) αλλά και όλους όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

couple love iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της γαλήνης, της ενότητας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, ο πλανήτης που συνδέεται με την τέχνη, την αισθητική αλλά και τα οικονομικά βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, σε θέση αδυναμίας.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι ζηλιάρα, κτητική, εμμονική, αυτοκαταστροφική, μισεί γιατί αγαπά και αντίστροφα, είναι απόλυτη, δημιουργεί αδιέξοδες αλλά και παράνομες σχέσεις. Φέρνει παιχνίδια εξουσίας, απολυτότητα, τάσεις χειραγώγησης, κρυφά κίνητρα.

Τα συναισθήματά μας είναι έντονα αυτό το διάστημα, κινούμαστε διαισθητικά, μαγνητίζουμε. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί, το σεξ είναι σημαντικό στη σχέση, υπάρχει δύναμη και βάθος. Βλέπουμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, το μυστήριο, το άγνωστο. Το πάθος και οι συναισθηματικές εντάσεις κυριαρχούν.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Σκορπιό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει ερωτικά θέματα και κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά. Μπορείς αυτό το διάστημα να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να ρυθμίσεις οφειλές και χρέη. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση. Το πάθος αναζωπυρώνεται, η λίμπιντο είναι στα ύψη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να έχεις επιστροφή προσώπου από το παρελθόν ή μπορεί ένα πρόσωπο να προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει συναισθηματικά. Προσοχή στη ζήλια και σε παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Διανύεις μια περίοδο που αισθάνεσαι πλήρης, όπου το πάθος κυριαρχεί και το ταίρι σου είναι δοτικό απέναντί σου. Δίνεις και παίρνεις αγάπη και μπορεί να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει ο κύκλος ακόμα ή μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα δεθείς αμέσως συναισθηματικά. Ο μαγνητισμός και το μυστήριο γοητεύουν τους άλλους και περνάς έντονες, παθιασμένες στιγμές. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή θα βελτιωθούν οι συνθήκες στη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει την καθημερινότητά σου, τις συνθήκες εργασίας σου και την υγεία σου. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, σε επίπεδο συναδέλφων ή στο αντικείμενό σου. Κάνεις νέες δραστηριότητες καθημερινά που βελτιώνουν την φυσική σου κατάσταση, μπορεί να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή μια δίαιτα. Βρίσκεις ευχαρίστηση σε απλά πράγματα Ένας έρωτας μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό φλερτάρεις, διασκεδάζεις και ασχολείσαι με τα παιδιά σου. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου είναι στα ύψη, το πάθος κυριαρχεί. Μια νέα αγάπη υπόσχεται ερωτικές παθιασμένες νύχτες. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Περνάς όμορφες ρομαντικές στιγμές. Ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα και μπορεί ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα να σου φέρει οικονομικό όφελος.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Οι σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα βελτιώνονται. Μπορεί να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση. Έρχονται στο μυαλό σου το παρελθόν και ευχάριστες αναμνήσεις. Απολαμβάνεις την παρέα αγαπημένων προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο βελτιώνεται και μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Εκφράζεις τα θέλω σου άνετα και μπορεί να αποφασίσεις και ένα κοντινό ταξίδι. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται. Διεισδύεις στο βάθος των πραγμάτων, πείθεις με τα λόγια σου, συζητάς με το ταίρι σου και το πάθος βγαίνει στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σου, βρίσκεις νέες πηγές εσόδων. Κάνεις αγορές και τακτοποιείς τις οφειλές σου. Κάνεις σωστή διαχείριση και αποκομίζεις οφέλη. Μπορεί να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Αν έχεις σχέση, προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα. Μπορεί να υπάρχουν κρυφές καταστάσεις γύρω από χρήματα ή να σε απασχολούν περιουσιακά ζητήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου εκπέμπεις γοητεία και σεξουαλικότητα και κατακτάς εύκολα τους στόχους σου. Είσαι ακαταμάχητη, αισθησιακή, αινιγματική, μυστηριώδης. Μια νέα αγάπη έρχεται στη ζωή σου που σου προσφέρει χαρά, πάθος, εμπιστοσύνη. Παίρνεις αυτά που θέλεις σε αγάπη και χρήμα. Αν έχεις σχέση, το πάθος και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Νιώθεις μια βαθιά και ουσιαστική ένωση με το ταίρι σου. Προσοχή στη χειραγώγηση και σε παιχνίδια εξουσίας. Θετικά είναι και τα νέα για τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό αυξάνει τη διαίσθησή σου. Λειτουργείς καλύτερα με το ένστικτο παρά με τη λογική. Συναισθηματικά ευνοείσαι καθώς απομακρύνεσαι από απωθημένα του παρελθόντος. Είσαι πιο ευαίσθητη, φροντίζεις τους άλλους. Δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα, ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο. Μπορεί να κάνεις μια σχέση με ένα πρόσωπο που κρύβει μυστικά ή δεν είναι διαθέσιμο, μπορεί να ζεις μια κρυφή αγάπη. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Προβληματικές σχέσεις με φίλους αποκαθίστανται. Περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους καθώς είσαι πιο υποχωρητική και συμβιβαστική. Φτάνεις πιο κοντά στους στόχους σου, τα σχέδιά σου υλοποιούνται. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινές ιδέες και οράματα. Κάνεις όνειρα για το μέλλον και οι επιθυμίες σου εκπληρώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική σου πορεία, να πάρεις μια προαγωγή ή να κάνεις ένα νέο εγχείρημα που θα επηρεάσει τα οικονομικά σου. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους ευνοούνται, μπορεί να κάνεις μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα παίξει ρόλο στο μέλλον σου. Προσοχή στο παρασκήνιο και τις χειριστικές συμπεριφορές. Είσαι φιλόδοξη, μια ηγετική θέση σε περιμένει. Προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό και αυξάνεις τη δημοτικότητά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έχει να κάνει με σπουδές, σεμινάρια, επέκταση, εξωτερικό, νομικά θέματα. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, θέλεις να εξελιχθείς πνευματικά. Μπορεί να αποφασίσεις ένα ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, βάζεις στόχους. Θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια, νέες εμπειρίες με πρόσωπα με τα οποία έχεις την ίδια φιλοσοφία ζωής. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με ένα άτομο που ζει μακριά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ