Follow us

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό από 27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Τι πρέπει να αποφεύγει κάθε ζώδιο όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος;

sky stars iStock

Τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ με ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ:

  • Θα πρέπει να αποφύγεις σημαντικά ραντεβού για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.
  • Θα πρέπει να αποφύγεις μετακινήσεις, ταξίδια ή μετακομίσεις.
  • Απόφυγε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού ή ΙΧ.
  • Απόφυγε σημαντικές υπογραφές και συμφωνίες.
  • Προσοχή σε μηνύματα, τηλέφωνα, αρχεία.
  • Μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, μην βιάζεσαι.

Τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ με ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ:

  • Θα πρέπει να κάνεις αναθεωρήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σέρνονται.
  • Να συναντήσεις ανθρώπους από τα παλιά με τους οποίους είχες χαθεί.
  • Να κάνεις συζητήσεις ή επαφές που είχες αφήσει στην άκρη.
  • Να ταξιδέψεις μόνο σε γνώριμα μέρη.
  • Να επιβεβαιώνεις τα ραντεβού σου και να είσαι ψύχραιμη σε λάθη και παραλείψεις.

Επειδή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού, πρόσεχε μην πληγώσεις το σύντροφό σου με τα λόγια σου. Επαναξιολόγησε σχέσεις και συνεργασίες και κάνε μια ενδοσκόπηση στις σχέσεις σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Το παρελθόν επιστρέφει για συναισθηματικές ανακατατάξεις.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο, θα βρεις συμβιβαστικές λύσεις με το ταίρι σου σε περίπτωση που υπήρχαν προβλήματα. Αν είσαι μόνη σου, θα γίνουν ανακατατάξεις και μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Μείνε μακριά από νέες σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, την υγεία σου. Μπορεί η εργασιακή σου κατάσταση να είναι χαοτική και να υπάρχουν μπερδέματα με συναδέλφους και συνεργάτες. Πάρε συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα για τα επόμενα βήματά σου. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στα λεγόμενα και τις προθέσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, μπορεί να υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την ερωτική σου ζωή, τα δημιουργικά σχέδιά σου και θέματα παιδιών. Μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα ένας έρωτας από το παρελθόν, όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί κάποιες υποσχέσεις θα αθετηθούν ή μπορεί να μην είναι αληθινά τα λόγια που θα ακούσεις. Βρες τρόπους να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, τη δημιουργικότητά σου και τον ενθουσιασμό για ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να ακούσεις κάποια νέα για ένα οικείο πρόσωπο ή μπορεί να αποφασίσεις να μετακομίσεις. Μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις γιατί μπορεί να έχεις μπερδέματα με συμβόλαια ή μισθώσεις. Προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές, προσοχή στην επικοινωνία με το οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις στην ακίνητη περιουσία σου. Υπομονή.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια προκαλώντας καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, αναβολές. Κάνε ένα service στο μεταφορικό σου μέσο. Πρόσεχε τον τρόπο που μιλάς στους άλλους, τον τρόπο που εκφράζεσαι για να αποφύγεις τσακωμούς, κυρίως με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Προσοχή στα ατυχήματα. Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει τα οικονομικά σου. θα χρειαστεί να κάνεις τακτοποιήσεις αν χρωστάς ή αν σου χρωστάνε. Απόφυγε το δανεισμό και τις άσκοπες αγορές για να μην απογοητευτείς. Προσοχή στις on line αγορές γιατί μπορεί να γίνουν λάθη ή μπορεί να βγεις εκτός προυπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου. Μην ασχολείσαι άλλο με το παρελθόν και κλείσε κάθε εκκρεμότητα. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν και επανεξετάζεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Κάνεις αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες,ειδικότερα αν δεν είσαι ευχαριστημένη από το ταίρι σου ή τη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να λάβεις κάποιες κρυφές πληροφορίες ή να μάθεις κρυμμένα μυστικά. Μπορεί να βάλεις τέλος σε μια σχέση που πριν δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις. Υπάρχει ένα παρασκήνιο σε σχέσεις ή συνεργασίες, κάποιες κρυφές συζητήσεις μπορεί να γίνονται πίσω από την πλάτη σου ή με συναδέλφους, μαθαίνεις μισές αλήθειες. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στις προθέσεις σου και απόφυγε να παίζεις παιχνίδια εξουσίας. Χαλάρωσε, μείνε για λίγο μακριά από την καθημερινότητα και άκου την εσωτερική σου φωνή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις φιλίες σου και τις ομαδικές δραστηριότητες. Μπορεί ένα ομαδικό έργο ή μια φιλία να περάσει από σκαμπανεβάσματα, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αναθεωρήσεις. Μπορεί να επιστρέψουν κάποιες φιλίες από το παρελθόν ή μπορεί να επαναξιολογήσεις κάποιες γνωριμίες που έκανες το προηγούμενο διάστημα για να δεις τι σου προσφέρουν. Λύσε παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει την καριέρα σου. Μπορεί κάποια πρόσωπα να μην σε στηρίζουν ή να εποφθαλμιούν τη θέση σου. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου γιατί είναι ουτοπία. Θα γίνουν ανακατατάξεις στην επαγγελματική σου ζωή και τις συνεργασίες σου. Ότι μπορείς να προγραμματίσεις, τακτοποίησέ το εγκαίρως. Έλεγξε τις φιλοδοξίες σου. Προσοχή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους. Άλλαξε τον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, απόφυγε τα ταξίδια γιατί μπορεί να έχεις απρόοπτα. Δώσε βάση σε συνεργασίες με το εξωτερικό ή σε ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Μπορεί να υπάρχξουν παρανοήσεις σε σπουδές ή νομικά θέματα ή με μακρινούς συγγενείς ή σε διαπραγματεύσεις. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, ασφάλειες αλλά και ερωτικά θέματα. Μπορεί να νιώσεις ζήλια και κτητικότητα στη σχέση σου ή μπορεί να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν. Μπορεί να ανακαλύψεις πως κάποιες φοβίες και ανασφάλειες που κουβαλάς σε οδηγούν σε λάθος χειρισμούς στις σχέσεις σου. Αν υπάρχουν χρωστούμενα από το παρελθόν, θα εμφανιστούν ξανά μπροστά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ