Follow us

Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Οι ευνοημένοι της πανσελήνου είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης.

full moon iStock

Η πανσέληνος στους Ιχθύες δίνει φτερά στη φαντασία, την αλληλεγγύη, την τέχνη. Είμαστε υπερευαίσθητοι, κυριαρχεί ένα συναίσθημα συμπόνιας και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε εξαπατήσεις. Προσοχή σε θέματα ουσιών, θα πρέπει επίσης να αποφύγουμε συναναστροφές με πρόσωπα που δεν εμπιστευόμαστε. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί παράλληλα με θολές καταστάσεις. Κινούμαστε διαισθητικά. Λέξεις που εκφράζουν την πανσέληνο αυτή είναι ασάφεια, ανιδιοτέλεια, εξυπηρέτηση, εκπλήρωση ονείρων, έρωτες ασυμβίβαστοι, αγνοί, απαγορευμένοι. Προσφέρουμε χωρίς ανταπόδοση, θέλουμε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Το συναίσθημα ρέει, πιστεύουμε στην καλοσύνη των ανθρώπων.

Στην πανσέληνο αυτή ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία. Αν χειριστούμε σωστά τις καταστάσεις θα έχουμε λόγους να χαμογελάμε σε θέματα συμφωνιών, επαγγελματικά, ταξιδιών, νομικών θεμάτων. Είναι η στιγμή να επεκτείνουμε τους ορίζοντές μας. Η πανσέληνος σχηματίζει επίσης ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Προσοχή στις εμμονές και τις χειριστικές καταστάσεις. Θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και όχι απόλυτα συναισθηματικά. Με τη σύνοδο της πανσελήνου με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει σίγουρα να πατάμε στη γη και να μην παρασυρόμαστε από ουτοπίες.

Η πανσέληνος στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου μπορεί να κλείσει έναν κύκλο στη ζωή μας που μπορεί να ξεκίνησε με την νέα Σελήνη στις 7/9. Βρίσκουμε τώρα τη δύναμη να αφήσουμε πίσω μας ότι μας κρατά δέσμιους συναισθηματικά. Επιθυμούμε να βρισκόμαστε με ανθρώπους που μας προσφέρουν ασφάλεια, θέλουμε να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.

Η πανσέληνος αυτή συντελείται στην 28η μοίρα των Ιχθύων, κοντά στον αστέρα Scheat που φέρνει ατυχίες, πνιγμό, τραγωδίες, ναυάγια, ατυχίες γενικώς που σχετίζονται με το νερό. Μπορεί να έχουμε έντονα μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή θα ασχοληθείς με τον ψυχικό σου κόσμο. Χρειάζεται να ξεκουραστείς, να ηρεμήσεις, να απαλλαχτείς από κακές συνήθειες και τοξικές καταστάσεις, να αφήσεις πίσω του κολλήματα του παρελθόντος, να πετάξεις άχρηστα πράγματα από πάνω σου. Μπορεί να θέλεις να μείνεις μόνη σου για να βρεις την εσωτερική σου αρμονία και ισορροπία. Μυστικές παρασκηνιακές καταστάσεις στη ζωή σου ή την δουλειά σου είναι πιθανές ή μπορεί να δώσεις ένα τέλος σε μια συνεργασία. Ξεκαθάρισε τους στόχους και τις επιθυμίες σου και μελέτησε προσεκτικά κάποιες αλλαγές που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος αυτή θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ένας έρωτας μέσα από τις παρέες σου είναι πιθανός. Είναι καλή στιγμή να κινηθείς ομαδικά, οι συμμαχίες λειτουργούν προς όφελός σου. Κάποια πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Σκέψου τι ρόλο παίζεις στις ζωές των άλλων, πως συμπεριφέρεσαι στους φίλους σου και σε ανθρώπους που γνωρίζεις διαδικτυακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την καριέρα σου, την επαγγελματική σου πορεία, τη φήμη σου, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Μπορεί, από τη μια πλευρά, να έχεις τις δυνατότητες να ανελιχθείς επαγγελματικά, να προοδεύσεις, να δείξεις τις ικανότητές σου, από την άλλη, μπορεί να νιώθεις πως δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάς. Μπορεί να είσαι μπερδεμένη και τίποτα να μην σε ικανοποιεί. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις που θα σε αποπροσανατολίσουν και εξασφάλισε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή είναι εξαιρετική για σένα. Αλλάζει η φιλοσοφία σου για τη ζωή ενώ μπορεί να προκύψουν προτάσεις από το εξωτερικό. Η τύχη ευνοεί ταξίδια, σπουδές, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία με προοπτικές. Δες πως θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα προοδεύσεις, οι ευκαιρίες δεν λείπουν. Έχεις διάθεση για περιπέτεια, θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες. Μείνε κοντά σε ανρθώπους που σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει ερωτικά και οικονομικά θέματα, όπως κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, επενδύσεις. Θα δεις τα υπέρ και τα κατά και θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές. Μπορεί να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, όμως προσοχή σε τυχόν παγίδες και σε περιττά έξοδα. Θα ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, θα δεις αν έχεις δημιουργήσει σχέσεις εξάρτησης ή σχέσεις που στηρίζονται στο σεβασμό και την εμπιστοσύνη και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου και να εξελιχθείς. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Θα βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σε απασχολούν και θα πάρεις αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου. Θα έρθει στο δρόμο σου το πρόσωπο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Μπορεί να πεις αντίο σε προβληματικές σχέσεις. Αν όμως είσαι ευτυχισμένη, θα κάνεις το επόμενο βήμα ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία. Είσαι πολύ ευαίσθητη και σε ενδιαφέρει πως αισθάνονται οι άλλοι για σένα, αναζητάς την ουσία και όχι τα λόγια και τις υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την εργασία σου, την καθημερινότητά σου και την φυσική σου κατάσταση. Βάλε προτεραιότητες, οργάνωσε καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα και ασχολήσου με τις προσωπικές σου ανάγκες. Μην πιέζεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις, ακολούθησε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, βρες ισορροπία ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω για να είσαι πιο χαρούμενη. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και αγαλλιάζουν την ψυχή σου. Απαλλάξου από κακές συνήθειες, άλλαξε τη διατροφή σου, κάνε γυμναστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σου δίνει την ευκαιρία να ερωτευτείς, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και με δημιουργικά πράγματα. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις τον μεγάλο σου έρωτα. Είσαι πολύ ερωτική, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και ζεις στιγμές πάθους. Μπορεί να ζεις μια κατάσταση που σε ενθουσιάζει και σου θυμίζει κάτι από παραμύθι. Έχεις διάθεση να προβάλλεις τη δημιουργική σου πλευρά. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να προκύψουν κάποιες καταστάσεις και να πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον, μπορεί να μετακομίσεις, να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσεις οικογενειακά προβλήματα. Βάλε τα όριά σου και πάρε αποφάσεις για να νιώσεις πιο ασφαλής και ευτυχισμένη. Δώσε τέλος σε σχέσεις αν είναι για το καλό σου, μείνε μακριά από τοξικούς ανθρώπους και από ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τις σπουδές, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους, να κάνεις συζητήσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες και να λύσεις παρεξηγήσεις αν υπήρχαν, να βρεις λύσεις σε προβλήματα. Νέες προοπτικές ανοίγονται, θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις πράγματα που θα σε πάνε παρακάτω. Κάνεις συμφωνίες και επαφές που σε βοηθάνε να αλλάξεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Δες πιο στενά τα έξοδά σου και προσπάθησε να ισορροπήσεις έσοδα/έξοδα. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή να βρεις μια νέα πηγή εσόδων και να πάρεις ανάσες ή μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία. Οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται, μπαίνουν γερές βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου ασχολείσαι με προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Κάνεις ξεκαθαρίσματα, απαλλάσσεσαι από άχρηστα πράγματα και βάζεις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, αλλάζεις ότι δεν σε ευχαριστεί και σε καταπιέζει. Πραγματοποιείς τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μια νέα σοβαρή σχέση είναι πιθανή. Δίνεις όμως προτεραιότητα στον εαυτό σου, σε αυτά που σε γεμίζουν και σε αυτούς που αγαπάς. Χαράζεις μια πορεία που σε οδηγεί στα όνειρά σου. Μην ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν. Εστίασε στην ευτυχία σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ