Follow us

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 24-29 μοίρα.

full moon iStock

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27η μοίρα του Κριού, στο δυναμικό ζώδιο της φωτιάς. Κάνει αντίθεση με τον μαχητικό Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα (βία, ατυχήματα, σεισμοί, ασθένειες, εμπόλεμες καταστάσεις). Είναι ένα επικίνδυνο φεγγάρι καθώς φέρνει εντάσεις και βία και οδηγεί τις καταστάσεις σε εκτροχιασμό. Ο Άρης βρίσκεται στο αδύναμο ζώδιο του Ζυγού και ο Πλούτωνας έχει γυρίσει σε ορθή πορεία. Το γεγονός ότι το φεγγάρι κάνει εξάγωνο με τον Δία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νομικά και δικαστικά θέματα που καίνε.

Είναι ένα φεγγάρι θυμωμένο που θα κλονίσει σχέσεις και συνεργασίες. Ο Κριός (το εγώ) και ο Ζυγός απέναντι (το εμείς) αντιπροσωπεύει τον εαυτό μας και την επαφή μας με τους άλλους. Ο Κριός ζητάει επιβεβαίωση ενώ ο Ζυγός συμβιβασμό, υποχώρηση, συνεργασία.

Με την πανσέληνο στον Κριό κυριαρχούν ο εγωισμός, η μαχητικότητα, η αρχηγία,η βιασύνη. Θα καταφέρουμε να συμβιβαστούμε και να υποχωρήσουμε για να υπάρξει μια ομαλή συνύπαρξη ή θα υπάρξουν καταστάσεις που θα φέρουν συγκρούσεις και διάσπαση;

Να περιμένουμε γεγονότα και εξελίξεις στην καθημερινότητά μας.

Προσοχή λοιπόν : σε εξελίξεις που θα φέρουν οριστική ρήξη σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι εντάσεις κρύβουν εκδικητικότητα και κακία, σε ύπουλες και παρασκηνιακές δραστηριότητες με σκοπό την εκδίκηση και την τιμωρία, σε εγκληματικές ενέργειες, σε βίαιες και επικίνδυνες συμπεριφορές πέρα από κάθε λογική, σε ατυχήματα, σε χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές με σκοπό την επιβολή, αποφεύγουμε εγωισμό και επιθετικότητα,καβγάδες συμφερόντων, προσοχή σε ζήλια, φόβο, θυμό, πάθος, εμμονές. Αποκαλύψεις είναι πιθανές και οδηγούν σε διάλυση.

Ας είμαστε λοιπόν επιφυλακτικοί, συγκρατημένοι σε σχέσεις που έχουμε επιλέξει να συνυπάρχουμε, είτε σε σχέσεις που είναι αναγκαστικές. Εξελίξεις που διαδραματίζονται τώρα, όσο ύπουλες και ψυχοφθόρες και αν είναι, θα μας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις και σε μια ολική μεταμόρφωση. Οι πλανήτες έχουν γυρίσει σε ορθή πορεία και μας δίνουν το μήνυμα να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας, να πάμε παρακάτω. Εξάλλου ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο και συμβολίζει τη γέννηση και την αρχή ενός νέου κύκλου.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με την πανσέληνο στον Κριό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου μπορεί να κλείσεις έναν κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Η συμπεριφορά σου είναι επαναστατική. Μπορεί να νιώσεις καταπιεσμένη από κάποιες καταστάσεις ή μπορεί να πρέπει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Κάποια πρόσωπα μπορεί να φύγουν από τη ζωή σου. Πάρε πρωτοβουλίες για να αγωνιστείς για τις σχέσεις σου, για να κρατήσεις ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στον Κριό, η διαίσθησή σου είναι έντονη. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες φοβίες και ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις. Τα όνειρα αυτές τις μέρες είναι προφητικά και κρύβουν αλήθειες. Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς και παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο. Μοιραία πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου και σου δίνουν μηνύματα. Αγωνίζεσαι για να ξεπεράσεις το παρελθόν, μπορεί να βρίσκεσαι σε σύγχυση. Δες τα κακώς κείμενα της ζωής σου και άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει. Βρες την αδελφή ψυχή και απομακρύνσου από πρόσωπα που σε εκμεταλλεύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον Κριό έρχεται για να κλείσει κύκλους σε φιλίες, κοινωνικές επαφές και στόχους. Θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις παρακάτω. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν, θα σε σπρώξουν για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κάνεις νέα όνειρα. Πέρνα όμορφες στιγμές με την παρέα σου, συνάντησε πρόσωπα με κοινά ενδιαφέροντα και βγες από τη ρουτίνα. Μια νέα φιλία μπορεί να γίνει ερωτική σχέση. Νέες δραστηριότητες σε βγάζουν από το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου ή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί να πάρεις μια άλλη επαγγελματική κατεύθυνση. Οι εξελίξεις είναι γρήγορες και θα πρέπει να βρεις τρόπο να μειώσεις το άγχος σου. Πρόβαλε την δημιουργικότητά σου, κάνε νέα σχέδια. Να είσαι ευέλικτη αν θέλεις να δημιουργήσεις συμμαχίες, διαφορετικά θα δυσκολευτείς. Με αργά και σταθερά βήματα, θα ανέβεις επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει σπουδές, εξωτερικό, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα, μακρινούς συγγενείς. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σεμινάρια ή μεταπτυχιακό ή μπορεί να αποφασίσεις ένα μακρινό ταξίδι. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου μέσα από κάποια γεγονότα και καταστάσεις. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν σε συνεργασίες με το εξωτερικό, έχεις διάθεση να εξερευνήσεις νέα πράγματα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Διαμορφώνεται μια νέα αίσθηση πραγματικότητας που σε οδηγεί στη διαμόρφωση μιας νέας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, μυστικά, καταπιεσμένες επιθυμίες. Μπορεί να έχεις αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και θα σου δημιουργήσουν εσωτερικές εντάσεις. Αναλύεις τη ζωή σου εις βάθος, δεν σε ικανοποιούν οι επιφανειακές καταστάσεις. Θέλεις να συνδεθείς βαθιά με κάποιο άτομο στη ζωή σου. Το σεξ και η ερωτική ζωή πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα παθιασμένη σχέση ή να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη,δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά, επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο, θα υπάρξουν ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. θα πάρεις κάποιες αποφάσεις ή θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεσαι με κάποια πρόσωπα λόγω κάποιων διαφωνιών. Νέα δεδομένα θα υπάρξουν και στις σχέσεις σου, ένα τέλος θα δοθεί ή θα γίνει μια νέα αρχή. Προσοχή καθώς κυριαρχούν οι εντάσεις, τα απρόοπτα. Ψυχραιμία και υπομονή. Ότι κάνεις θα είναι προς όφελός σου. Κινήσου δυναμικά και πειστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει αλλαγές σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον που θα αλλάξουν το καθημερινό σου πρόγραμμα ή μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις σε συναδελφικό επίπεδο. Έχεις πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις. Απόφυγε εγωιστικές συμπεριφορές, δούλεψε με τάξη και οργάνωση. Μπορεί να κόψεις κάποιες βλαβερές συνήθειες, να αλλάξεις διατροφή, να ασχοληθείς με το σώμα σου και την φυσική σου κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Κριό σε κάνει ερωτική. Είσαι ενθουσιώδης και αισιόδοξη. Παίρνεις πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις πράγματα που θα σε κάνουν πιο δημιουργική, ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες και χόμπι, κάνεις νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις,ερωτεύεσαι νέα πρόσωπα που αλλάζουν τη ζωή σου, ρισκάρεις. Αν έχεις σχέση, νιώθεις πιο ερωτευμένη με το ταίρι σου και αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου. Αν έχεις παιδιά, βελτιώνεις τις σχέσεις σου μαζί τους ενώ μπορεί να υπάρξει και κάποια αλλαγή στη ζωή τους αυτές τις μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τη διακόσμηση στο σπίτι σου ή να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Μπορεί να συγκατοικήσεις. Σε απασχολούν θέματα ακινήτων καθώς και οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα που μπορεί να είναι προβληματικές. Μπορεί να κλείσεις υποθέσεις από το παρελθόν ή να επαναστατήσεις απέναντι σε πράγματα που σε κρατάνε δέσμιο στα παλιά. Μπορεί να επισκεφτείς το πατρικό σου ή να μάθεις νέα οκογενειακών προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει επικοινωνία, μετακινήσεις. Μπορεί να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά πλάνα, μπορεί να κάνεις σεμινάρια για να μάθεις περισσότερα πράγματα. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες σε απασχολούν, πρόσεχε πως εκφράζεσαι καθώς κάποια λόγια μπορεί να διαταράξουν τις ισορροπίες. Προβάλλεις με θάρρος και τόλμη τις ιδέες σου και μπορεί να υπογράψεις μια νέα συμφωνία. Απόφυγε το κουτσομπολιό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αλλάξει το εισόδημά σου ή μπορεί να παρουσιαστούν κάποια έξοδα που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Κάνε συνετό προυπολογισμό, μην δανείζεσαι. Απόφυγε παρορμητικές αγορές. Μέσα από κάποια γεγονότα μπορεί να αναδιαμορφωθεί το σύστημα αξιών σου και να αλλάξεις προτεραιότητες. Αναζητάς τη συναισθηματική και υλική ασφάλεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ