Follow us

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 6 Οκτωβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από την 10-16 μοίρα των ζωδίων αυτών.

friends night out iStock

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 13η24’ μοίρα του Ζυγού. Νέα ξεκινήματα μπορούν να γίνουν σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως η σύνοδος του φεγγαριού με τον Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς. Προσοχή στην επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σε φιλικό κλίμα με αμοιβαία κατανόηση. Μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, να κατανοήσουμε περισσότερο τους άλλους, να βρούμε κοινό έδαφος. Η δύσκολη όψη της με την Αφροδίτη μπορεί να μας φέρει κοντά σε φίλους ή ομάδες που είχαμε απομακρυνθεί λόγω διαφορετικών ιδεών. Η χιαστή όψη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει επεισοδιακές διασπάσεις ή και δυνατές συμμαχίες, ανάλογα με το πως κινείται ο καθένας. Το ζώδιο του Ζυγού κινείται πάντα με διπλωματία και στρατηγική. Έτσι, για να μπορέσουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, θα πρέπει να έχουμε σαφή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε από τους άλλους.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σταθερή συντροφική σχέση. Αν έχεις σχέση, το συναίσθημα είναι έντονο. Με καλή διάθεση μπορείς να συζητήσεις τυχόν διαφωνίες με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις. Αντιμετώπισε σύντροφο ή συνεργάτες χωρίς εντάσεις και ανταγωνισμό. Μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις βάζοντας μπροστά το εμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία, να κλείσεις εκκρεμότητες στον εργασιακό χώρο, να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες. Λύσε τα όποια προβλήματα υπάρχουν και προσπάθησε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου και διεκπεραίωσε τις υποχρεώσεις σου. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, κάνε καλύτερη διατροφή, πήγαινε ένα γυμναστήριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα σχέση μπορεί να σου προσφέρει αισθησιασμό και σταθερότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, έχεις καλή διάθεση, είσαι πιο διαλλακτική με το ταίρι σου, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Ζεις τον έρωτά σου,διασκεδάζεις, περνάς όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Βγαίνει το παιδί που κρύβεις μέσα σου, έχεις αυτοπεποίθηση. Σου βγαίνει μια πιο ρομαντική και παιχνιδιάρικη διάθεση από μέσα σου. Ξυπνάει το πάθος και η πίστη στον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις ανάγκη να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια,θέλεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα στα οποία έχεις εμπιστοσύνη. Μπορεί αυτές τις μέρες να ασχοληθείς με το παρελθόν, με τις ρίζες σου, να έρθεις σε επαφή με τις προσωπικές ανάγκες σου, να δεις πόσο οικεία αισθάνεσαι μέσα στις σχέσεις σου. θα ασχοληθείς με το σπίτι σου, μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου ή μπορεί να περάσεις περισσότερο χρόνο με οικεία πρόσωπα. θέλεις να μένεις ήρεμη στο χώρο σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ακινήτου.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη προσπαθείς να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους άλλους. Λαμβάνεις κάποιες ειδήσεις, κάποια νέα, συλλέγεις πληροφορίες, μιλάς ανοιχτά για τις απόψεις σου. Έχεις καλή διάθεση και κάνεις νέες γνωριμίες. Μια νέα σχέση ή συνεργασία μπορεί να δημιουργηθεί. Είναι καλή στιγμή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να κάνεις διάλογο με σύντροφο ή συνεργάτες.Οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη γεννά το ερώτημα κατά πόσο νιώθεις ασφαλής με τα αποκτήματά σου. Αυτές τις μέρες θα δεις καθαρά τι έχει αξία για σένα, θα βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου, θα προσπαθήσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Έχει μεγάλη σημασία για σένα η υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Θέλεις να ανακαλύψεις νέες πηγές χρημάτων, να επενδύσεις, να κάνεις νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θέλεις να ανανεώσεις τη ζωή σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις σχέδια στο μυαλό σου και κάνεις σημαντικές συναντήσεις. Γνωρίζεις ανθρώπους που βοηθούν τους στόχους σου. Επιβεβαιώνεσαι από τους άλλους, όμως η προτεραιότητά σου είναι να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες. Θέλεις να εξελιχθείς σε κάθε επίπεδο και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Μπορεί να χρειαστεί να υποχωρήσεις, να κάνεις συμβιβασμούς για το λόγο αυτό. Άνοιξε τις κεραίες σου και άσε το καινούργιο να έρθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άσε πίσω σου το παρελθόν και γέμισε τις μπαταρίες σου. Σκάψε βαθιά μέσα σου, να δεις τις φοβίες σου, τις ανασφάλειές σου, όσα σε εμποδίζουν να εξελιχτείς. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να αναζωογονηθείς ψυχολογικά, να δεις τις ανάγκες των προσώπων που σε ενδιαφέρουν, κατανόησέ τους. Βρες απαντήσεις μέσα σου για προβλήματα του παρελθόντος. Μείνε μόνη σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, για να βάλεις τάξη σε θέματα που σε ταλαιπωρούν, για να ηρεμήσεις, για να θεραπεύσεις πληγές και για να απελευθερωθείς. Δώσε βάση σε όνειρα, στη διαίσθησή σου, στο σύμπαν και πάρε τις σωστές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι κοινωνική, έχεις καλή διάθεση, κάνεις σχέδια για το μέλλον. Είσαι ελεύθερη, ανεξάρτητη προσωπικότητα και ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά, απομακρύνεσαι από πιεστικές και περιοριστικές καταστάσεις. Δημιουργείς νέες φιλίες και συμμαχίες, με κοινά ιδανικά και αξίες, με άτομα με τα οποία εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος. Η τεχνολογία σε βοηθά, οι ιδέες σου είναι πρωτοποριακές. Ευνοείται η κοινωνική σου εικόνα και η επαγγελματική σου εξέλιξη, μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ή σε ένα σύλλογο με κοινούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να κάνεις ένα νέο εγχείρημα ή μπορεί να δεχτείς μια νέα επαγγελματική πρόταση. Ασχολήσου με το πως βγάζεις προς τα έξω τον εαυτό σου, βάλε νέους στόχους και κάνε ένα βήμα παρακάτω. Κάνεις συζητήσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους για να εξελιχθείς, για να προοδεύσεις. Είσαι διπλωματική, επίμονη και βάζεις τάξη στα θέματά σου. Χρησιμοποιείς τα ταλέντα και τις ικανότητές σου για να αναλάβεις μια καλύτερη θέση που θα σε ικανοποιήσει. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες, την περιπέτεια, κάνεις εξερευνήσεις, αναζητάς το νέο, αυτό που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι, να ασχοληθείς με την εκπαίδευσή σου, να κάνεις διαπραγματεύσεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο από μακριά ή με διαφορετικό πολιτισμικό επίπεδο. Βρίσκεις το δρόμο σου και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Έχεις ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να σπουδάσεις, να κάνεις σεμινάρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Έρχεσαι πιο κοντά με κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου, διοχετεύεις την ενέργειά σου μέσα από το σεξ, το πάθος. Βγάλε από τη ζωή σου οποιονδήποτε μπλοκάρει την ευτυχία σου. Θα αναγεννηθείς και θα αναπτυχθείς προσωπικά. Μην επιβάλλεσαι στους άλλους, μην ελέγχεις. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, κοινά οικονομικά, ασφάλειες, χρέη, δάνεια, περιουσιακά και να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ