Follow us

Άρης στο Ζυγό από 15 Σεπτεμβρίου έως 30 Οκτωβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Με τον Άρη στο Ζυγό, θα πρέπει να προσέξουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στο ωροσκόπιό τους στα ζώδια αυτά.

couple iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, των αντοχών έχει περάσει στο ζώδιο της αδυναμίας του, τον Ζυγό. Είναι η χειρότερη θέση για τον Άρη γιατί παρ΄όλο που είναι διπλωματικός, με πολιτισμένη συμπεριφορά, με αγάπη στην αισθητική, τη μόδα και την τέχνη, είναι μουλοχτός και δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι υποτονικός σεξουαλικά. Καλό θα ήταν να αποφεύγουμε αυτό το διάστημα τις διαμάχες, την πίεση, την επιθετικότητα, τις συγκρούσεις και να κάνουμε συμβιβασμούς. Μια αστάθεια μπορεί να δημιουργηθεί στις σχέσεις ή μπορεί να έρθει η οριστική ρήξη σε προβληματικές σχέσεις ή συνεργασίες.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στο Ζυγό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Προσοχή στις εντάσεις, στις συγκρούσεις με το ταίρι σου, μπορεί να δεχτείς επιθετικές συμπεριφορές και να πιεστείς. Το ίδιο ισχύει και στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική και ειλικρινής. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, ένας χωρισμός είναι πιθανός. Η επικοινωνία θα είναι μια δύσκολη υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Οι ευθύνες στη δουλειά σου είναι πολλές και ο χρόνος σου περιορισμένος. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις στη δουλειά σου σε επίπεδο συναδέλφων ή μπορεί να αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα. Πρόσεχε τον τρόπο που προσεγγίζεις συναδέλφους, απόφυγε τις συγκρούσεις. Πρόσεχε την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση, βρες τρόπους να κατευνάσεις το άγχος σου, άλλαξε διατροφή και ξεκίνα γυμναστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο Ζυγό έχει να κάνει με τον έρωτα, τη χαρά της ζωής, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Θα ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα αυτό το διάστημα, θα εκφράσεις τα ταλέντα σου και τις καλλιτεχνικές σου τάσεις. Αν έχεις σχέση, ο αισθησιασμός κυριαρχεί,απόφυγε όμως τον παρορμητισμό που οδηγεί σε συγκρούσεις. Αν είσαι μόνη, βγαίνεις, διασκεδάζεις και κάνεις ερωτικές γνωριμίες. Το πάθος και το φλερτ κυριαρχούν και μπορεί να δημιουργηθεί ένα φλογερό ειδύλλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Προσοχή σε συγκρούσεις και εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Θέματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να έχεις εξελίξεις με το πατρικό σου ή με μια άλυτη οικογενειακή υπόθεση. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις να εργαστείς από τον χώρο του σπιτιού σου.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο Ζυγό βελτιώνει την επικοινωνία, πείθεις πιο εύκολα για τις ιδέες σου. Προβάλλεις τις απόψεις σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις να επιβάλλεσαι στους άλλους, προσοχή στην επιθετικότητα, τον καυστικό λόγο, το σαρκασμό. Κάνεις επαφές και συναντήσεις χρήσιμες για το μέλλον σου και κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι μετακινήσεις αυξάνονται, ένα ταξίδι είναι πιθανό ενώ μπορεί να ασχοληθείς και με το μεταφορικό σου μέσο. Σε απασχολούν σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες και ίσως να πρέπει να έχεις μια συμβιβαστική διάθεση μαζί τους για να αποφύγεις συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις μια αλλαγή στο εισόδημά σου ή κάποια επιπλέον έξοδα. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις για να μην έχεις απώλειες. Ρύθμισε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Προσπάθησε να κάνεις αυτό το διάστημα καλή διαχείριση για να αισθανθείς πιο ασφαλής. Μέσα από κάποια γεγονότα που θα προκύψουν, θα αξιολογήσεις διαφορετικά πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις δύναμη, μαχητικότητα, υλοποιείς τους στόχους σου και κάνεις νέα ξεκινήματα. Είσαι πιο αποφασιστική, έχεις ενέργεια, φιλοδοξίες, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ικανοποιείς τις επιθυμίες σου. Προσοχή στην επιθετικότητα για να αποφύγεις συγκρούσεις και εντάσεις με σύντροφο ή συνεργάτες. Η έλλειψη υπομονής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Μείνε πειθαρχημένη και απόφυγε το πείσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένα έντονο παρασκήνιο στη δουλειά. Προσοχή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους. Γενικώς κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά, μπορεί να νιώθεις μοναξιά, δεν έχεις διάθεση για ανταγωνισμό και αντιπαραθέσεις. Μείνε μακριά από αυτοκαταστροφικές συνήθειες και ουσίες. Μην κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου γιατί θα φανερωθούν. Μια μυστική ή παράνομη σχέση μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Κάνεις νέα σχέδια και μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, δημιουργείς νέες φιλίες με πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινές ιδέες και τα οποία σε βοηθούν να εξελιχτείς. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο. Μια νέα σχέση μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από τις παρέες σου. Προσοχή σε συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό ασχολείσαι με την καριέρα σου και την επαγγελματική σου πορεία. Εξελίξεις θα έχεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους, μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις περιβάλλον. Οι στόχοι σου πραγματοποιούνται ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση τώρα. Σε απασχολούν οι φιλοδοξίες σου και η εικόνα σου. Αγωνίζεσαι, δίνεις μάχες, η δημοτικότητά σου αυξάνεται. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Προσοχή σε συγκρούσεις με συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό ασχολείσαι με εκπαίδευση, σεμινάρια, εξωτερικό,ταξίδια, διαπραγματεύσεις, νομικά ζητήματα. Μπορεί να κάνεις κάποια ανοίγματα αυτό το διάστημα, να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να προχωρήσεις σε ένα μεταπτυχιακό. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, κινείσαι με ανοιχτό μυαλό και αναζητάς την περιπέτεια, τις εμπειρίες. Προσοχή στις σχέσεις σου με συγγενείς συντρόφου. Ζεις έντονες σεξουαλικές περιπέτειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, ασφάλειες αλλά και ερωτικά θέματα. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορεί να διεκδικείς και να ασκείς εξουσία. Έρχεσαι σε επαφή με κρυμμένα κομμάτια της προσωπικότητάς σου, μεταμορφώνεσαι, τα αναλύεις. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται, απόφυγε μόνο τις εκρηκτικές συμπεριφορές. Τα συναισθήματα είναι έντονα, η σεξουαλική ορμή μεγάλη και θα πρέπει να προσέξεις την επιθετικότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ