Αφροδίτη στον Τοξότη από 7 Οκτωβρίου - 5 Νοεμβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, της τέχνης, της καλαισθησίας, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη.

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη κάνουμε ταξίδια, αναζητάμε την περιπέτεια, συζητάμε για άλλους πολιτισμούς. Μας αρέσει το ερωτικό παιχνίδι, πειραματιζόμαστε στον έρωτα, κυνηγάμε νέες εμπειρίες. Κάνουμε εύκολα νέες γνωριμίες αλλά δεν δεσμευόμαστε. Είμαστε εξωστρεφείς, πιο ανάλαφροι, πιο ευχάριστοι, έχουμε ανάγκη την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την ειλικρίνεια.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Τοξότη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί αυτό το διάστημα να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορεί να είναι και επαγγελματικό. Έχεις εύνοια σε θέματα σπουδών, σεμιναρίων, εκπαίδευσης, διαπραγματεύσεων αλλά και νομικών ζητημάτων. Είσαι πιο εξωστρεφής, πιο κοινωνική και κάνεις νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις ένα ευχάριστο διάστημα με το ταίρι σου. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να αποδράσεις, να νιώσεις ελεύθερη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά αλλά και την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές σου, να κάνεις κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις ή μια αγοραπωλησία. Η σεξουαλική σου διάθεση ανεβαίνει, το πάθος αναζωπυρώνεται, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο φέρνοντας εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, κάνεις αποδράσεις και σχέδια για το μέλλον. Λύνετε τις διαφορές σας με το λιγότερο κόστος. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, ζεις το πάθος και την περιπέτεια. Επαγγελματικά, θα έχεις εύνοια που θα σε οδηγήσει σε οικονομική ανάκαμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη βελτιώνεται η καθημερινότητα, η εργασία, η υγεία σου. Είσαι πιο αποδοτική και δημιουργική στη δουλειά σου, οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο. Τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σου και κάνεις ευχάριστες αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Λύνεις τυχόν προβλήματα που υπήρχαν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη φλερτάρεις, κάνεις νέες γνωριμίες, διασκεδάζεις, είσαι δημιουργική. Ζεις φλογερές και παθιασμένες στιγμές, γοητεύεις, έχεις αυτοπεποίθηση, είσαι χαρούμενη, αισιόδοξη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να σκεφτείς να αποκτήσεις έναν απόγονο ή μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται, έχεις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και κάνεις νέα ανοίγματα. Έρχεσαι πιο κοντά με τα παιδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να διακοσμήσεις διαφορετικά το χώρο σου, μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση. Περνάς αρκετές ώρες στο σπίτι σου, χαλαρώνεις, καλείς φίλους, επιθυμείς την αρμονία. Οι σχέσεις σου με τα οικεία πρόσωπα βελτιώνονται ή μπορεί να αποκαταστήσεις μια σχέση με ένα άτομο από το παρελθόν. Τυχόν διαφορές λύνονται. Θέματα ακίνητης περιουσίας προχωράνε θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, σχέσεις με αδέρφια/συγγενείς/γείτονες βελτιώνονται. Κάνεις κοντινές αποδράσεις ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Μπορείς να εκφράσεις αυτό το διάστημα τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Πείθεις, λες τις ιδέες σου και τις απόψεις σου εισπράττοντας την αποδοχή των άλλων. Κάνεις νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις, έχεις ατράνταχτα επιχειρήματα σε ότι λες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Αναδιαμορφώνονται έσοδα/έξοδα, αλλάζουν τα οικονομικά σου δεδομένα. Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια αγορά ή μια επένδυση. Μπορεί να επωφεληθείς οικονομικά από άτομα που ζουν μακριά. Μια επαγγελματική επιβράβευση ή μια ερωτική γνωριμία αυξάνουν την αυτοεκτίμησή σου και την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει αυτοπεποίθηση, γοητεία και πολλές ευκαιρίες. Είσαι πιο εξωστρεφής, πιο κοινωνική, πιο ενθουσιώδης, κάνεις νέες γνωριμίες, έχεις ανάγκη τη δράση και την περιπέτεια. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και μπορεί να αποφασίσετε να πάτε μαζί ένα ταξίδι. Οι συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται, πραγματοποιείς τους στόχους σου, είσαι πιο δημιουργική, προβάλλεις τα ταλέντα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη κάνεις τον απολογισμό σου, κάνεις μια ενδοσκόπηση. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες κάποιες καταστάσεις από απόσταση. Χαλάρωσε, ξεκουράσου, πήγαινε μια εκδρομή, γέμισε τις μπαταρίες σου. Κινήσου περισσότερο παρασκηνιακά και προετοίμασε το έδαφος για αλλαγές. Μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου παλιές αναμνήσεις. Μπορεί να κάνεις παραχωρήσεις για να κάνεις πιο αρμονικές τις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη κάνεις νέες γνωριμίες και επωφελλείσαι από αυτές. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, διευρύνεις τον κύκλο σου, εντάσσεσαι σε ομάδες ή συλλόγους, ξεκινάς νέες δραστηριότητες που σε ανανεώνουν. Βάζεις νέους στόχους και πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Οι φιλικές σου σχέσεις βελτιώνονται, βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Προβάλλεις τα ταλέντα σου στο διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα, να αλλάξεις αντικείμενο ή μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά στην οποία θα αισθάνεσαι δημιουργική. Μια νέα συνεργασία είναι πιθανή, σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα βελτιώνονται. Η δουλειά σου αναγνωρίζεται, λαμβάνεις την εκτίμηση των άλλων. Βάζεις στόχους, λύνεις κάθε πρόβλημα και δίνεις συμβουλές. Έρχεσαι σε επαφή με αξιόλογα πρόσωπα και αξιοποιείς τις δυνατότητές σου.